31/5


Ett inlägg i mammas ära. Morsdag, din dag. Du är bäst!

31/5



Toppendag!

27/5

ingen träning igår och ingen träning idag. Kul liv. Jag går snart i taket av detta. kan inte sova om nätterna för jag bara vaknar av min hosta, pluggar på dagarna så jag kan kräkas, kan inte träna för jag är sjuk. Känns som att livet inte är på topp just nu. Tur för mig att jag har min kära familj som ta hand om mig. Min älskade sambo förser mig med alvedon och peppande komentarer medan mamma kokar te och springer hit med honung :) Mina favoriter.

En annan favorit som jag ägnar en massa tankar just nu är min lillasyster. Du är stark och underbar. You go girl!
Ingenting är för hårt för dig, du klarar dig. Jag finns för dig till 100%. <3

Har just fått klart hemtentan, och det är en dag kvar till godo, har jag gjort fel eller? känns konstigt att jag inte ens är panikslagen över att jag inte kommer hinna klart i tid. hm. Är cirkeln bruten eller är det bara tillfälligt?

25/5

Yes, om jag älskar dem!
 
 Vet dock inte när jag ska använda dem, lite väl höga.
Men de får glänsa i garderoben ;)

25/5

Idag passade jag på att sova ikapp några timmar, de timmar jag slarvade bort i helgen. skönt. Sen for jag ner på stan med pappsen, lagade min klocka, köpte fotbollsskor och införskaffade hostmedicin. Nu har jag pluggat en del och jag känner att det börjar falla på plats, trots att det är sjukt tråkigt. Ikväll blir det gym, sen fotbollsträning. Då är det dags att inviga de nya skorna. :)

På tal om skor så har jag beställt ett par pumps från skopunkten. Jag hoppas och tror att de kommer idag! Jag kan fan i mig inte få nog av skor, det är det bästa jag vet. Även om jag inte använder dem utan låter de stå i mig och Eriks walkin och glänsa... ;)

Avslutar inlägget med en bild från helgens bravader;

Gabbe och jag på Tranan. Yes vilken fin bild!

24/5

Vansinnigt bra kväll igår, och jag är helt död idag!


Tack babe!

22/5

Bra Klara!
Jag har äntligen fått tummen ur (...) och börjat med hemtentan. Har dock inte kommit så långt men har lyckats kladda ner en sida iaf. Detta mycket tack vare Maria. Tack så hjärtligt att jag fick låna böcker av dig. Du är toppen :)
Ska väl försöka få mer gjort innan jag ger upp för idag. Kvällen är ju bara barnet och Erik överger mig förmodligen resten av kvällen så jag har inget bättre för mig. Lika bra det. Vore ju bra om jag fick klart skiten i helgen så jag kunde jobba hela den kommande veckan, men det är ju upp till mig. Tyvärr...

Gårdagen var bra, och denna dag också. Så det verkar bli en toppenhelg. Imorse gav jag mig ut runt niosnåret för en promenad med mamma. Känns jättebra. Jag hade knatat ihop över 10.000 steg innan Erik ens vaknat. Sjukt skönt.

Imorgon blir det jobb mellan 08.00-16-30 på Natt och dags förskola. Ska bli otroligt kul att få vara där igen, var väldigt längesen nu, dessutom är det fina pengar på helgerna ;) Imorgonkväll blir det mys och utgång med Sophie. Hon dyker nog upp här runt den tiden jag slutar jobba. Ska blir sjukt kul att få umgås med min jänta igen. Är hur längesen som helst!

Idag har jag också hunnit med en repa på stan med min pojkvän. Släpade honom runt sminkhyllorna på Åléns för att hitta en hyfsat bra mascara. Efter mycket vel och gnäll bestämde jag mig, så sommartid i all ära. Jag köpte mig en vattenfast för att min fåfänga inte ska behöva lida i sommar.
 

nä hörreni, nu ska jag plugga lite till... Kul för mig.

På återseende!
/K

21/5

Torsdag och ledighet i all ära. Jag klev upp tidigt imorse och gav mig iväg ut för promenad med mamma. Efter någon timmes promenad bjöd mamma hem mig och Erik på frukost, super! Efter en reäl frukost åkte jag till sävstaås och körde ett pass fotboll. Känns så bra att man är tillbaka igen :)

Nu har jag nyss kommit hem efter preiär-fiskning men matilda och Erik. Efter det har vi gjort pizza som vi väntar ¨på att ska bli klar nu :)

Gud jag borde plugga...

19/5

Jisses, imorgon blir det en bra dag. Jobb sen gäller det ;) Spänd och nervös!

16/5

Nu har jag fått "sommarlov" anser jag själv iaf. har en schemalagd dag om två veckor annars är det bara hemstudier. är så otroligt skönt!

Idag har varit en bra dag. klev upp tidigt och drog till Gävle med Fredrik och Erik. Gick på biltema och en massa annat skoj sen fick jag lov att gå i lite roligare butiker, tack och lov! Kom hem med två långa t-skirts som jag kommer använda som tunikor. Både köpte jag på Carlings (som för övrigt är min favorit) bil kommer kanske senare :)

Jag och Erik har just bokat resa nu till sommaren. Den 22/8 åker vi till Turkiet till Side. Hur skönt som helst!
Då ska det solas och badas :)

Bild från fjolårets resa i Frankrike :)

11/5

Nu har det varit lite dåligt på bloggfronten, men så är det. Praktik perioden som var på tre veckor är nu slut och idag har jag varit i skolan. uch. Men det är bara den här veckan. Praktiken var otrolig och jag saknar mina barn, som attan!

Jag har äntligen fårr börja träna fotboll ikvall och det känns så jävla bra. Ikväll blir det träning, om mina fötter tillåter det. Hade pumps i Lördags under en utekväll. Känns sådär just nu faktiskt! Kvällen var rolig iaf, dock en aning oväntad..

Här kommer en bild på vår bil med de nya fina fäljarna. (Detta på Eriks begäran)

5/5

Ruggigt dålig uppdatering på min bloggfront måste jag erkänna. Men helgerna gör att jag inte bloggar och dessa dagara har varit en ändå lång helg. Utom igår då tiden inte fanns. Får börja ta mig i kragen. Idag finns på schemat att laga mat innan Erik kommer hem, träna, gå på fotboll, städa och vila. allt ska jag hinna med, hur är bara frågan?

Igr följde jag och Erik med Emma (Eriks syster) när hon tatuerade sig. Det blev fantastiskt bra, bättre än jag trodde. Så det hela slutade med att både jag och Erik bokade en tid för ny tatuering, kul! :)

Nä nu måste jag laga mat, kanske kladdar ner någon rad senare...

RSS 2.0