Otränad

Så börjar Tisdagen lida mot sitt slut. Vilket innebär att jag, efter ca. tre veckors "ledigt" från skolan, kommer infinna mig inom skolbyggnadens väggar imorgon. Dags för opponering. För första gången i mitt liv skall jag opponera och bli opponerad. Det innebär att jag har läst någons slutrapport och skall ge konstruktiv kritik på den medan någon annan skall göra samma sak på min. Känns faktiskt mer spännande än jag trodde innan. får väl se hur det går.

Idag har jag och Erik tagit en träningsfri dag. Vi har ägnat massa tid åt varandra och åt vårat hem ist. Och fy fan vad jag trivs här nu. Har mublerat/möblerat, (vad heter det?) om i nästan alla rummen och, damn(!) vad bra det blev! Började med att äta mysmiddag, hemmagjorda hamburgare, fullkornsbröd och grönsallad. MUMS. Min man är en toppenkra kock! Efter maten satte vi igång och flyttade möbler.

Jag satt och funderade i mitt huvud hur mycket jag tränat den sista tiden. Kom fram till; Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag, Lördag, Söndag och Måndag. Så jag kände att jag var helt klart värd en vilodag idag. Annars skulle nog kroppen säga till snart. Så för en gångs skull lyssnade jag på kroppen innan den slutade fungera. Bra där :) Imorgon blir det dubbelträning. Blir nog nordic power 60 min och sedan fotbollsträning 90 min.

Veckans träning:
Måndag: Fotbollsträning
Tisdag: Vilodag 
Onsdag: Nordic power 60 min + fotbollsträning 90 min
Torsdag: Spinning 60 min
Fredag: Ledigt (äventyrsbad ist)
Lördag: Egen löpning obestämd tid
Söndag: Ev. spinning 60 min


Sysselsättning

8 sidor, 3 281 ord och mååånga timmars arbete senare är slutrapporten ivägskickad.
                                               - äntligen


        -               Tjohej, vad duktig jag är!


Helgplaner

Dagen idag har spenderats med plugg på förmiddagen, och en promenad med Sophie. :) Efter promenixen gick jag Sophie, Carina och Erik till max och käkade lite mat :) Mums.

Denna helg kommer spenaderasi finnas vänners sällskap. Ikväll ska jag och sambon upp till Edsbyn och mysa. Ska passa på att gosa med sötaste Molly innan hon går till kojs :) Imorgon är det fotbollsmatch som gäller, sedan mys hos Frida med alla (nästan) BF-brudarna. Skoj! Tycker om det gänget! Blir även förmodligen utgång på kvällen.


Finfina skor och Hårvård

Idag känner jag mig rätt nöjd med min träning, har sprungit 30 min på cross trainer med Sophie, sedan tränat fotboll 90 min. Men något jag är mindre nöjd med är vad jag stoppat i mig idag. Precis som alla andra dagar. Fattar inte att matdiciplinen inte finns. Så pga. detta kommer jag börja försöka uppdatera vad jag sätter i mig om dagarna. Allt i denna blogg är för min egen skull för att få någon syn på det. :) Känns dumt att börja nu när det vankas helg eftersom jag vet dels att jag är kass på att uppdatera på helgerna och dels för att jag vet att det kommer bli mindre nyttig mat i helgen. Men det är inget att försöka sticka under stolen med, nyttig mat eller inte, det ska dokumenteras en tid framöver...

Torsdag 25/3
Frukost:
Smoothie (Hallon, banan och sockerfri och fettsnål vaniljyoghurt) och en hårdmacka med keso
Träning: Löpning 30 min på cross trainer (Kl.11.00) Fotbollsträning (Kl.20.00)
Efter träning: Gainomax vanilj (förmiddagen) Gainomax vanilj och riskakor (kvällen)
Lunch: Skaldjursbuffé med nudlar, sallad och något kött på Paladium
Middag: Nudlar
Fika: kaffe och 2 små chokladkakor (efter lunch) kaffe och kladdkaka (Efter "middagen")
Övrigt: Några haribo-nappar

Imorgon ska jag ha en välförtjänt "vilodag" Vilket innebär ingen träning så det blir nog en powerwalk med Sophie och ev. Carina. :) Skönt att bara få gå av sig ibland.

