26/2

Oj, så fort veckorna går. Nu är det snart Fredag och detta innebär helg. Jag har i och för sig haft helg sedan igår, var ledig från skolan idag och imorgon. Men istället har jag och ska jobba på Björkbackens förskola :) Men jag anser mig själv som ledig ändå, för att vara på förskola är någonting jag trivs med och älskar. Det är inte ett jobb, det är en betald hobby!

Nu har jag börjat tränat på riktigt dessa sista veckor innan min operation. har hunnit med tre simpass och tre gympass än så länge denna vecka, och det är tre dagar kvar på veckan. Känns väldigt bra! Nu jäklar ska jag bli bra i knät, jag mår inte bra av att ha det såhär.

Dessa nio månader har varit de fysiskt och psykiskt sämsta månaderna i mitt liv. Är så less på att bara gå och vänta och låssas vara glad och nöjd nu så jag kan kräkas. Och det värsta är när människor runt mig börjar ge mig råd och säga att det löser sig och att det snart är bra. Vadå snart är bra? Nu har det gått snart nio månader sedan jag skadade mig, nio månader jag spelade fotboll riktigt, nio månader sedan jag tränade fotboll riktigt, nio månader sedan jag levde på riktigt. Nio månader har gått, och nu väntar ca. sex månader rehablitering innan jag är tillbaka. Och säg inte att ni förstår att det är jobbigt, ni har ingen aning. Ingen aning hur det är att vara jag.

På återseende!

/K

23/2

Trots viss förvirring med datum och inställda lektioner åkte jag till Gävle idag och det visade sig att det skulle bli en bra dag. Är nöjd med att jag åkte, känns inge roligt att behöva missa en relativt viktigt lektion pga lathet. Bra jobbat Klara!

Idag består min ovanliga outfit av chockrosa legins, svarta långa strumpor, en svart tunika och en lika chockrosa skarf som skall matcha leginsen. Har lite vågade färger idag men jag stormtrivs idet. Blir nog min nya stil ;) Har även köpt ett par chockerande rosa skor. Med viss övertygelse av Erik köpte jag dem. Var en aning osäker, men vafan. 100:- är de väl värd, trots att de lyser! Är ju faktiskt Björn Borg...
   


På Emelies begäran har jag varit lockig i håret idag. Ska kanske börja ha lockigt lite oftare,
det sliter mindre på håret att låta det vara än att platta det varje dag, måste bara få in det i min skalle!

Idag ska det tränas jävlar! Det ringde en kvinna från sjukhuset idag och hon sade åt mig att träna som attan nu innan operationen för det är lättare att bygga muskler nu än vad det är efter operationen. Dessutom minskar rehabtiden ju mer jag tränar,. Hon sa att jag kunde vara tillbaka på fotbollsplan flera månader tidigrae om jag tränar upp lårmusklerna som fan nu innan operationen än om jag inte gör det. Så nu ni! - Ses på gymet!

På återseende!

/K

22/2

Igår var jag, Erik, Matilda och papi till Vemdalen med simklubben. Det var en trevlig resa må jag säga. Jag och Erik tillägnade stora delar av dagen i skogen och körde puder. ruggigt roligt måste jag säga.
Gjorde några fina dyk i djupsnön men det är bara roligt när det är mjukt, tack och lov att knät höll!




Måste bara också tala om en sak som gjorde mig fruktansvärt arg igår på bussen hem. Min pappa och några andra gubbar drack öl i bussen, när burken var slut stoppade pappa den i en soppåse. En unge spran fram och tillbaka i bussen hela tiden (trots att det fanns bilbälte i bussen som det är lag att använda) och han sprang in i påsarna hela tiden så en burk for ut på golvet i bussen. Just då satt pappa längre fram för att underhålla busschaffören. Burken som nu låg på golvet sparkade folk på som gick förbi så pojken som hade haft ut den tänkte plocka upp den och lägga den i soporna. Då säger han pappa åt honom att låta burken vara för det är Tomas burk. (Min pappas alltså) Då gick jag i taket, det var ju för fan inte pappa som hade lagt burken på golvet det var ju han pappan i frågas unge som hade haft ur den ut soppåsen! Jävla människa! Och dessutom la han en stor väska på mitt vänsta knä, (Det som är skadat, nyopererat samt utan korsband) det kanske inte var meningen men det gjorde lika ont för det!

