Du som alltid har försvarat idioter

Sitter hemm och borde verkligen plugga. Har tentaplugg upp över öronen. Men jag kan inte koncentrera mig. Inte för fem öre. Svävar iväg i tankar hela tiden. Sitter och lyssnar på en massa kent låtar. Har verkligen perioder med dem. Jag har aldrig tröttnat på Jocke Bergs vackra stämma, men glömmer liksom bort hur bra de är. Så nu sitter jag och njuter, blir helt ivrig och vill lyssna på alla låtar samtidigt. :D haha. Har så sjukt mycket känslor och minnen kopplade till nästan varje låt. Hur härligt som helst. :)

Har varit dåligt med träning Fredag och Lördag. Men jag har gått minst en och en halv timme båda dagarna och idag med för den delen. Ska iväg på gymet nu tänkte jag innan simskolan :) Sen sumerar jag veckans träning.

Gosse!

Om mina armar gick att ta av just nu hade jag utan tvekan lossat dem från kroppen och lagt dem på vila ett tag. Gud vad det skakar. Med noll motivation och ork släpade jag mig till gymmet idag.
Torsdag: Promenad 110 min, Gym (bröst/axlar/biceps) 65 min.

work out

Dagens träning,
Onsdag: Powerwalk 35 min fm, Core 60 min, Powerwalk 90 min em

Är för övrigt helt färdig efter dagens aktivitet. Har varit på buspalatset med Helen, Hilda, Linnéa, Johanna och Molly. snacka om full fart. Tror Molly tyckte det var lika roligt som jag tyckte, ända tills energin tog slut i den lilla kroppen och ingenting var roligt längre. Men är man trött så är man och då ska det höras ;)

Har tränat och rört på mig bra på kvällen och fårr Eriks köttfärslimpa till middag.
Så dagen/kvällen har varit toppen!



Min favorit-tjej!

Some pics

Här kommer några andra bilder;

Morbror Erik och finaste Molly



some pics

Har suttit och kollat på en massa foton jag tagit som legat kvar på kameran hur länge som hälst.
Täkte dela med mig av dess, eller några iaf;
Vackraste syster på bal:







.....

Andra dagen i rad med uppdatering, inte illa.
Dagens träning:
Tisdag: 65 min Gym (rygg/mage), Powerwalk 70 min


Imorgon ska jag och Helen till Buspalatset med ett gäng sötnosar.
Jag ska ta med mig lillMolly, hur kul?! :D

Världens sötaste ettåring :)

längesedan sist

Här var det längesedan jag uppdaterade, attan!
Jag som vill ha bloggen till för att se tillbaka på livet, framförallt träning.
Tänkte försöka mig på att bli bättre att skriva ned träningen här. Kommer försöka göra daglig uppdatering sedan en veckosumering av veckans träning. :)

Så jag börjar redan nu.
Måndag: 70 min powerwalk fm, gym (ben) 70 min, 45 min powerwalk em

Har börjat släpa mig ut på lite promenader nu. Har hållt i ett tag. Dels för att det är så härligt med hösten, dels för att det är sååå skönt med egen tid men också för att förbränna lite extra.


yeah!

Fan vad jag är duktig.

Just do it

Så var det Måndag. Kroppen är som en överkörd. Har ont i varenda lite muskel, och lite till tror jag. Halsen har sagt upp sig och näsan är igensnorad. Men det är ett återkommande tema i mitt liv nu mera. Har varit halv sjuk i typ två och en halv vecka nu, men för att jag inte skulle dö på helgens konvent har jag tvingat mig själv att träna och vara så pigg jag bara kan. Lurat kroppen med andra ord. Nu när helgen är gjord har jag fått tillbaka. Jag känner mig helt utslagen. Så jag tror jag måste erkänna mig besegrad och låta bli att träna idag. Blir på sin höjd en promenad.


Ge mig en frisk kropp och lite värme!

Har typ nyss lyckats släpa mig upp ur sängen, har fått order av mamma att dricka teh, hon ringde och tyckte att jag lät illa. Så nu blir det teh och hårdmacka med makrill. Sen ska jag plugga, måste verkligen få tummen ur nu.

Bästa helgen ever

en trött och nöjd tjej ligger i soffan och äter naturella nötter. hela kroppen värker. Det gör ont. Gott ont. Åtets Bollnäsess är avklarat och fy fan vad bra det var. Sjukt roligt hela dagen, dagarna för den delen. Fredagen bestod av två träningspass; bodypump och spinning, Lördagen bestod av sex pass; Zumba, Afropowedance och boducompac(?) före lunch och Jive, crosstrainer och spinning efter lunch. Kroppen var helt död efter varje pass och man fick återhämta sig så fort som möjligt. Jobbigt men helt galet roligt! Åtta pass på två dagar och femton pass på sju dagar (hela veckan inränknad) Och det känns i kroppen nu kan jag säga... :)


Efter träningasdagen cyklade jag hem och snörade om för pataj. Lagfest hos Sabrina och utgång på Tranan. Lyckad kväll, lyckad helg!

Finaly


Så var vi igång, fan vad härligt! Sova sen tillbaka till sporthallen imorgon
för en heldag!


RSS 2.0