Efter träningspasset imorse gick jag hem och duschade, efter det pinnade jag iväg till stan för att möta upp pappa på intersport. Han hämtade ut min fiiiina skor. Nya fotbollsskor och lyckan är total! Super-fina och vita. Premiärade dem idag och de passade perfa! Efter jag fått mina nya pjux gick jag hem och gjorde mig klar för sen lunch med mina fina friends, Carina och Sophie. Blev Paladium, mysigt! Efter det strosade vi en stund på stan. Senare gick jag tillbaka till stan, denna gång med Erik som sällskap. :) Köpte nytt "frisörschampoo" som lovades skulle vara bra för mitt skadade hår. Förstår inte, men på något sätt känns håret mycket gladare så fort man använt produkter som kostat lite mer. Bokade även klipptid idag så på Måndag ska jag kapa kaluffsen. Gud så skönt!

Nu måste jag försöka kladda ner nåt på min slutrapport... BLAJ! Men fick ju helt plötsligt en hel dag extra att plugga på nu. Hade ju planerat att åka till Järvsö med Totte imorgon då han var ledig, men han har gått och blitt sjuk, tråk! Men alla blit sjuka ibland :) Vi får ta den en annan gång. Så detta besked gör ju att jag har hela dagen imorgon på mig också att plugga, jag som hade lite panik över att jag skulle få plugga häcken av mig Lördag och söndag.. :)

Imorgon är det helg, och detta kommer bli en bra helg! Det kommer nästa också för den delen! :) Härliga liv!


Socker

Har för tillfället bytt ut kyckling och grönsaker mot Kaffe och kladdkaka, värt!


Stackars, irriterade, högljudda sjukling

Jag vet, det är fegt att ge sig på de som redan ligger. Men just nu kan jag inte rå för det. Min sambo ligger bredvid mig, ca 50 cm från mitt öra, och låter nåt så fruktansvärt högt. Förstår inte hur en människa kan låta så illa, framförallt när de sover!!! Han är dessutom sjuk och grinig, men det struntar jag i. Och han struntar i att jag struntar i det för han reagerar ej.

Jag har nuddat dina fötter med mig, drsgit i din näsa, visslat dig i örat,
knuffat på dig, ropat "TYST" flera gånger, men inget biter på dig.
Tur för dig att du är förbannat söt!

 


Checklista

Städat Check
Nordic Power Check
Diskat Check
Tvättat Check
Pluggat
Varit ute och joggat
Check
Hänga tvätt Check
Plugga mer
Spinning Check


Vad hände med pluggandet?!


Checklista

Städat Check
Nordic Power Check
Diskat Check
Tvättat Check
Pluggat
Varit ute och joggat
Check
Hänga tvätt Check
Plugga mer
Spinning Check


Vad hände med pluggandet?!


healthy food

Kreaktiv tjej, det är jag det. Klev upp åtta idag (hade klockan på sju, obra!) och kastade på mig tränigskläderna. Gjorde årdning frukost, stekt ägg och smoothie. Blev ett ordic Power pass med Maria och Sophie :) Bra det eftrsom jag missade gårdagens nordic power pass pga plugg. Men jag fick lite skrivet iaf :)

Efter träningen har jag hunnit ätit lunch (Kyckling, creme fraiche, grönsaker och fullkornstortillabröd, Wrap alltså), gjort ren ugnen, dammsugit, bäddat, tvättat, diskat, vikt tvätt. Ja, jag har varit väldigt duktig. Nu ska jag slänga på mig promenadskorna och gå till Granberg för att hämta mamma och pappas bil så pappsen kommer till jobbet :)

Det här med hälsosam mat. Hjälp mig. Jag försöker och försöker och tycker verkligen att det är gott. Kyckling, grönsaker, mager fisk, gröt, ägg. Ja allt är ju gott. Men jag får så sjukt on i magen och mår illa av det. Förstår inte varför. Åt ägg i morse, och blev panikillamåeende, som många gnger förr när jag ätit ägg. Det är alltså ingen engångsföreteelse. Av havregrynsgröt får jag ont i magen, än värre än ägg. Havregrynsgröt som är såå gott! Någon som har någon förklaring till detta?

Trött på känslan, trotsar känslan.

Jag har ju någon form av träningsmani, det bästa jag vet är att träna. I och med detta försöker jag hinna med så många pass som möjligt på en vecka. Men nu måste jag erkänna att tider räcker inte riktigt till som jag hade tänkt mig idag. Hade tänkt köra spinning på morgonen, plugga på dagen och träna nordic power på kvällen. Spinningen var suverän, men vad hände med plugget? Jag just för att jag är en latmask när det gäller plugget så blir nordic power´n lidande. Men jag får väl helt enkelt vara nöjd med att jag kört ett pass idag iaf, det är ju betydligt bättre än inget :) Så trots att känslan i  kroppen skriker LATMASK så struntar jag i det och hoppar träningen för plugg.

Sommaren är räddad

Fick nyss ett glädjande besked. Jag har fått sommarjobb.