Den 5/3 har jag fått operationstid, fy vad skönt! Då ska jag äntligen få ett nytt korsband!!!

I
dag har jag haft simgrupper och jag tog ut mina småttingar till stora bassängen. De var superduktiga! :)

På återseende!

/K


19/2

Då var det Torsdagkväll snart Fredag och helg, skönt! Idag har jag varit aktiv, och ska bli mer aktiv framåt kvällen känns väldigt bra! Jag klev upp tidigt imorse och gjorde mig i ordning för ett simpass. Det var lite folk i bassängen och det gick väldigt bra. Simma ca 60 minuter och var helt slut i kroppen. Efter det gick jag ner i bubbelpoolen och slappnade av en liten stund. Välbehövligt :) Efter det stressade jag på och iväg till Torsbergsskolan där jag plockade upp Matilda och sedan bar det av hem hit för lunch :) Började jobba klockan 12.30 på klockargårdens förskola på Fjärilen :) Det var otroligt mysigt och jag har skaffat mig ett nytt favoritställe att vika på. Är helt såld i alla barnen där och personalen är fantastiska!

Efter jag slutade viket fortsatte jag med att städa inne på fjärilen (är ju mitt extraknäck) och sedan åkte jag hem till min älskling som hade gjort mat :)

Nu ska jag ta det lite lungt ett tag, eller så ska jag städa lägenheten. Blir nog det sistnämnda om jag känner mig själv rätt, men det känns bra att säga att man ska ta det lungt iaf. :) Sen ikväll blir det core med fotbollslaget. Ska bli skönt att ta ut sig helt och hållet. (Precis som imorse i simbassängen.) Ibland funderar jag om jag har damp eller koncentrationessvårigheter. Jag vill vara aktiverad hela tiden och har aldrig ro att slappna av. Det är som jag ständigt har sockerrus och måste ha någonting att göra hela tiden. Jag städar och dinar här hemma tills det absolut inte finns någonting kvar att städa med, då får jag för mig att gå ut och gå och så där håller jag på. Börjar bli orolig för mig själv. Stackars Erik som får stå ut med en pedant, galen, överenergisk galning som mig!

På återseende!

/K

18/2

Detta får bli ett blogg inlägg om dagen som varit/är och till en inledning en sumering om gårdagen. Igår missade jag jobb som vikarie och det känns fortfarande rätt tufft men det kanske inte var mer än rätt med tanke på att jag inte var särskillt pigg igår. Är aningen piggare idag tack och lov! :) Igårkväll åkte jag hem till mina föräldrar och min syster, där blev jag liggandes och bara umgicks med dem. Jag och Matilda kom på att vi skulle ta oss iväg till gymet men mina föräldrar krossade planen genom att säga att jag hade feber, inte coolt. Så när Erik kom från gym och snowboardåkningn drog vi iväg och solade istället och Matilda hakade på. Sedan åkte vi till ica och handlade sen blev det kvällsfika här hemma hos oss :)
               

Onsdagen då, ja det hela började med en lärorik skoldag, eller? Jag var där åtminstone. Och det var en rolig hemresa med kortspel. Maria lärde sig 500, det är alltid lika kul att möta nybörjare ;) haha, nu var jag elak!
När jag kom hem fick jag mat av Erik sedan bar det av till simhallen för att simpass, är helt död i kroppen just nu men skönt var det. Nu ska jag slänga på mig vinterkläder för en promenad till sävstaås med syster för att se på hennes Jensper när han spelar Bandy, kan bli kul :) Gud vad hurtig jag är. Imorgon ska jag jobba på Fjärilen, där jag städar. Ska bli suterroligt att se vilka små hjältar det är jag städar åt egentligen.

