Fin fina sommar

Jag kan liksom inte få nog...

Esther Karin Astrid Hellberg Åhlström.                                  <3

Lugn och ro

Gubben har sovmorgon och sover än, dottern har tagit sin första powernap för dagen. Själv sörplar jag kaffe och skalar ägg i solen på Altanen. Härliga härliga Lördagsmorgon!

Slänger upp lite bilder från igår. Jag och Esther hängde hos hennes mormor och morfar. (Mina föräldrar)

Esther satt i vagnen medan jag tvättade bilen.

Lilltjejen vill också hålla kameran ;)

Finbilen :)



Bus med hjärtat <3

Barhäng


På´t igen

Här var det då blogg-torka kan man säga. Nu har jag lite skriv-lust igen, så jag delar väl med mig av mitt liv till internet-världen igen då. Enjoj!

Här snurrar dagarna på. Familjelivet och vardagen när den är som bäst. Våran lilla tösabit har hunnit fylla fem månader och sex dagar, hon är sextio sex och en halv cm lång och väger strax över åtta kilo. Våran klump! Just nu är hon jättesnorig och febrig om vartannat. Stackars liten. Men dagar som dessa känns en vanlig förkylning som ett litet problem. Våran lilla älskling har nämligen lidit av en allergi som vi inte kännt till mer än någon vecka. Hon fick hemska utslag på kinderna, som spred sig ner mot armarna och bröstet. Detta resulterade i att hon kliade, klöste och rev sig själv över hela kroppen.


Lite av eksemen. (Väldigt dålig bild dock)

Nu har vi fått reda på att detta beror på en alergisk reaktion mot mjölkersättningen, så nu har vi provat en annan ersättning från apoteket i en och en halv vecka. Snacka om underverk. Vissterligen har hon märken av eksemen kvar, men detta berodde på att hon fått en hudinfektion av allergin. så nu smöjer vi järnet med en massa olika sorters salvor och krämer, och matar med en dyr rackarns bebismat. Smakar det så kostar det ;)


En glad och febrig liten tjej, nästan eksmfri! :)




RSS 2.0