Birsta City


Nu ska jag göra mig klar. Jag, Erik och Matilda ska åka till Sundsvall och handla juleklappar idag :)


Bandytävling

Gårdagen var en bra dag. Började dagen med att åka till Regnsjö, Jenny, för att glutta på film och plugga lite. Blev ett kort besök hos Jenny innan vi gav upp. Efter det for jag, Malin och Maria hem till Helen och tittade på hennes lägenhet och hennes nya katt. Jag och katter är ingen bra kombination. Efter det åkte vi in till Bollnäs, Jag och Helen mötte upp Sophie och Carina för att luncha på Tuppz.

När Erik slutade jobbet åkte vi och solade och donade på en stund. Klockan 17.00 dök mina brudar upp här hemma. Först gick vi till krokanen på stan för att hedra alla brottsoffer. Kände mig helt tyngd efter det. Lider med alla familjer. Uch, kraften gick helt ur mig, jag som 'r helt utomstående allt som hänt.

Efter det gick vi hit och försökte lätta stämningen lite. Vi kokade glögg, åt pepparkakor och drack cider. Sedan var det bandy som gällde. Roligt var det. Träffade även min babe från uppsala. Rätt var det var fanns hon bara där på läktaren :) Söta Charlotta. Erik kom och hämtade mig någon minut innan matchen var slut. Var könt att komma hem i relativt bra tid så jag hann träffa honom lite, min goding :)


Happyday

Känns som en bra dag idag. Började dagen med att åka till Gävle och skola. kändes faktiskt som jag var där och fick ut någonting utav det. Dessa tillfällen är sällsynta. Vi fick en del gjort och gjorde det vi skulle så vi fick lov att åka hem tidigare än väntat. 12.10 tog vi tget hem och hade faktiskt gjort det vi skulle. Så vi åkte hem utan att "skolka"! :)

Efter det gick jag hem och sov middag. Hör och häpna. Det är inte varje dag jag har ro att sova middag. känns som jag verkligen behövde det. Ikväll blev det ett spinningpass 19.00-20.00. Hur skönt som helst. känner att det är dags att börja tänka på vad kroppen behöver nu. :) Träning, nyttig mat och framförallt vila!

Julstök

Julen är någon som ligger mig varm om hjärtat. Har börjat på att julstökat en del. Har tagit från julstjärnorna och ljusstakarna :) Blev supermysigt :) Kommer lite bilder, även för er som inte sett den nya lägenheten :)

   

   
Från vardagsrum, sovrum och hall iaf. Orkar inte lägga in från alla rum :)


Min vän Maria julstökade också, och mitt i störde jag henne. Vi drog rill mobackes och A&H. På
Mobackes var det julutställning, var super fint där. Ska nog tvinga med mig Erik dit också :)
Han är nog lite mindre intresserad än mig, men vad gör det?


Lycka


Att återfinna något man tappat

Trötthet

Har hlet och hållet glömt bort bloggen i några dagar nu. Har varit fullt upp hela helgen och gårdagen likaså. I Lördags blev det Rockfest i Dönje-gården. Trevligt, mycket trevligt. Sedan bar det av hem till mig och där möttes jag av en hall fullproppad med skor. Överallt var det skor. Hela lägenheten var full med folk, men trevligt var det :) Sedan blev det Tranan och en massa dans.

På Söndagen var det simskola i sin vanliga ordning, kallt i vattnet och ett huvud tungt om bly. Men det gick kalas :) Det är tur att underbara Maria är där och förgyller Söndagarna.

Igår var jag i skolan halva dagen, sen hämtade jag Erik från jobbet. Vi gick in på stan och köpte en jultjräna. Superfin. ska montera upp den ikväll så då kanske det kommer en liten bild :) Senare igår tog jag och Erik sprutan mot svininfluensan. Jag är lite öm i armen just nu faktiskt. Men annars har jag inte alls kännt av det.

Är så vansinnigt trött nu för tiden. Fattar inte vad det är. Otkar inte med mig själv för jag är så trött hela tiden.