Måste också bara tillägga två saker, den ena är att jag köpte en ny vinterjacka igår. Jag har kommit på att min svarta är ful så jag köpte mig en ny;
 Och om jag älskar min nya gröna älskling!    
Den andra tillagda saken är en lite "krya-på-dig-hälsning" till Helen! Krya på dig lilla vän! :)

Där fick du ;)

På återseende!

/K

17/2

Å fy vad dålig jag är! Jag kände på mig igår att Aina skulle ringa mig idag och fråga om jag ville jobba. Vaknade av klockan för nio minuter sedan och såg att hon hade ringt. Jag har tydligen varit i koma inatt. När jag vaknade hade jag två missade samtal och tre nya meddelanden mottagna. Känns hur ruttet som helst att jag kunde fått jobba om jag inte hade varit helt död. Men å andra sidan kanske jag behöver vara ledig. Är fortfarande sjuk så kanske hade jag varit dum om jag jobbat idag... Känns iaf inget vidare roligt.

För första gången på väldigt länge känner jag mig riktigt less på allting!
Jag är less på att vara sjuk
Jag är less på skolan
Jag är less på att alla kurser jag läser är värdelös
Jag är less på att jag inte hörde att Aina ringde imorse
Jag är less på utbytesstudenterna som gör att jag måste prata Engelska
Jag är less på att jag inte har någon fin snowboardjacka
Jag är less på att jag kanske inte kan åka snowboard pga av knät
Jag är less på att jag bara kan gyma
Jag är less på att det är åtta månader sedan jag spela fotboll sist
Jag är less på att vården i Sverige
Och jag är så sjuukt less över att ha en korsbandsskada!

-Alla säger att de förstår att jag har det jobbigt som ständigt hindras från att göra sånt jag alltid har brunnit för. Jag hindras från att åka snowboard som jag kan i vanliga fall, jag hindras från att både träna och spela fotboll, jag hindras från att våga gå ut och springa. Jag hindras från allt! Och ingen vet hur det känns som inte varit med om samma skada, det går inte att tänka sig!!!

Ja, hoppas ni inte var glad innan ni läste detta inlägg, för isf är väl det förstört nu.

16/2

Det är då helt otroligt att förkylning och feber ska behöva ta om hela tiden. Åkte till skolan idag och kände mig pigg, men allt vad tiden gick blev jag allt sämre. Nu sitter jag här med frossa, feber och ont i halsen samt smärta i övriga delar av kroppen. Känns inget vidare. Jag tog mig därför hem från skolan mycket tidigare än schemat bestämde. Jag orkade helt enkelt inte, jag bara somnade under lektionen och vaknade till och kallsvettades. Fy, stackars mig! Men nu ska jag lägga mig i soffan och försöka sova lite till Erik kommer så ska han få ta hand om mig, för på Onsdag ska jag vara frisk! Då skall nämligen studiegruppen träffas efter skolan och jag tänker inte låta Malin, Maria, Helen och Jenny bli lidande av min frånvaro. Jag tror absolut att de klarar sig utan men det värsta jag vet är att leva på andras bekostnad, jag vill göra rätt för mig. Så dagens/kvällens projekt; Bli frisk!

På återseende!

/K

15/2

Så var den Söndag igen, känns rätt bra faktiskt. Helgen har varit bra, har tillbringat hela helgen med mina föräldrar och mycket tid uppe på sävstaås under ljusnan cup, ska dit senare också för att se finalerna, tror inte jag kan kolla på semin för jag har simskola då. Har precis avverkat en grupp nu på morgonen, mycket roligt att se barnen slänga sig i för ett tappert försök till ett dyk. Många magplask och några riktigt fina dyk bjöd förmiddagen på :) Söndagar för mig brukar innebära mycket jobb och lite sömn. Ordinarie Söndagar i mitt liv ser ut följande; Simskola 10.00-11.00 Simskola 15.00-16.00 Simskola 16.00-17.00 Sedan stäning på Fjärilen någonstans därimellan eller efter. Men idag behöver jag inte städa för barnen har inte varit på förskolan och dammat ner :) Nu börjar snart en ny vecka som innebär skola igen, känns inte allt för tungt faktiskt, vet inte varför kanske är det för att jag trivs med allt just nu, vad vet jag. Måste också tillägga att studiegruppen på psykologin känns toppen, måste säga att det är stoooor skillnad mot för studiegruppen jag tillhörde förra terminen. Håller fotfarande ihop med dessa jäntor! Det tycker jag är roligt :)



