30/3


Klara Åhlström är glad :)

29/3

Så var helgen slut. Jag har hamnat i någon form av bloggtorka tror jag. Vet inte varför men jag bloggar aldrig på helgerna. Undrar just varför? Jaja, så är det iaf. Denna helg har varit lugt och skön. På Fredagen var jag i Söderhamn med pappa hela dagen. Han skulle sörva bilen så vi var där och rådde om varandra hela dagen. När vi kom hem hämtade Erik upp mig och vi for en sväng på stan sedan iväg till Freluga på husvisning. Det ända jag kände var: "Hallo, I live here!" (Ni som är besatt av sex and the city, som jag, vet vad komentaren kommer ifrån) Ja, huset var mitt stora drömhus och jag önskar att jag fick bo där. Hoppas det blir av att vi åker på husvisning nummer två på Onsdag. Jag är förälskad.
På kvällen var vi bara hemma och tog det väldigt lungt. Lördagsmorgon började lite för 06.00 då jag körde Erik och Gugge till stan för de skulle iväg på skidresa till Vemdalen. När jag kom hem lade jag mig i badkaret. Sedan bar det av till Gävle med syster. :) Där bjöds det på shopping och mys. På kvällen var jag hemma hos mamma och pappa där pappa bjöd på vasalopps åkning i vardagsrummet, det gjorde han även idag. haha, han är kul!


   
I Gävle inhandlade jag två par skor, här har ni dem :)

Idag har jag haft tre grupper simskola, sett mitt kära fotbollslag vinna över ockelbo/åbyggeby med 9-0 och varit med  min Erik :) En bra dag. Och framförallt en bra helg.

På återseende!

/K

26/3

Idag var dagen. Dagen då tentan skrevs till psykologin. Och jag kommer göra det en gång till en Lördag. Då är det nämligen omtenta. Det gick med klartext inte vidare bra insåg jag när jag fick facit i min hand. Men som pappa säger; Det finns inget man kan göra när man gjort vad man kunde. Man får göra om hur många gånger man behövar. Jag tackar min far för dessa ord, han vet vad man behöver :) Jaja, dagen började bra iaf med en otroligt tidig promenad till tåget som avgick från stationen 06.38. Min gårdagskväll med allt plugg avslutades runt 02.00 tiden och min morgon startade idag vid 05.00 när jag förskräckt klev upp. Gav mig ut i snöyran klockan sex. Är sjukt stolt över att jag promenerade till station hemifrån. Från station i Gävle till skolan samt från skolan till station i Gävle. Så jag nöjde mig med det och snålade skjuts av Helen hem :) Efter tentan gick jag ner på stan och träffade de andra brudarna och där blev det lite tröst-shopping. Det sitter aldrig fel när pengarna har rullat in och man har massor med tid att spendera i pengar. Det hela resulterade i detta;

                        
En balongklänning & En tjockare tröja att ha till våren.

Igår var jag en sväng på fotbollsträningen och kollade lite. känner att min absternens växer och är näst intill outhärdlig. Men vad ska man göra? Jag agerade aktiv bollkalle för att en andledning att springa och känna på boll. Jag måste säga att jag springer väldigt bra nu. Och jag måste även erkänna att från att vara halvt döende till att springa riktigt bra gick otroligt fort. Jag är fortfarande svälld och varm om knäet men det är mycket, mycket bättre. Smärtan har också nästa försvunnit och jag måste meddela alla er som inte har en aning hur det känns att det är sån otroligt lättnad. ÄNTLIGEN kan jag träna lugnare pass utan att få ont!

Nu ska jag plocka undan tvätten, bädda sängarna, svänga ihop lite midda och byta om.
Sedan blir det gym ocg efter det städning på Fjärilens förskola :) Och ikväll ska jag INTE
plugga!

Vill också passa på att säga Hej till AnnaMaria som sitter någonstans i världen just nu och kanske du ramlar in här och ser detta. Fick ditt paket alldeles nyss och du skrev ju att du hittat min blogg, kul tycker jag! Håll koll på mig ;) Tänker på dig och saknar dig!


24/3

Plugga plugga plugga. Nu ska jag få någonting gjort! Skulle plugga med Maria, Helen och Jenny idag men det blir inget pga andra ärenden. Så nu är det bara att sätta igång på egen hand. ugh!

Igår var jag på gymet för första gången på lite mer än två veckor. Det känndes faktiskt riktigt bra och jag ska återvända dit senare idag. Tänkte att jag skulle träna imorse men pga att jag fortfarande inte sover som normala människor så orkade jag inte kliva upp.

Nä nu ska jag plugga psykologi!

