Nyopererad

Då var det gjort, igen. Hoppas det håller nu. Nu har jag gjort min andra korsbandsoperationoch ligger som en slakt i mor och fars soffa. Jag är en grönsak säger Erik :P Jag hade tydligen en skruv i knät sen förra operationen vilket jag inte visste om. Nu har dom plockat ut den och satt in en ny, plus en knapp och ett band. Konstigt det där. Dom har också gjort ett ingrepp i den friska knät på andra benet och hämtat ett nytt "korsband" därifrån.

Tänk vad man kan göra med människorkroppen. Just nu mår jag bra, medan jag är hög på alla mediciner. hehe.

Jag är för yr för att skriva mer nu.

lever i min egen röra

För en så otroligt pedatisk individ som jag är så lever jag just nu i mitt eget helvete. Datarummet är fyllt från golv till tak med flyttlådor, det går faktiskt rätt okej, lådor är lådor och dem kan man stpla på varnarda så det lir "snyggt". Men det är så grymt svårt att hålla rent och dammfritt. när möbler och saker flyttas hela tiden från olika rum, i och ur lådor soom flyttas fram och tillbaka. Uch!

Känns som den här helgen kommer bli fruktansvärd. Jag opereras ju nämligen mitt i flyttröran. Men hellre det än att jag ska vara tvungen att vänta på operation till i vår. Så jag får väl ligga hemma hos mamma och pappa och grina medan de andra flyttan. kul, näe!

Nu ska jag plugga lite, sen blir det spinning.


lever i min egen röra

För en så otroligt pedatisk individ som jag är så lever jag just nu i mitt eget helvete. Datarummet är fyllt från golv till tak med flyttlådor, det går faktiskt rätt okej, lådor är lådor och dem kan man stpla på varnarda så det lir "snyggt". Men det är så grymt svårt att hålla rent och dammfritt. när möbler och saker flyttas hela tiden från olika rum, i och ur lådor soom flyttas fram och tillbaka. Uch!

Känns som den här helgen kommer bli fruktansvärd. Jag opereras ju nämligen mitt i flyttröran. Men hellre det än att jag ska vara tvungen att vänta på operation till i vår. Så jag får väl ligga hemma hos mamma och pappa och grina medan de andra flyttan. kul, näe!

Nu ska jag plugga lite, sen blir det spinning.


Kill me

Jag är på dåligt humör.

Fantastiskt

Åh, vilken fantastisk helg. Känns som helgen har varit lång och alldeles perfect. I Fredags avslutade jag och Erik veckan med ett skönt spinningpass, hann dessutom träffa på min vän Charlotta. Helt oväntat dök hon upp på gymet, blev otroligt glad! :) Fredagskvällen spenderades med min Sambo och min lillasyster. Jag blonderade lillsyster och fixade håret på henne. Sen tittade vi på ice age3. Väldigt lugn och härlig Fredag.

Igår, Lördag blev det fotbollsfest. Eftersom jag hållt igång alltför många helger irad kände jag att det var dags att vara nykter, så jag bestämde mig för att köra. Vid halv nio drog jag vidare och hämtade Erik sen bar det av mot Edsbyn. Vi spelade tv-spel, eller ja, jag gullade mest med Molly. Jättetrevlig kväll. :)

Vi kom hem runt 01.00 tiden. Jag var toktrött, nerspydd, luktade surmjölk och var hungrig. Men jag kunde inte varit lyckligare. Jag fick spendera min Lördagkväll med först det bästa fotbollslaget världen, sedan med den människa jag älskar mest av allt, Erik. Sedan blev det mys med Eriks systrar och Magnus och Molly, och dessutom fick jag hålla i världens sötaste lilla underverk :)

Idag har det varit fullt upp med en massa simskola, så efter fem timmar i simassängen känner jag mig rätt mör. Men med söta ungar och otroliga Maria vid min sida har dagen  varit toppen :) Har även hunnit packat en del plyttlådor och träffat min familj :) - Toppenhelg!

Imogon blir det jobb på pionens förskola :)

Fotbollsgalej!