Nu ska jag stoppa i mig lite lunch sedan måste jag röja upp här hemma. Jag packade upp träningskläderna som jag använde i Fredags på ett mycket tokigt sätt. Allt ligger utspritt över lägenhetsgolvet just nu och är det någonting jag inte klarar av så är det ett rörigt hem. Det gör mig galen, så idag blir det städa städa städa!

Mste erkänna att jag börjar sakna Erik ordentligt nu! Han har nu varit borta sen i Söndags, har gått bra eftersom jag har suttit på sävstaås och skrikit mig hes men nu när jag sitter hemma själv känner jag att saknaden tryter på. Men han kommer hem ikväll iaf :)

På återseende!

/K

14/2

Long time no see!
Jag har haft internetproblem och inte kunna ta mig in på bloggen, men nu funkar det. Sitter för närvarande hemma hos mina kära föräldrar, har gjort det denna helg då min pojkvän och sambo är på visit i Örebro :)
Igår inleddes ljusnan cup och mina damer (Bollnäs) visade framfötterna och resulterade till semifinal som går imorgon. Fantastiskt roligt! Nu ser jag gärna final också!
Inatt sov jag hemma hos mina föräldrar och delade säng med lillasyster, inatt ska hon sova hemma hos mig men mig :)
Jag och Matilda haft en alla hjärtansdag-dag. Vi har ätit mat på kina och kolla på ljusnan cup. Verkligen mysigt.

Måste bara bjuda på bilder som visar min nya fina skarf. Den är så sjukt fin!
   

Ha en glad alla hjärtandag alla kära och o kära, ta vara på dagen
och var rädda om varandra, ingen vet vad som härde imorgon!
 Saknar min Erik! <3


/K

10/2

Idag hade vi en ledig dag från skolan men jag lät bli att planera in någonting för dagen. Jag tror nämligen att jag är synsk, lite iaf. Ibland känner jag på mig att Aina ska ringa och fråga om jag vill jobba, just en sån känsla hade jag igår. Och hon ringde imorse. Jobbade på Pionens förskola idag, väligt mysigt :) Har aldrig jobbat där förr, alltså en ny erfarenhet ;)  Det jag hade tänkt göra om min vesion om att jag är synsk inte var sann var att baka ngonting till Lördag. Det är ju alla hjärtansdag så jag skulle vilja baka någonting som har med detta tema att göra, skulle väl vara sött att bjuda min sambo på? :) Får göra det på Tordags eller Fredag så jag också har ledigt från skolan, om jag inte får jobba vill säga :)

Jag har nyss gjort pannkakor åt mig och Erik så det stinker matos och är helt rökigt i hela lägenheten just nu, känner mig lite snurrig också ska nog lägga mig och vila lite :)
Ikväll ska jag städa på förskolan sedan träna :)

Kloka visdomsord; De som säger dumma saker, de ljuger.    - Moa 3år


På återseende!

/K

Uppdatering

Nu ikväll fick jag och min Erik ett infall. Vi gick omkring på Rusta och fick för oss att vi skulle måla en varsin tavla ikväll. Men vi var båda överens om att rusta hade överpriser på allt som hade med målningen att göra. Vi åkte alltså till Dollarstore och där handlade vi allt som behövdes. Så åkte vi hem och nu är mitt konstverk klart!

Hur fin som helst, eller hur?  ;)          
                           
Ha en bra kväll så ska jag tvätta av mig all färg! :)

På återseende!