Nöjd

Faktiskt är jag nöjd med mig själv idag. Jag har varit och träna tidigt en Lördagmorgon. Känns jättebra. Känns lite sämre att Erik leder över mig i viktminskningen, men det får ni läsa om här: http://klarasworkout.blogg.se :)

Nu blir det sola, sen blir det förberedelser inför kvällen :)

 

 
Mitt hjärta! :)


Fredagsmys

Detta "nyfunna" ord som föddes ur en tv-reklam. Detta ord som gjort ett enormt genombrott. Ja, Fredagsmys, alla Fredagsmyser. Jag HATAr ordet Fredagsmys. Kan inte sätt fingret på why, men det gör mig illamående. Jag älskar att mysa och älskaer Fredagar, men just "Fredagsmys" gör mig kräksjuk. Uch! Så jag har haft en mysig Fredag istället :) Tillbringade den tillsammans med min famlj hemma i "mitt" hus på ren. Hur härligt som helst. Sen åkte jag och lillasyster hit och spelade tv-spel. Härligt! Har precis kört hem henne så nu sitter jag här ensam och bara vilar. Kors i taket, jag vilar! Och ja, satan vad skönt det är. Att inte dona och greja och träna och känna press och göra saker bara för att jag inte kan slappna av. Nu slappnar jag av. Åh, juvligt! Var längesen sist.


   

Jag har världens bästa och finaste syster. Man kan inte skriva om det för mycket.
Hon är fantatisk! :)


Fredag

Å hualigen vad trött jag är idag. Orkar fan ingenting. Har helt gett upp träningstankar för idag. Orkar knappt med mig själv, så det finns inte en chans att jag pallar att träna. Blir till att ligga i soffan hos mor och far och glo på bandy och idol ikväll. Ska bli vansinnigt skönt.

Imorgon blir det födelsedagsfirande hos Jenny, sen lutar det åt rockfest. Tror det kommer bli en vansinnigt bra Lördag. På morgonen ska jag även träna med Maria. Kan vara nödvändigt :)

Svag

Min kropp känns svagare än någonsi n. Fattar inte vad det är frågan om. Kan bero på att jag sover skitdåligt, men jag kan inte slappn av. förstår inte varför!

Att vara i tid

Så var denna Torsdag avklarad. Var till Gävle och vände idag. Sjukt tråkig föreläsning i skolan, som inte gav mig ett piss men det ska tydligen vara bra, eller nåt? Hoppas det blir roligare i skolan imorgon. Sen är det banne mig helg :) Imorgonkväll ska jag inte göra nånting, bara var lugn, eller jag ska frsöka att bara ta det lugnt. Känner jag mig själv rätt så blir det nog inget av med det :p

På Lördag blir det middag och födelsdagsmys hon Jenny i Rengsjö :) Myspys!

Det gäller att vara ute i tid. Idag har jag inhandlat årets första julklappar. Tänkte slippa vara ute i sista minuten med klapparna i år. Och än så länge ser det bra ut :)

Duktig tjej

Åh sablar vad det värker i mina muskler. Men skönt är det! Efter gymet idag åkte jag hem och städade här hemma. Blev sent bestämt att brudarna skulle komma hit och plugga. Så jag var verkligen tvungen att ta tag i bombnedslaget! Mitt i städningen kom min kära syster hit och sällskapade. Hon spelade, och spelar än, tv-spel.

Brudarna kom hit och vi var effektiva så de har redan hunnit åkt härifrån och färdiga blev vi också :) Så duktiga så! Nu sitter jag och min syster här i soffan och dricker smoothie till mellanmå¨l. Ska snart färga hårt på henne. Ikväll blir det gym! Men träningen får ni läsa om här: http://klarasworkout.blogg.se :)



Jag älskar min syster, trots att hon sitter här bredvid och svär och
skriker könsord över förlusten på tv-spelet ;) <3

Design

Som sagt, jag är vaken än. Många timmar till, ja. Jag kände att när jag ändå inte har någonting för mig så kunde jag kanske ge mig på min bloggdesign, och det mina vänner, var inte det lättaste! Tekniken och jag är rätt osams många gånger, även denna. Så med tanke på detta känner jag mig nöjd. Bra för att vara första gången, eller? :b Hoppas det ser lika ut på era datorer som det gör på min :)



Ge mig snö och vinter nu!

En svår och jobbig grej

Det här med sömn... Ja, det vore vara det bästa i ens människas liv att få lägga sig ner med den man älskar och få en hel natts sömn tillsammans. För mig är det inte så. Jag har nämligen otroligt svårt att sova om nätterna. Nu för tiden iaf. Kan inte fatta varför! Erik därimot ligger bredvid mig och snarkar allt det som går och det gör mig arg för jag blir ju avundsjuk ;b Trots att han låter illa så är han fin att titta på :)


Så, nu ligger jag i sängen med laptopen i knät, Erik småsnarkar bredvid och jag antar att jag kommer vara vaken många timmar till. Imorgon ska jag möta maria på gymet klocka 10.00. Ska försöka att vara "i tid" för en gångs skull. Choka henne liksom. ;)

