29/4

Otroligt dålig uppdatering av mig, jag vet. Men jag har inte haft någon lust, och när jag haft lust har internet en annan lust, nämligen att inte fungera! Men nu så. Idag har jag hunnit varit på dagis i några timmar. När jag kom dit fick jag besked om att två fröknar och massor med barn ligger hemma med världens västa magsjuka. Det hela slutade med att vi på min avdelning hade två barn och tre vuxna så jag fick lov att gå hem. Skönt att slyta halv tio, men jag hade gärma stannat om det var som vanligt för jag älskar barnen :) Hoppas de blir friska till nästa vecka. Får helt enkelt se hur lång min arbetsdag blir imorgon. Beror alldeles på.

25/4

Oj hej och hå, jag har träningsvärk! Tränade mitt första fotbollspass sedan ca 9-10 månader tillbaka igår. Känndes så jävla bra trots att jag inte spelade någon fotboll utan bara var med på planen och körde min rehab. Men bara grejen att få vara med laget ute på planen var fantistiskt. Måste säga att mina benböj gjorde sin rätt. Jag har så fruktansvärt ont i lår och rumpa idag, härlig och hemskt!

Imorgon är det omtenta, ikea, shopping, lagfest och utgång som står på schemat :)

Jag har fått inredningsfeber, måste göra någonting nytt här hemma snart innan jag får utslag!

21/4

Åh, jag verkligen älskar att vara på dagis. Det är nog det stället jag trivs på allra bäst efter fotbollsplanen tror jag. Barnen på Kilbergets förskola är helt underbara, och jag har funnit min stora kärlek. Erik har en konkurent på tre år! Imorgon ska jag till Örsängets förskola på bytes dag. Det ska bli spännande för jag har aldrig varit där förut, dock kommer jag sakna mina älsklingar. :)

Ikväll ska jag ner och bränna lite fett på gymet, sen hem och plugga inför omtentan i psykologi på Lördag. Känns inte skitkul, men så äre.

20/4

Dagis måste vara det underbaraste stället på jorden. Jag erkänner, jag stormtrivs!

19/4

Denna helg har varit mycket bra må jag säga. Fredagen bestod av mys med min Erik och resten av min kära familj. På Lördagsmorgon bar det iväg mot Umeå och vår nya bil. Är helt förälskad i den! :) Idag har jag spenderat dagen på simhallen och vid fotbollsplanen. Har haft tre simskolor och sett Bollnäs gif damer krossa Järvsö i Dm på solrosen :) Såg även lite av Kilafors - Bergvik matchen som spelades efter våran. Pinsamt men mycket bra resultat. Bergvik vann med 2-1. Mycket bra dag :)

Nu ska jag släpa Erik från datorn och få med han ut till bilen, för nu ska det åkas lite räser! :)
Imorgon är det Kilbergsförskola och VFU om gäller!  :)

18/4


Min och Eriks bebis! Jag älskar den!

mellan 17-18/4

ja, klockan är ju över 00.00 så det är väl 18/4 nu.
Tänkte bara tillägga att jag och Erik åker till umeå imorgon över dagen för att köpa oss en ny bil.
Och inte vilken bil som helst, utan en beetle! Äntligen ska min rumpa få sitta i en beetle! :)

17/4

         
Idag har jag köpt världens näst finaste jacka.
(Världens finaste jacka är min gröna vinterjacka)


16/4

När ska min förkylning släppa egentligen? Vaknade imorse och mådde sämre än på flera dagar. Hade feber och ett huvud tungt som bly. uch! Just nu känns det en aning bättre, men man ska inte ta ut någon seger i förskott, rätt vare är så tar det om, igen!!!

Idag stannade jag hemma från skolan och har hoppat över träning och gym. Har bara varit ute och promenerat och cyklat. Har just nu gått 12943 steg så det får jag allt vara nöjd med :) Ställde mig på vågen idag och blev possitivt överraskad, känns ju alltid bra när visaren stannar på sifror som är mindre än gången innan :) Nu ska jag göra te och värma fötterna så jag blir frisk någon gång :)

15/4

Fy vilken bloggtorka!