/K

9/2

Nu kan man ha trott att jag redan har tröttnat på bloggandet eftersom jag inte skrivit på några dagar, och det är inte en helt dum tanke. Jag har lätt att ge upp sånna saker, men inte denna gång, har bara inte tagit mig tid har föresten inte haft tid hellet. Jobbade på olika ställen hela helgen och på Lördagkvällen blev det utgång. Det var en otroligt lyckad kväll, hade fantastiskt roligt! :)

Fredagen började med en tidig öppning på Kilbergs förskola, närmare bestämt klockan 06.30. På Lördagen började jag jobba klockan 06.00 och senare på kvällen vankades utgång, Söndagsmorgonen började ca 08.00 och simskola i tre timmar. Man kan säga att jag var helt slut igår kväll. Jag vinglade till sängen av trötthet runt kvart i nio tiden. Några minuter efter nio sov jag som ett barn till klockan ringde runt 05.00 imorse. Men imorgon är jag ledig. Från Gävle iaf, får ju hoppas att Aina ringer så jag får jobb :) tihi.

Är han inte söt så säg? :)


Nu ska jag och min älskling ta en sväng till mobackes och dollarstore, sen blire promenad.

På återseende.

/K

7/2

Idag har jag jobbat mellan 06.00- ca.15.00. Det gick bra och var en bra dag. Jag har efter det varit och hämtat Erik i Gesslinge där han tillbringat hela dagen på isen. Nu ligger han i badkaret och myser. Han är en trött sambo ikväll. Men vi får se om han tar nya tag, isf blir det utgång ikväll, vore kul!
Jag är så sjukt trött så jag tror jag får knyta ihop detta inlägg och låta det vara ett kort sådant. Ska slänga ikull mig i soffan och ta en nap.

På återseende!

/K

6/2

Nu är Fredagkvällen här, och det känns jättebra. Den enda kvällen jag är riktigt ledig denna helg. eller imorgon är jag väl också ledig på kvällen visserligen. Känns hur som helst vrålskönt! Har jobbat idag på kilberg mellan 06.30-13.00. Hade öppning och tidig kväll, skönt men det var jobbigt att gå ifrån mina älsklingar!
Efter jobbet åkte jag och uträttade lite med Erik, han var nämligen ledig idag så han hade ryck i stegen. Sedan for jag till gymet och tränade ett bra pass med Helen, känns kanon just nu! Och nu har jag precis kommit hem efter ha varit på coop och handlat inför kvällen. Jag och Erik ska bjuda mamma, pappa och Matilda på mat. Ska bli rikgit gott. Kanske kommer ett bildbevis från maträtten senare. (Om det blir bra vill säga.)

Imorgon ska jag iväg och jobba på natt och dag mellan 6.00-16.00. Efter det får vi se om jag drar ut till Gässlinge till Fredriks stuga. De ska nämligen angla och bada tunna där, vilket jag också skulle ha varit med på men jag ville jobba när jag fick chansen. Blir nog en mycket bra dag :)

Nu ska jag pilla i mig en macka innan jag svälter i väntan på min sega sambo.

På återseende!

/K


Måste bara!

MÅSTE BARAR BERÄTTA!
När Erik beställde våra förlovningsringar blev han tydligen den 1000 kunden att
beställa därifrån och fick därför ringarna för halva prisert, rent av en slump.
Snacka om att det måste ha varit meningen att vi skulle förlova oss, känns
så fantastiskt! Vi står nu alltså med på hemsida men stor text. :)
Hur gulligt är inte det?                                          www.24karat.se




Jag älskar dig, Erik!
  

Detta får bli det tredje och sista inlägget från mig för idag, hörs imorgon!
På återseende!

/K


Uppdatering

Jobbade idag mellan 07.30 på Kilbergs förskola på Vitsippan. Min dag började lite kaotiskt. Jag vaknade inte av larmet imorse och Erik är så pass smart att han förstod det. Han ringde därför till hela min familj och sa att någon måste gå hem till oss och försöka få liv i mig eftersom jag hade stäng av min telefon. Jag vaknade därför 07.10 av att min kära mor stod och ringde på vår dörr allt det som gick tills jag släpade mig upp, då blev det fart kan jag säga! Jag hann med nöd och näppe fram till förskolan i tid, gud vad duktigt gjort av mig.
Hela dagen gick jättebra aoch jag ska vara på samma ställe imorgon. Då mellan 06.30-13.00. På Lördag blir det jobb på Natt och Dag mellan 06.00-16.00.