Denna Lördag startade otroligt tidigt för mig. Klev upp nio och satte igång med att plugga, är snart klar med observationen, skönt! ska bara koppla in lite litteratur sen är den färdig. Efter jag pluggat det jag kunde utan böcker drog jag och Erik iväg på stan och träffade Gugge. Kollade på lite ellt möjligt. Erik vaknade på fel sida idag och har varit sur och grinig som ett litet barn hela dagen. Så efter han ätit brocoligratäng med mig så tvingade jag honom att lägga sig i soffan och sova lite middag. Griniga gubbe!

Nu ska jag nog gå och göra mig i ordning snart, för ikväll är det fotbollsfest som gäller. Jag kommer hålla mig nykter och köra, för jag och Erik ska förmodligen till Edsbyn lite senare där det blir TV-spels mys hos familjen Stålberg :) Kommer förmodligen passa på att kramas lite med Molly också. Världens sötaste barn :)


Nä, nu ska jag göra ett ryck! Ha det bra. Hejsevejs.

Move

Dagen har bestått av skola, stadsrunda i Gävle, spinning, hembakad pizza, vitt vin och hårfärgning på lillasyster :) Rätt bra Fredag om ni frågar mig. Just nu lever vi i ett oändligt flyttkaos. uh, men det är ju på både gott och ont. Nu ska jag slänga in lite bilder från Anna och Helens 20+20 kalas:

     
     
     
   

     
   


En bra dag

Yes! Låt mig skrika ett glädjeskrik, jag har ÄNTLIGEN fått operationstid. Det inneebär att jag kommer må skit igen i tre veckor, inte kunna gå, inte kunna sitta, inte kunna sova, drömma mardrömmar om sprutor som jag måste ta på mig själv i magen i tio dagar, vara sängliggande i tre veckor och bara ligga och gråta medan min familj sliter tillsammans med min sambo för att flytta alla våra saker från en lägenhet till en annan...
...Men det är det värt.
- För snart, om några månader, kommer jag kunna åka snowboard fullt ut, kunna springa och gå utan att behöva ha ont, kunna gå i trappor utan att oroa mig över om knät ska hålla eller om jag kommer falla i backen, men framförallt; Jag kommer kunna spel fotboll i sommar.

Jag har idag bestämt mig, jag ska börja träna som ett svin, än mer än jag gör idag, och bli stark och inte gå sönder igen. Aldrig aldrig mer ska jag ha ont i knät, och aldrig aldrig mer klaga över att jag inte orkar träna fotboll eller att jag är less.

Den 30/10 opereras jag. Tacka vet ja återbudstider! :D

Kändis-häng

Mors! Oj vad dålig uppdaterig av mig, igen. fy mig. Men så äre. I Helgen blev det den omtalade klassfesten, vilket var riktigt roligt. Jag och Maria packade iväg oss mot Gävle och Carro. Det blev spel och mys sedan utgång på Heartbrake. Väl ute på krogen mötte jag och Maria en kändis! Vi mötte Madelen från ensam mamma söker. Stort! :D


Efter en mycket lyckad kväll kom min underbara sambo och min fantastiska syster och hämtade oss. Borta bra men hemma bäst, ett ordspråk som funkar i alla tiden. Betydde galet mycket att Erik hämtade mig så jag slapp slagga i Gävle. På Söndagen blev det simskola med min kära vän Maria :)


Förra veckan knöt jag och Erik verkligen näven i fickan och hårdkörde med träningen. Vi tränade ca 7-8 pass på fem dagar. Sjukt härligt att vara igång och att vi peppar varnadra. Och jag har tänkt att träna minst lika mycket den här veckan. Ikväll har vi kört ett spinning-pass.

Veckans träning:
Måndag:
Spinning
Tisdag: Lunch-spinning/Gym
Onsdag: Gym/Afropower-dance
Torsdag: StyrkePuls
Fredag: Spinning (Om det finns plats)
Lördag: Gym
Söndag: Vila

Ja, just det! Jag och Erik ska ju som sagt flytta. Idag fick vi besked om att vi får flytta in tidigare. Så istället för sista Novemer så flyttar vi in i den nya lyan den första November :) Hur skönt som helst!

Kärlek


Åh, vad jag tycker om dig!

Igår tackade vi ja till en lägenhet. Nu har vi äntligen ett boende. Så jag kommer för första gången i mitt liv att lämna Ren. Kommer bli sjukt ovant men jag gör allt för att få bo med min älskling. Kommer bli toppen! :)


Happyness!