Kära Ringshög, i sommar komer jag tillbaka :)


Varmt om hjärtat


Laddar för att hoppa upp på cykeln igen. Havregrynsgröt, äppelmos,
kanel och äppelbiter är bästa uppladdningen. Efter spinning blir det plugg.

Värt slöseri


Två vårjackor och Fred Perry skor

Smycken och skor

Smycken


Shoppingen från London (inte allt, men det mesta)
Prasseljacka Nike från Zise
Skinjacka från H&M
Smycken från Topshop + topshop man
Skor Fred Perry från Office


Konsten att älska något totalt okänt

Hur kan man förtjusa sig i något som man vet så lite om? Hur kan man tycka om något som man knappt har sett?
Jag vet inte ur det går till, men går till, det gör det!

Vyn utanför rumsfönstret på hotellet

Mitt morgonface första dagen i London

                 Lillasyster                 och                  jag

Favoriter på oxfrd street

pappsen och lillasyster på oxford street


Kärlek


Nike butiken på oxford street. Sjukt coolt

Hungriga med glada

En gata

Matilda och jag vid piccadilly circus
'
London eye

En bra bit ifrån Big Ben (Det visade sig vara ännu längre än jag trodde)

Efter en lång promenad kom vi fram, Big Ben

Big Ben

Fantastika London, vi gör det snart igen.


Bort bra men hemma bäst, eller inte...

Igår mitt i natten kom vi hem efter en hel dags resande från London. Känns sådär att befinna sig i Bollnäs, faktiskt. Jag funderar allt mer på varför i hela friden jag bor i Bollnäs nu. Jag älskar London, och ändå har jag inte hunnit med att sett en bråkdel av staden. På fyra dagar hinner man knappt se någonting, eftersom London är ENORMT stort. Men av det jag såg har staden allt, Tempot, shoppingen, tunnelbana, byggnaderna, fotbollen, människorna, ja allt. Längtar tillbaka.

Visst är det skönt att vara hemma till nått normalt liv också, efter fyra dagar av onyttig mat, öl och träningsfritt så längtar jag till gymet! Blir Gym 60 min kondition och fotbollsträning 90 min idag minnsann.

Träningsveckan:
Måndag:
Gym 60 min kondition + Fotbollsträning 90 min
Tisdag: Spinning 60 min + Nordic power 60 min
Onsdag: Nordic Power 60 min + Spinning 60 min
Torsdag: Gym 30 min kondition + Fotbollsträning 90 min
Fredag: Vila
Lördag: Fotbollsmatch 90 min
Söndag: Fotbollsträning 90 min


pass

Det bränns. Gudars, mina axlar. Blev ett axal-pass 55 min med Sophie idag. Skönt, men ack så jobbigt. Nu har jag intagit soffläge och ska slappna av någon minut innan jag tar tag i dagen. Ska snart laga mig lite lunch, idag blir det nog lax och qiuinoa och grönsaker. Mums :) Sen ska jag försöka hinna städa, packa, duscha och greja inför resan. Nu är det nära, förväntningarna är stora!

Jag behöver inte dig, mitt liv fungerar utmärkt utan människor som hittar på och undviker, ljuger och sviker.



Livet leker, eller hur? :]


Morgonkaffe, gröt och galna grannar

Godmorgon. Sitter bänkad i soffan med datorn i knät. Har precis slevat i mig gröten och smuttar på kaffet just nu. Är redo för gymet, väntar bara på att långsamma Sophie ska lyckas släpa sig över till mig ;) Hehe. Vaknade av att mina grannar låter som elefanter, så jag känner mig lite yrvaken just nu. Men det går nog snart över :)

Idag är en bra bra bra dag! Idag ska jag till London! :)


Skönt

Blev ett mixpass idag. Camilla tyckte vi fotbollsbrudar behövde lite styrka också och inte bara spinning tror jag. Så vi körde ca 30 min spinning och 30 min core-styrka. Jätteskönt och effektivt :) Just nu känner jag mig trött och nöjd. Känns bra att jag har tränat. känns som det var jättelängesen jag tränade sist, men i själv averket tränade jag igår kväll och fööre det kvällen före. Skumt, men ja jag är nöjd :)

Tack, tack, snälla Maria för din fina komentar. Det värmer jättemycket. Fick en annan fin komentar från M (ur fotbollslaget) idag, jag blir peppad och otroligt glad av dessa komentarer :) Jättekul att höra.

Nu ska jag duscha, packa lite och gosa med min mysis. Tänk vilken tur jag har som har min Erik! <3 (Som jag förövrigt tvingade iväg till gymet idag, duktiga jag och framförallt duktiga Erik)


Tycker om dig!