22/3

Igår började dagen rätt tidigt. Det bar av till hudik för lite shopping och mycket farmor. Det var otroligt roligt att träffa henne, hon var pigg och glad som valigt! När vi var åter i Bollnäs gjorde jag mig redo för party och tog mig vidare till Emma och Niklas. Vi var inte så många där men kvällen blev lyckad. Var riktigt roligt. Mysigt på "förfest" och kalaskul på Tranan. Tack för det! :)

Nu blir det varma hallon och glass! :)

Uppdatering 20/3

Måste bara slänga in lite av vad jag har införskaffat mig idag. Jag coh Erik tog en sväng med cyklarna. Svichade ner på stan och där hittade jag den vackraste väska jag sett på mycket länge. Den blev mig. Så fin!

   

När vi kom hem och hade ställt in cyklarna tyckte jag att vi skulle gå på ica. Då började Erik bete sig konsigt och sa att han ville gå själv till ica. Jag blev vrång och följde med. Väl på ica hämtade Erik ut ett paket. Jag blev misstängsam och fundersam vad detta nu kunde vara. När vi kom hem fick jag lådan i mina händer och en anvisning: Öppna. Det gjorde jag. Jag fick ett par het undrbara tofflor. Inte vilka tofflor som helt. De tofflor som jag i tre dagar har tjatat om att jag ska köpa. De tofflor som man värmer i micron när man fryser om fötterna. Jag flyser alltid om fötterna!

   
Dessa heter cozy-boots och finns att köpa på http://www.bluebox.se
Jag har världens bäst  sambo! <3

20/3

Jag förstår inte var veckorna tar vägen. Oj, vad tiden går fort. Snart är det April och vips är det sommar, det innebär att fotbollsäsongen börjar och jag kan börja träna! Wiho!
Idag har jag varit upp till sjukhuset, igen. Nu har jag tagit bort alla stygn i benet och det känns helt fantastiskt skönt. Inga metallbitar i benet och inget som kan låssna och spricka. Hur skönt som helst!

Nu sitter jag i soffan med Eriks dator i knäet. Min dator har förmodligen fått virus så vi ska lämna in den senare idag, igen! Jag fick min dator i julklapp och det är tredje gången det är fel på den utan att jag har gjort någonting. Förstår inte hur det alltid ska drabba mig! Ikväll blir det bara mys med älsklingsErik för imorgon bär det av till Hudik. Ska hälsa på min lilla farmor! :) Äntligen, jag saknar henne! Har inte träffat på henne sedan i julas, så det är verkligen på tiden nu!

Nesta vecka ska jag återgå till det normala. Då ska hårdträngen börja igen och kosten skall bli sundare. Nu ska jag göra något åt den vikt jag vill nå. Jag är trött på att vara lite missnöjd med min egen vikt och bara prata om det utan att försöka göra någonting åt det, så nu när alla stygn är borta, jag har börjat gå allt bättre och smärta börjat avta. Nu är det dagt. Nu ska jag hitta tillbaka till formen. Envis är jag så nu ska jag plocka fram det!

Nu är det bara några få timmar till min Erik kommer från jobbet, då ska vi ge oss ut på en cykeltur en stund. Får se om jag kan cykla med tanke på knät men sjukgymnasten trodde det så det ska bli roligt! :)

På återseende!

/K


19/3

Ja, denna dag har börjat rätt bra med vissa minus. Jag sov över till att börja med, det är aldrig kul. Vaknade i samma skede som mamma ringde på dörrklockan in till lägenheten. Jag slängde på mig lite kläder och drog sedan iväg till sjukhuset för att plocka bort de stygn som så snyggt satt i benet efter operationen. Jag hade verkligen längtat efter att få ta bort dessa samt se hur många det var. Till min besvikelse var det störta såret inte så fint, det är finns en blödning under styngnen som trycker på, så sjuksköterska vågade inte ta bort stygnen så jag får åka dit imorgon också. Då ryker dom! Hoppas jag. Fick åtminstone ta bort någta stygn, åtta av fjorton är nu borta, det känna bra iaf. Tänk att jag har haft fjorton metallgrejer inhäftade i benet... uuh!

Ja, resten av dagen skall tillbringas med plugg och lillasyster. Hon är ledig idag så hon kommer hit och gör mig sällskap :) Tänkte att jag skulle ta mig till gymet idag också, vi får se. Jag har träningsabsternens och måste köra ig¨ng med träning snart, nu går jag ju hyfsat och kan vara i farten ganska länge utan att må illa och få ont, så nu ska jag banne mig ta mig till gymet oavsett vad närstående tycker!
Tog en promenad igår också faktiskt, var liksom tvungen. Jag gick långsamt men det gick bra. Blev en kortare promenix på 40 minuter men det fick duga. Tar mig nog en liknande idag.

På återseende!

