So long!

Nu är väskorna packade, passen framme och en gott humör is on. Nu drar jag och min Erik till turkiet och gottar oss med sol och ad en vecka. Sköt om er, det ska vi göra ;)

Hejsvejs!

So long!

Nu är väskorna packade, passen framme och en gott humör is on. Nu drar jag och min Erik till turkiet och gottar oss med sol och ad en vecka. Sköt om er, det ska vi göra ;)

Hejsvejs!

it´s not fear

Jisses, vilken träningsverk min magen bjuder mig på idag. Verkligen välbehövlig magträning på gymet igår känner jag. Men än mer behövligt var det att få träffa Maria igen. Var verkligen på tiden. Det var oerhört skönt att få prata av sig lite med henne igen. Kändes tydligt att tårarna inte var långt borta, hade sett en aning lustigt ut om vi stått på rullbanden och bölat, men vi höll oss. :) Känns en aning tungt nu med alla planer inför framtiden då vi faktiskt har de största funderingarna på att flytta till Norge. Kommer bli tungt att inte få träffa Maria. Finns ju flera som jag kommer sakna, mina riktiga vänner samt familjen, men som sagt det är ju inte besöksförbud i Norge heller och vi försvinner ju inte. :)

Nu ska jag ta reda på kaoset här hemma, sen ska jag släpa mig ner till gymet för lite rygg - och arm träning :)

Hejsvejs!

smal och snärt.

Stod vid spegeln imorse och studerade mig själv iklädd underkläder och kände mig inte helt nöjd med spegelbilden. Inte ens lite nöjd faktiskt. Fick en känsla av självhat och bestämde mig för att tag i detta. och nu jävla ska jag gå ner i vikt. Så jag tog på mig mjukisbyxor och en tröja för att ta mig en promenad för att ta steg ett i rätt riktning. Innan jag gav mig ut ångrade jag mig. Jag tog cykeln och började en lååång cykeltur. Jag cyklade till Alfta och tillbaka. Just nu sitter jag här hemma och är helt galet nöjd med mig själv. En cykeltur på ca.3,5 mil är inte illa pinkat! Sen ikväll ska jag på gymet med Maria :)


nu!

Jag vill åka bort nu! Jag vill att det ska vara Lördag den 22/8 nu på momangen... Fixar nog inte dethär

När man behöver det som mest

Åh, vad skönt. Halva jobb-helgen är nu avklarad. Sitter hemma och väntar på mitt golfprofs som är ute och övar. Jag lever i nån sorts dimma. Känns som jag hattar fram och tillbaka mellan hopp och förtvivlan, glädje och gråt. Men det är en fas jag går igenom och som jag komer få genomlida ett bra tag framöver. Nu är det bara en vecka prick till väskorna ska vara färdigpackade, biljetterna ska vara utskrivna och passen ska vara nära till hands. Om en vecka drar jag och min Erik till Turkiet och njuter av sol och bad, men framförallt av varandras närvaro. behöver kanske inte tala om att jag längtar. Det blir semester när vi behöver det som bäst.

Något mer jag behöver just nu är goda vänner. Tur att jag funnit just dem. Vissa kan man mer eller mindre säga att jag tappat denna sommar, av någon underlig andledning. Det är en evinnerlig tur att jag har dem som består, i alla väder. Tack för det.

Helst av allt skulle jag just nu vilja gräva min egen grav, krypa ner, gråta, skrika och sen bli övergrävd. Men det tänker jag inte göra...

So long fuckers!

Long time, no see!

Okej, det va längesen nu. Pga. många saker. Mitt liv har gått i spillror tretusen gånger om och denna sommar har varit den västa i hela mitt liv, det kan ha göra med detta att jag inte skrivit så mycket här... Men vad vet jag. Jag är lessen, arg, rädd och förtvivlad. Och det absolut västa är att allt är mitt eget fel. Lägenheten är nu uppsagd och vad som händer är ännu oklar. Funderingar går runt Gävletrakten annars drar vi till Norge. Skitsamma vilket, bort ska jag, ska vi!


RSS 2.0