  
Jag och min fina vän :) (En bild som jag förövrigt stulit av henne)

Fixat

Så, då har jag fixat en träningsblogg. I den kommer daglig uppdatering om hur det går med träning, kosten och min viktminskning i tävlingen. http://klarasworkout.blogg.se välkomna hit. Ni som blir irriterade på träningsbloggar kan låtabli att titta in där, den är tillför mig oh för er som vill. :)

Imorse vaknade jag tidigt. Urgh, jag trött jag var! Klev upp och gjorde mig i ordning för gym. Träffade Maria där och tränade ett effektivt pass :) Efter det gick jag hem och duschade sedan kom mor och hämtade mig och det bar av mot sjukhuset. Fick träffa min sjukgymnast och få lite träningsövningar.

Efter det har jag varit på pionens förskola för att intervjua en pedagog, gick bra :) Just nu sitter jag och syster i soffan. hon spela tv-spel och jag donat lite med bloggen :)

Jag har handlat lite nya kläder och hottat upp lite gammalt. Så här kommer lite bilder:

Söt volangkjol från cubus 199:-


Ett par otroligt gamla skor om jag inte använt på
flera år för att jag tyckt att de varit fula. Men nu
gillar jag dem bättre. Har hottat upp dem med lite
kedjor. Blev lite roligare :)


Klänning från hm 299:-
Ett par helt vanliga sturpbyxor som jah sprayat med glitterspray
Ny/gamla skorna


I´m on

Så var jag igång. Har tränat första träningen på över två veckor. Helt otroligt vad länge två veckor är! Men det var otroligt skönt att äntligen komma till gymet och få röra på sig igen. Trots att jag inte rörde mig särskiljt våldsamt och körde inge ben alls förutom en kvart lugn cykling så var det skönt att få pressa magmusklerna lite. :)

Nu har jag och Erik druckit en varsin smoothie till middag, mumma. Imorgon blir det träning, träffa sjukgymnast, fältstudie och gym :)

Småbarn

Har just kommit hem ifrån Edsbyn, där vi hälsade på Eriks syster och hennes fina familj :) Jag fick hålla Molly (fick och fick men jag gjorde det iaf ;) istort sätt hela kvällen. Jag har kommit på att näst efter fotbollen så är jag mest lycklig när jag får kramas och gosa med småbarn. Det är så otroligt mycket värme i ett litet barn, hur härligt som helst. Har även insett att jag valt rätt yrke :)

Nu ska jag göra en sallad sen ska jag sova inför skoldagen imorgon. Godnatt!

Söndag

Ja, just. Söndag i all ära. Fy vad det är tråkigt med Söndagar. Speciellt idag. Det känns som klockan är åtta på kvällen, uh!

Imorgon är första dagen på resten av mitt liv. Känns skönt. Jag ska inleda en vikt-tävling. Inget godis, fet mat och alkohol kommer att smyga ner i magen fram till jul från och med imorgon. Och massor av träning kommer det att bli .:) Så idag ska jag passa på och svulla i mig allt jag kommer sakna :)


Jag vill ha sol nu, och bra väder. Uch är så trist nu.

Saterday night

Åh, så skönt det är med helg. Jag som varit "Sjukskriven" har väl egentligen inte jobbat ihjäl mig på veckorna men det är tillräckligt jobbigy att ligga stilla och ha ont så jag tycker det är otroligt skönt med helg för jag har mycket mindre ont nu, trots att det fortfarande känns. Men framförallt betyder helgerna att Erik har helg. Då är han hemma och mycket piggare än under veckorna då han sover i snitt 5 timmar/natt. Vilket är för lite och relaterar till att han blir en surpuppa. så idag njuter jag! :)

Idag har vi gjort några ärenden, har köpt klisterfilm som jag ska och håller på att klistrar fast på kaklet i badrummet, jag byter färg från vitt till svart :) Är svårt som attan att få till det, men...Sen har lillasyster varit här. Vi har ätit mat och spelat tv-spel :)

Var även upp till mor och far en sväng på eftermiddagen. Min mamma är sjuk. Stackarn!

Ni är underbara! <3

Å du med! :)


She rocks!

Igår blev det möbelskruvning framför Idol. Vi är inte klar med den påbörjade klädkammaren men det börjar arta sig iaf :) Nu ska jag snart fortsätta fixa där inne.

HEJA TOVE!