/K

17/3

Ännu en natt nästintill utan sömn. Låg klarvaken till 01.00 tiden innan jag började knoppa in inatt. Vaknade i smärta runt halv tre, värmde en vetekudde och tog en alvedon sen tillbaka för ett tappert försök till sömnen. Lyckades somna efter mycket om och men, tyvärr inte något vidare länge. Runt fyra vaknade jag igen och sedan dess har jag varit vaken. Det smärtar och bultar i hela vänster benet., vet inte om det tillhör någon sort av läkningsprocessen eller om det är någonting som inte står rätt till. Jag vet inte om jag vill veta heller...

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka till sjukhuset, sedan måste jag nog försöka sova lite innan jag pluggar. Jag som har hopplöst svårt att förstå psykologikursen när jag är pigg, hur ska det gå nu när jag knappt har sovit?

Och för er som har läst min blogg flitigt och mina tidigare inlägg kanske minns att jag tog upp att jag och Erik var iväg för att köpa snark-medicin. Det gjorde vi och det fick bli silence, den som går på reklam. Vi föll pladask för median och det visade sig ge resultat. Jag kan nu sova bredvid min sambo hela nätterna utan att störas av de snarkningar som vanligtvis brukade dåna i vårat sovrum. Jag rekomenderar till er alla som sover bredvid någon som snarkar, samt till dig som själv snarkar. Prova silence!

På återseende!

/K

16/3

Ännu en dag hemma i soffan. Jag känner mig inte redo för att ta mig till skolan än. Rätt vad det är mår jag illa och vill kräkas och rätt vad det är mår jag toppen. Dumt att chansa och ta sig ända till Gävle dessa dagar tycker mina föräldrar och jag vill inte trotsa dem, inte i den frågan iaf. Idag vaknade jag svettig och panikslagen. Smärtan i knät var outhärdlig. Jag släpade mig upp och proppade i min stackars kropp ännu mer alvedon och placerade mig i soffan. Efter ett tag började jag må bättre, då kom pappa och hade lunch med sig, min hjälte! Vi mumsade och pratade lite skit innan han åkte hem igen. Efter det lade jag mig i soffan igen och kollade på Sex and the city - Filmen. Jag såg klart på den, startade en maskin med tvätt och startade om filmen. Jag har sett den massor med g¨nger och jag tröttnar aldrig, lika så med serien!

Resten av kvällen ska jag tillbringa med min sambo när han kommer hem från sin promenad. Koch vad duktig han är :) Och imorgon blir det ingen vila inte. På morgonen ska jag till sjukhuset och prata med en sjukgymnast. (Vet faktiskt inte varför men bäst att göra som de säger.) Sedanblir det till att plugga psykologi. Måste vara i tid till denna hemska tenta!

13/3

Nu är det en vecka och en dag sedan jag opererades. Jag måste säga att detta har varit den längsta, plågsammaste och värsta vecka i hela mitt liv. Fy vad ont jag haft, och när jag igår trodde att det började ge med sig så blev jag otroligt illamående och la av två reäla spyor. Förstår inte hur man kan reagera så på medicin man tagit i en vecka. Men så blev det iaf. Men idag måste jag säga att det verkar ha vänt. Jag mår bra idag, bättre än på mer än en vecka sen. Jag går också relativt bra, måste säga att det har varit en mycket bra dag. Nu hoppas vi på att jag kanske kan träna om två veckor och komma igång lite. Nästa vecka blir nog ännu en hemma-och-kurera-mig-vecka men en massa plugg, men veckan därpå SKA jag börja träna. Nu orkar jag inte vänta längre. Jag klarar helt enkelt inte av det.

Idag har jag tillbringat stora dela av dagen hemma hos min kära familj. Pappa hämtade mig här och s¨åkte vi hem till dem, pappa köpte mat och jag, pappa och lillasyster mumsade :) Sedan ikväll har även erik varit därhemma. Vi har kollat på let´s dance och haft det mysigt :)


Jag älskar Annikas klänning. (Magnus Samulssons dansparter i Let´s dance)
Om det är någon som vet var man kan köpa en sådan vill jag få reda på det NU!

11/3

Grattis till mig och Erik på våran 12 månaders dag! :)




Jag älskar dig, hjärtat! <3

10/3

Idag har det inte varit någon vidare bra dag. Har bara legat stilla hela dagen, har helt enkelt inte klarat av någonting annat. Har haft ont hela tiden och blivit svimfärdig så fort jag funderat på att resa mig från min possition i soffan. Nu klarar jag iaf av att sitta med benet på erik och skriva lite här. Jag gör framsteg...

Om en månad fyller min sambo och kära pojkvän 24 år, och idag har jag lärt honom hur man kokar kaffe. Är det inte otroligt? Han är snart 24 år och kan inte koka kaffe! Han är bra på så mycket annat men hur kan man ha missat hur man kokar kaffe... Han skyller detta okunnandet på att han inte dricker kaffe, men själv tycker jag att det är någonting man bör kunna ändå.