När jag slutade på dagis kom mamma, Erik och syster och hämtade mig, för att åka till morfar och fira honom på sin födelsedag, det var trevligt och gott fika! Efter fika och kalas drog vi vidare till dollar store och sedan hem och vände. Jag och Erik kastade oss i bilen och for iväg till Granberg för attstäda på förskolan där. (Vad gör man inte för lite extra pengar?) Efter städningen åkte vi på en lång tur med pärlan. Det var mysigt :) Älskar att åka bil på kvällen. Ha en bra fortsättning på kvällen allesamans!

5/2

Så var Torsdagen över i stort sätt. Igår bjöd Sophie på inflyttningsfest i all ära. Det var trevlig stämning och trevligt folk. Vi var ett litet gäng tjejer som bestod av; Sophie, Elin, Carina, mig, Helen, Anna, Jenny och Ronja. :) Vi spelade kort, kollade på texteve, jag fick mat av Sophie och resten drack en massa sprit. Inte Jenny och jag förstås men resten. Sedan bar det av till max och därefter Tranan. Måste medge att det var en mycket bra kväll :) Bjuder därför på lite bilder.


               

           

           

Uppdatering

Fy, vad jag blir less på tåg! Dagen började med att jag och Helen möttes på perongen i Bollnäs för att bege oss mot Gävle och skolan. Vi steg på och efter Kilafors började vi sakta in och till slut stod vi still. Det hela slutade med att vi var en halvtimme sen till Gävle, så vi insåg att innan vi var i skolan var vi över en timme sen så vi steg ur tåget i Gävle sedan in i samma tåg och hem till Bollnäs igen. Lärorik dag, lita aldrig på tåg!

När vi kom hem till Bollnäs igen gick vi på stan och strosade, det var trevligt. Just nu gör jag ingenting men jag ska ta tag i dagen :)

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Sophie, och kanske Tranan. Men jag blir nykter har nämligen fått jobb Torsdag och Fredag på Kilbergs förskola på Vitsippan! :D NICE!

Och lite extra uppmärksamhet till Sophie Edäng idag. Hon har fått körkort! GRATTIS! ;D


På återseende!

/K

4/3

Det är helt sjukt vad trött man kan vara på mornarna. Nu har jag lyckats släpa mig upp ur sängen och ska snart ge min vidare mot tåget och Gävle. En sumering från igår;
Jag tog en promenad till biblioteket för att träffa studiegruppen, väl där mötte jag mig själv i en fas av irritation. Men så är det. När vi kände oss färdiga med uppgiften fick jag skjuts av Jenny hem, tack för det :) Sedan tog jag en yttligare promenad och träffade Jens. Matilda och Jeppe gick förbi och frågade om vi skulle med på sibylla. Jag hakade på och Jens gick hem, men allt slutade med att vi gick till ica och handlade sedan hem till mitt bo och lagade iordning :)
Senare på kvällen åkte jag och Matilda på Dollar och sedan till Granberg för att städa. Tack för hjälpen världens bästa syster! <3

När jag var ute och gick igår iträffade något om jag har funderat över otroligt mycket över. Nästan analyserat sönder. (Som allt annat) När jag var som mest inni i musiken som dånade ut i mina öron från mina hörlurar upptäkte jag att en kvinna vinkade åt mig. Jag skulle snart möta henne, så jag sneglade mig lite bakom axeln för att se om det kunde ha varit någon annan hån vinkat åt. Det fanns ingen bakom mig. När vi möttes sa hon; "Ursäkta mig, men jag trodde du var någon jag kände. Men det var fel person." Ingen fara, sa jag. Sånt händer ju. Men nu stör jag mig på det. Varför i hela friden ber man om ursäkt för att man hejar på någon man inte känner? Jag tog ju inte precis illa vid att denna främmande kvinnan vinkade åt mig, tvärtom, det är ju bara roligt. Det är sånt man inte borde skämmas över. När man möter någon man känner eller är bekant med men man har en dålig dag så man faktiskt låssas att inte se den personen, då ber man inte om ursäkt? Det är ju höjden av fräckhet! Vad könstigt vi beteér oss, varför?