Idag är en bra dag, just nu iaf. Började dagen med att sova för länge och stressade iväg till biblioteket. Snorig och eländig men släpade mig iväg för plugg. uch. Efter det åkte jag hem och damsög, mublerade om lite och lagade mat. Sedan tog jag en promenad till stan där Erik hämtade upp mig för att sedan åka till Granberg och städa lite. När det var klart for vi till gymet och brännde fett. När jag var klar promenerade jag hem, så hurtig! Har just nu för tillfället gått 13579 idag. Hinner kanske med något till. :) Nu har jag ätit lite kvällsmål och mysit med Erik. Har nyss fått ett mycket trevligt samtal från resursen. Jag har fått sommarjobb, hur bra som helst!!! :) 6 Juni - 21 Augusti. Nice!

13/4


9/4 Grattis Älskling på 24 års-dagen! :)



10/4 Grattis kära pappa på 50-årsdagen!

Männen i mitt liv har sina födelsedagar samma helg :) Ni är bäst!

8/4

Jag vill inte vara sjuk! Jag vill vara frisk och kunna träna och anta tävlingen som jag, Helen och Maria inleder imorgon! Tävlingen går ut på vem som kan minska mest i midjemått till 7/6 (på min 20-årsdag.) ;) Jag ska vinna! Går inte med på något annat!

7/3

Jag har varit lite dålig i utförlig uppdatering här. Beror på några olika faktorer. I Helgen bjöds det på utgång med studiegruppen. Slutade med att jag hängde med Maria i stortsätt hela kvällen. Fantastiskt roligt :) Kvällen blev lyckade med vissa dela jag vill redusera samt andra delar jag gärna minns :) (Både på gott och ont.) hm. På Söndagen vaknade jag med en outhärdlig huvudvärk som satt i och blev värre under den timme jag hade första simskolan, efter det började detta ge med sig. På Måndagen satt fortfarande känningar av Lördagskvällen kvar i kroppen, eller var det dymptom på den förkylning jag vaknade med imorse. Inte okej!

Just nu sitter jag och letar fram recept som jag ska baka efter. På Torsdag fyller ju min sambo år och det innebär kalas. På Fredag blir det Angling och massa skoj och på Lördag blir det party med utgång. Känner mig inte så laddad för det just nu, men jag hoppas jag hinner bli :) 

Runt tre blir det gym med Maria sen bär det av till Granberg och Fjärlilen för att damma av förskolan lite :)
Senare blir det baka baka baka! :)

6/3


It´s a grate day! Nu ska jag byta kläder och ta min cykel för att möta svett på gymet.
Några yttligare kilon i rätt riktning har visat sig på vågen, känns inte så tokigt.
Vi siktar på att jag kan visa mig i bikini 2019!

shit happens when you party naked!


3/4

Åh, jag älskar vädret. Är så otroligt skönt!

Denna dag har det planer på att jobba och tjäna ihop pengar, men jga blev stoppad med alla medel i mina planer och det blev istället plugg. Det gick ju bra men jag var inte riktigt med i psyket idag. Det är lite bättre nu men precis imorse var allt bara otroligt jobbigt. Hade nog åandra sidan inte fixa med att jobba idag, känner mig inter särskiljt stark för konflikter eller i mig själv, Så kanske var det bra.

Just nu sitter jag här för att ha en ursäckt för att inte behöva ställa mig vid spisen och göra lunch. Men magen har andra åsikter. 

senare idag blir det gym sen stan med älskling och ikväll får vi se vad som händer :)

På återseende!

/K


2/4

Ägnar mina tankar åt min familj, din familj och alla omkring just nu. Du stod mig inte särskillt nära, men min familj gorde det. De tankar som blir över ägnar jag åt dig. Hoppas du har det bra. Livet är så orättvist. Att det finns en Gud kan man ju glömma...

1/4

April, April, din dumma sill! Jisses vad tiden går fort! Nu är det banne mig redan April och nu ska våren vara på ingång, eller? Ser ut att gå i den riktningen idag iaf. Skönt! Älskar vädret utanför det ska jag gå ut och gå i snart :)

Igår var en otroligt lång skoldag, klev upp 05.00 för att ta tåger från Bollnäs 06.38. Kom hem till bollnäs någon stans 18.15 och efter det blev det städning på fjärlien, därefter gym med Maria och Malin. Det gick bra och var roligt, dessvärre har jag ingen träningsvärk trots att jag tyckte att jag tröck på rätt bra. Hade varit trevligt att känna att man gjort någon nytta. Menmen... :)

Idag har jag jobbat mellan 8.00-16.30 på Rensbacken. Imorgon blir det skola och på Fredag hoppas jag på att få jobba igen :)

Take care!

RSS 2.0