Åh, vilken underbar Måndag! ;)

Veckans träning:
Måndag:
Spinning (om jag får en plats) plus Afropower-dance
Tisdag: Gym/Simning
Onsdag: Spinning
Torsdag: Styrkepuls
Fredag: Spinning
Lördag: Bax and fun (Om jag lyckas få med mig Erik)
Söndag: Vila!


Sliten

Idag känns det tydligt att det var en suverän kväll igår. Är sjukt trött och har rivmärken på alla möjliga konstiga ställen eftersom jag inte kan behärska lösnaglarna. hehe, men det var der värt. Hann med lite missöden även igår, men inte på värsta viset. Tappade bort lappen till jackan och väskan på dansgolvet, igen(!) men jag fick ut allt så det löste sig bra :) Blev slagen med en trasig glasflaska i huvudet och fick glassplitter i ögat, men sköljde väl i tid och fick bort allt så det blev bra till slut :b

Idag har jag jobbat, kalasat och myst. Nu ligger jag hemma i soffan med min älskling. Ska krypa ner i sängen snart, imorgon är det skola. Bleh!


Weekend, baby!

Igår var det Fredag i all ära. Sista dagen på praktiken med mina söt-barn. Sen fortsatte Fredagen i stress. Skyndade mig hem, skyndade ner till Trion för att kolla på en lägenhet. Vi bestämbde oss rätt snabt, vi ska inte ha den. De som bor där har försökt att renovera, och de skulle de inte gjort. Var fuskbyggt och halvfärdigt överallt. Allt utrom badrummet måste göras om, och badrummet var det ända rummet som var orört av de nuvarande ägarna. Hm.. Stressade vidare till stan, där inhandlade jag en klänning och ett par strumpbyxor till ikväll. Åkte sedan hem och bytte kläder för att köra ett spinning-pass. Grymt gjort av mig! Stressade vidare hem till gugge där fredagens festligheter inleddes för Grabbarna. Körde sedan ner Blom, Gugge och Erik till Tranan där det vankades 60 års kalas för Niklas och Hellberg. Kult :) Fy vilken stressig Fredag.

Men nu är det Lördag och jag hoppade träningen idag. Fy mig. Men jag kände att jag skulle få vila lite, så då gjorde jag det. Har legat i bra med träningen den här veckan. Har följt schemat bra. Måndags blev det Afro-power, Tisdag blev det gym, mage/Rygg, Onsdag blev det gym Mage och Spinning, Torsdag blev det Gym-ben och simmade en km, Och igår spinning en timme. Måste säga att jag är nöjd med det. Så jag kliver på en hård träningsvecka på Måndag igen och tar träningsledigt under helgen :)

 Nu har jag precis hämtat chrlotta på stationen och hon står i duschen :) Nu förbereder vi oss för 40 års kalas för Anna och Helen som fyller 20 år :) Woho.

Värk och smärta

Åhej vad dagarna går. Och jag har haft Fredag sen igår, uh! Men nu börjar veckan lida mot slutet. Ser fram imot helgen. Det innebär att Charlotta kommer hem och bor här :D Wohoo!

Nu är vi igång. I Måndags körde jag afropower-dance, Tisdagens pass var inställt så då blev det hårt pass överkropp på gymet. Ikväll släpade jag med mig Erik på gymet för lite magträning sen ett spinning-puls pass. Är sjukt stolt över min sambo som helst ville ligga hemma och sova ikväll men som följde med och körde hårt på cykel :) Kul.

Nu ska jag peta i mig min tonfisk och minimajs och sen krama om Erik :)

Monday in pain


     

Jag har kommit på att det är tråkigt att läsa bloggar utan bilder så här kommer ännu en bild. Och eftersom det här är min blogg så finns det massor av utrymme för bilder på mig själv :b

Idag ringde det ÄNTLIGEN från sjukhuset. Det har hänr nåt med min operation. Nu är jag det lilla, lilla steget närmare. Jag är så förbannat trött på att ha ont hela tiden.

Veckans träning:
Måndag:
Afropower-dance
Tisdag: Afropower-dance
Onsdag: Spinning
Torsdag: Simning/gym
Fredag: Spinning
Lördag: Gym
Söndag: Vila 

Ge mig helg, så jag får träffa Charlotta! :]


Söndag

ÅH, söndag. Med blandade känslor, som vanligt. Söndag är ju alltid Söndag och snart börjar en ny vecka. Kanske inte nåt vidare roligt, inte om man som mig gillar att vara ledig. Men Söndagar innebär simskola för mig och Maria :) Och det är otroligt mysigt.