Klart att Tove ska vinna Idol, eller hur? Ja, Erik är en suverän sångare och jag är övertygad om att han kommer få en fortsatt kariär som sångare. Men Tove är mer orginell än Erik och tar publiken med storm. Go Tove!

uppdatering

Jag har för mycket fritid. Jag hinner uppdatera bloggen aldeles för ofta, men vad gör det? Nu har jag nyss kommit hem från ren där jag tog hand om min sjuka mamma. Det går i omgångar i vårat hus med sjukdomar. Vi har förmodligen ett för tajt band om varandra så vi delar på alla baciller så alla blir sjuka ;b Nu är jag hemma och ska börja på med operation plattahåret snart. Väntar på att Erik ska komma hem från jobbet så vi kan åka till Valbo snart :)


Tänkte att jag skulle tillbringa lite utrymme för min sambo.
Det är tur jag har dig som tar hand om mig och lagar saker som jag har sönder.
Sen är det ju inte helt dumt att du är snäll, omtänksam, varm, stöttande,
romantisk, hjälpsam, glad, rolig och underbar heller :)      -    Jag älskar dig! <3


Nålad tjej

Nu har jag precis kommit hem från sjukhuset. Har tagit bort alla stygn jag haft i knäna. I min familj har vi alla gissat på hur många stygn jag haft i mina ben, själv trodde jag på mellan 9-12. Man kan säga att jag hade fel, 24 stygn har ny tagits bort ur mig. Jisses, 24! Men jag ser ut därefter också. Ser inte klok ut, men det blir nog bra när allt läker och inte står ut som det gör nu. Skönt är det iaf :)

Jag är så vansinnigt trött, så jag ska nog försöka sova lite så jag orkar göra av med pengar i eftermiddag ;)


Snart så kommer jag känna mig såhär lycklig när jag kan träna igen.
Nästa vecka tänkte jag flytta in på gymet igen. Då ska du vara med mig
varje dag, Maria! ;)

Rah rah ah ah...

Hon är inte klok, och jag gillar det, på nåt sätt...

Rah rah, ah ah ahh. Rah muh, Rah muh muh. GaGa, ohh lala...
Lady GaGa - Bad romance

Det går bra nu

Här var uppdaten på topp, eller? Men så är det. Har inte varit vidare pigg de senaste veeckorna. Har mest legat stilla, proppat i mig tabletter, spytt och tyckt synd om mig själv. Men nu har jag gått i genom det och är på väg upp. Idag är en bra dag. Hade ett nederlag i Måndags då jag mådde som sämst och sen har det faktiskt bara blivit bättre och idag är det riktigt bra. :)

Inte nog med att jag blir allt bättre efter operationen, det bara rasar in penga på mitt konto just nu. Har haft tomt ett tag nu pga att jag har varit slarvig med att lämna in uppgifter och restuppgifter i skolan. Men nu har jag gjort klart det som skulle bvara klart, eller det är ett tag sen men skolan och csn verkar inte ha den bästa komunikationen, men nu har det släppt. Vällde in 15.500 kronor på mitt konto i Tisdags så jag betalade Erik det han hade lagt ut för mig denna månad och lade undan 5.000:- och hade ändå massor över. Igår gjorde Erik ett kontoutdrag åt mig, det visade sig att jag hade över 8.000 på kontot och jag hade tydligten fått lön som jag skulle fått i September. Helt otroligt, men härligt! :) Så imorgon blir det IKEA. Kommer nog lägga undan lite mer pengar, kanske spara till en resa? Men alla vet ju att det kommer månader då man har det sämre. Så lika bra att ha en backup :)

Kanske inte låter som det är så mycket pengar, men för en student och för mig som har haft väldigt lite att leva på några veckor så är det här värsta förmögenheten! Jag vägrar att leva på  Erik, det skulle kännas så vidrigt.

Som jag mår just nu skulle jag nog kunna gå i skolan snart nog, eller kanske just nu. Men jag spar till Måndag för att vara på den säkra sidan. Så jag inte får nåt bakslag och kräks och härjar.


Tog en makalöst försiktig promenad imorse och släpade med mig älsklings-klump-kameran och fotade lite :) Jag har träningabsternens och känner att jag måste röra mig. Jag är inte gjort för att ligga still. UH! Men snart så, på måndag kan jag nog smyga iväg på gymet och brja träna lite försiktigt. Blir väldigt lugnt i början, det är väl det som är det västa. Att jag inte kommer kunna ta i som förr än på ett bra tag. Men jag börja väl kunna det här nu, antar jag.


RSS 2.0