På återseende!

/K

8/3

Måste erkänna att såhär efter operationen mår jag sämre än jag förväntade mig och har grymt mycket ondare än jag någonsin hade anat. Och vissa saker förvånar mig, det är de människor man minst förväntar sig att de ska bry sig som verkligen gör det. Jag uppskattar alla som faktiskt hör av sig och hör hur jag mår :) Det låter som jag tycker synd om mig själv, och det är precis vad jag gör. Det är sjukt synd om mig...

Igår var den femtio års kalas som stod på schemat och det gick bra. Mådde lite illa till och från men klarade av hela kalaset. Det var trevligt.

Idag har jag varit på Fotboll Bollnäs - Edsbyn. Mina brudar vann med 2.0 bra jobbat! Själv klarade jag av att kolla en halvlek innan jag började känns amig yr och svimmfärdig, då åkte jag och mamma hem till dem och där somnade jag. Tur att jag har mina föräldrar, min syster och min Erik :)
Denna vecka blir nog lugn, blir nog ingen skola och inget annat heller. Skulle kunna tänka mig att jag blir liggande framför tv aparaten och sex and the city :)

På återseende!

/K


6/3

Så var det gjort. Operationen gick bra och efter omständigheterna mår jag bra. Kan vara tackvare alla piller och sprutor jag fått med mig... Och psrutorna är någotning jag inte tycker om.
 
  

Nu är jag snart mig själv igen, känns hur bra som helts att allt detta är över. Nu är det bara träning som saknas, och träning ska det bli så fort jag klarar av det!

4/3

Imorgon sker det. Början tillbaka till mitt liv. Okej, jag är nervös!


3/3

Gud vad jag har blivit lat på bloggfronten. Är ju roligt att skriva när jag väl gör mig tid till det. Men nu ska jag iaf kladda ner ett litet inlägg. Skulle iväg till Gävle idag för att träffa min grupp, men jag sov över. Ruggigt klantigt av mig :/ Men jag fick yttligare en dag ledig då, och det är inte helt fel. Tog bussen imorse och for iväg till simhallen och simade lite. Var helt fullt i bassängen så jag väntade i bastun innan jag gick ner och simmade några längder. Höghammarskolan var i simbassängen samtidigt som jag och när jag var mitt upp i mitt simande for en stor man ner från trampolinen och landade nästan på mgi i vattnet, var inte många centimeter ifrån. Behöver jag säga att jag blev livrädd? Tur är det då att det finns snälla män i bassängen så jag fick byta sida att simma på med an man som också motionssimmade, vilken hjälte :)

I helgen var jag, mamma, Erik och Matilda till Valbo och shoppade och hade det mysigt. Jag köpte lite av varje som behövdes men mina nödvändigaste inköp var ändå nya träningskläder. Ett par enorma gråa halvlånga träningsbyxor och ett gult adidas linne. Superfint!

Nu sitter jag och väntar på att Erik skall komma hem, då ska vi åka på Erikshjälper och kika lite :) Sedan ska vi ner på stan en sväng för att gå på apoteket och försöka hitta någonting som utrotar Eriks hemska snarkningar, vore ju kul att kunna sova samma säng en hel natt för en gångs skull? Senare ikväll ska vi iväg och titta på en lägenhet, spännande. Efter det blir det gym! :)

På återseende!

/K

1/3

Så var det Mars, ÄNTLIGEN. Nu är det inte många dagar kvar till jag blir av med förmågan att gå. Känns overkligen, men bra! Ja vad säger första mars? Vasalopp. Jag kom till simhallen i vanlig ordning runt kvart i tio imorse. Det var aktivitet i hela stora bassängen där människor simmade vasaloppet. Kul. Det jag reagerade över var att i den lilla bassägen där jag skulle hålla till men mina små hjältar var det också fullproppat med lite förstora vuxna i lite försmå badkläder, hm. Men de var bara där till tio så det ordnade upp sig. Vissa ger visst aldrig upp...

Igår var Anna, Magnus och Emma här. Det var trevligt, vi gav oss på ett försök med rita och gissa, det slutade med att vi gav upp. Utan regler fungerar tydligen ingenting. Sedan stirrade vi oss (jag iaf) less på melodifestivalen. Är ingen fan av detta överskattade musikprogram, men jag klarade mig igenom nästan hela programet. uh! Senare på kvällen dök Fredrik och Ante förbi. Efter deras korta besök fortsatte vi med att koka ihop en dikt som skall läsas upp för alla födelsedagsfirarna på Lördag då vi ska fira Eriks pappa. En stillsam och trevlig kväll.

På återseende!

/K

RSS 2.0