Hade simskola 10-12 imorse och nua har Anna, Magnus och Molly just varit här. Hur bra början på en bra bra söndag som helst :) Och snart ska jag tillbaka till simhallen och ha två simgrupper till. NAJS!



Tänkte tillägga att filmen igår, flickan som lekte med elden var en ordentlig flopp. Dålig film.

Sisters


Tänk att du kan vända mig så fort. -från att vara less till att bli glad.
Love u! <3

Vinkel

Jag förstår inte vinkeln med;

  • Att vara arg på någon utan att denna någon vet vad han/hon gjort
  • Att säga "Jag hör av mig, jag lovar" men skiter i det
  • Att vara förkyld
  • Att man måste läsa vidare efter gymnasiet för att bli det man vill bli
  • att prata skit om andra

Idag äe ingen bra dag, inte än så länge iaf. Men jag tänkte att jag skulle vända på det. Eller snarare att någon annan skulle få vända på det. Ikväll ska jag och min sambo nämligen på bio :)





flytt

Maria, vi ska peppa varandra till träning. Jag kommer rulla fram snart!

Ja, och tillbaka till allt som har med flytten att göra. Vi har ju somsagt sagt upp lägenheten och letan efter nåt nytt är i fullgång. Och med blandade känslor meddelar jag att som det ser ut just nu så blir vi kvar i Bollnäs. En del av mig skriker efter nya utmaningar och efter att fly långt, långt bort från Bollnäs och allt som har med min vardag att göra. Medan en ännu större del av mig skriker: STANNA! Att flytta innebär ju mycket mer än nya möjligheter, trots att det lockar. Men jag har ju alt här. Jobb kontakter, familj, träning och världens bästa vänner! Och min nyfunne vän Maria, skulle vara tufft att flytta ifrån.. Och mina "gamla" ädla äkta vänner som finns häromkring, som längst i Glössbo. Så som det ser ut just nu vill jag stanna hos dem.

Vi har hittat en del intressanta boningar så nästa vecka börjar vi att kolla på en lägenhetet i taget och sen får vi se. Ska bli spännande :)

Jag älskar min kamera, ska nog fånga lite höst på bild i helgen :)

reflex eller ej

Gah. Det är ju bra att man har reflexer i kroppen, men ibland skulle man vara utan. Jag kokade som sagt nyss kola. När kolan hade kokat klart skulle jag tömma över den heta kolan på plåten. kolan började droppa så jag var snabb som blixten dit med handen och fick hundra grader varm kola i handen. Så nu har man lagom ont i handen! Klanskalle

what?

Så var Torsdagen gjord och jag har varit på förskolan idag efter två tagar sängliggande. Var kul, men jobbigt. är fortfarande inget vidare pigg men tillräckligt för att orka vara pedagog :) Triva kalasbra med mina barn och all personal som finns runt mig på förskolan. Känner inget sug att återgå till skolan om en vecka.  uch!

Det är någonting som händer med mig. Jag vet inte vad som är på gång. Jag har alltid, och verkligen alltid varit fast besluten om att träna är det enda som gör en människa riktigt lycklig. Men sen min lycka för fotboll än en gång släcktes har jag tappat lite av den där glöden. Det ringde en kvinna igår från sjukhuset och sa åt mig att träna allt det som går inför den kommande operationen (den som jag ännu inte fårr nån tid för) och jag svor att jag skulle göra det. Idag sluate jag halv sex och kände inte det där som jag brukar känna: hem, äta, byta om, dra och träna, yes! Nu kände jag: Hem, baka, äta middag, umgås med Erik och se på idol. Kan ju vara för att jag inte är nåtvidare pigg heller men förr har jag alltid tränat trots feer och liknande. Kanske jag börjar li vuxen och förståndlig eller har jag tappat motivation efter alla motgångar? Skärpning!

Här kommer en bild på min hjälte och ljus i mörktet.

Bild på Erik från Turkiet-resan. Jag älskar dig, och du får mig
att må bra. Så länge jag får, kommer jag alltid vara din! <3

Just nu kokar jag kola, så jag ska återgå till det. Ikväll tänker jag inte träna.
Får bli nästa vecka eller nåt.


RSS 2.0