3/2

Det är Tisdag och jag är ledig, hur skönt som helst. Ska dock träffa studiegruppen, känns sådär. Hade fått jobba på Kilberg om jag inte måste plugga, inte nå vidare roligt allt faktiskt. Så nu ska jag slänga i min lite frukost sen ska jag ta en promenad till biblioteket.

Igår var en bra dag. Var i skolan och pratade Engelska hela dagen, jag är ju inte direkt bäst på Engelska plus att jag tycker det är tråkigt. Men det gick motförmodan rätt bra. När jag kom till Bollnäs stod Erik och väntade på mig, sen åkte vi hem. Vi sov middag i flera timmar och bara hade det supermysigt! När vi vaknat till liv åkte jag till mamma och pappa medan Erik var och tränade. Pappa jag och Matilda åkte till Preem och tvättade bilen, för så gjorde vi när vi var små. :) tihi. Sen var jag bara med mamma och pappa och syster hela kvällen. Bra dag/kväll :)


På återseende!

/K

2/2

Today is a day to remember.
För ett år sedan idag var en bra dag. Jag minns den hur väl som helst fortfarande. Jag var på stan och strosade med min mamma och vi fick för oss att åka på Elgiganten. Jag som då var i stort behov av en ny mobiltelefon fick en ny sådan av min mamma, precis en sån som jag vela ha ett tag. Där började det. Min mamma är underbar och dagen fortsatte med att umgås med hela familjen. På kvällen körde mamma mig till stan där jag träffade på Sophie Westlin. Den 2/2 - 08 var en Lördag och vi bestämde oss för att gå på sportin för att mysa och dricka öl. Sagt och gjort, efter ett tag tröttnade vi på det lugna på sportin och gick vidare till Tranan, där det var mycket folk. Världens bästa folk!

Inte allt för långt in på kvällen träffade jag nämligen den person som skulle bli min pojkvän och sambo inom en snar framtid. Där var han, min Erik.

Nu idag är det alltså ett år sedan jag träffade Erik för första gången och tänk hur det slutade :) Och nu har jag någonting att berätta för alla intreserade. I Fredags var Erik lite förtvivlad över att det inte var 1/2. Han hade ränknat fel. Jag föstod aldrig varför han var så förtvivlad över det, men jag brydde inte mig i det. I Lördags stängde han in sig i våran garderob, jag funderade givetvis vad han höll på med för tok då bad han mig sitta i soffan. Förvirrad satte jag mig i soffan. Han kom ut och började mumla i hur mycket han tycket om mig och så. Sedan sa han att han hade någonting till mig. Samma ögonblick som han tog fram en liten blank silverpåse förstod jag vad det var frågan om. I den lilla påsen låg två ringar. Tanken var att förlovningen skulle ske idag, men Erik kunde inte hålla sig längre än till Lördag, men det oficiella datumet är 2/2-08 :)



Jag älskar dig Erik, du är det bästa som hänt mig! <3


1/2

Hej Feb.
Måste börja detta inlägg med en hyllning till allas våran bollnäs-kör. Team hanna! Körslaget har väl aldrig varit någonting jag har varit helt förtjust i, men när det kommer till final förtjusar allt mig! Igår klädde jag mig i lila och målade naglarna i samma färg. Och idag ska jag och Erik fira segern med tacos, för en seger är ju alltid en seger ;)

Förövrigt var jag upp tidigt imorse och hade simskola men mina småttingar, sedan åkte jag hemm till Erik. Han låg i soffan och kollade på tv så jag la mig bredvid honom och tvärsomnade. Runt halv tre stod jag gevakt på simhallen igen, för nästa simskola. Hade tre grupper samanlagt idag.

Jag älskar dig Erik, du är helt underbar och du gör mig lycklig.
Nu känns det som vi tagit ett till steg, du är bäst! :)

RSS 2.0