Lasy

Fy, kassa träningsvecka. Jag måste vara den slöaste människan på jorden! Eller nä, det är jag inte. Men jag känner mig slö slö slö! Men för min egen skull att titta tillbaka till, veckan träning;
Måndag: Fotbollsmatch 90 min + uppvärmning
Tisdag: Nordic power 60 min
Onsdag: Spinning
Torsdag: Gym axlar 55 min
Fredag: LONDON!
Lördag: LONDON!
Söndag: LONDON!


10 kilo

One day to go! Nu är vi nästan där! Imorgon mina vänner, drar jag och favoriter till London! YES! London, Baby! Håller på att packar lite smått. Och verkligen lite! All packning får sammalagt väga 10 kg. Herregud, hur ska det gå till? Fyra dagar med 10 kg kläder. Plus att jag ska handla kläder där. Får se hur jag löser det här. Jag och Sophie har kommit på en bra lösning, att spara in på trosor och vända utochin på dem när de blir skitiga. Bra idé. ;) Haha!

Känns tungt att denna resa är just den här helgen. Hade ju tänkt att åka till vemdalen med intersport, åka puder i skogen med Erik och hänga på afterski med Totte och sen på Söndagen åka ner till Uppsala och se Bollnäs i SM-final. Men ack! Allt samma helg, som vanligt! Men jag är övertygad om att varken vemdalen eller Bandyfinaler kan slå London-resan. Speciellt eftersom dessa dagar tillbringas med Pappa, tilda och bästaste Erik! <3


Dags för en hårfärgning snart också kanske. Vill ju vara så mörk som
jag är på detta kort. Men det är ju inte så krångligt ;)

SM-Final!

YES! Idag är jag stolt Bollnäs-bo!

Blå

Gud mitt höger ben. Gud mina armar. Gud min kropp. Har hört att nya innefärgen på kroppen är blå. Jag är inne, tro mig! Helt trött och helt blåslagen. Men det var det värt trots att det var en skitmatch. Men det skiter man väl i. Nu tar vi nya tag och hatar Edsbyn lite yttligare. Då mår jag bättre. Godnatt!

Mm

Jag skulle vilja skriva någt arg, spydigt och fult just nu eftersom jag är arg. Skitarg. Men det tänker jag inte göra. För jag är inte bitter. Så istället fortsätter jag att vara nöjd, alltid retar det någon.

Morgonstund

Härliga Lördag. Härligt väder. Härligt Frukost.
Efter en tallrik fiberrik havregrynsgröt med äppelmos, äppelbitar,
kanel och russin
blir det en mysdag med favorit-Erik :)

Finaly

Torsdag, ja vackra torsdag. Har tillbringat dagen med lillasyster. Hon har provat hela min garderob för 1000 gången och än en gång hittat en party-outfit. Denna skall hon ha på sig på Lördag. Min lilla party pingla :) Har lockat hennes hår och grejat också .:) Vi var också på stan och drack en kopp latte. På krokanen träffade vi också fina Jenny och hennes lilla underverk. Gud vad söt han är, lilla Eliot :)

Nu ska jag fortsätta att bara mysa med min älskling och sedan träna fotboll klockan åtta. Jg har längtat efter att träna fotboll sedan förra träning. Gick inte så bra för mig då, så jag är revanch sugen! :)


I med och motgång

Tillsammans är vi oslagbara


10-03-11 - Vilket betyder att du stått ut med mig i 24 månader.
                          -        Jag älskar dig! <3


Träningsblogg

Nu har jag tagit bort min träningsblogg. Blev lite slött med uppdateringen på den, så jag slår ihop det. Träningen är ju en stor del av min vardag så jag tänker skriva om min träning på den här bloggen. :) så rivstartar men veckans träning:

Måndag: Gym 70 min Mage/rygg + Fotbollsträning 90 min
Tisgad: Spinning 60 min + Nordic Power 60 min
Onsdag: Gym 70 min ben - Spinning 60 min (Fotbollslaget)
Torsdag: Gym Bicep/tricep/axlar - Fotbollsträning 90 min 
Fredag: Spinning 60 min
Lördag: Fotbollsträning 90 min 
Söndag: Vila

Kan ju ske vissa förändringar, men då uppdateras dessa eftersom, detta är iaf planerna :)


Nöjd

Har suttit och läst olika träningsbloggar nu. Alla träningsbloggar jag hittar tillhör antingen biffar eller de som är rena motsatsen. Men alla skriver om hur nöjda de är med sig själv när de tränat. Sure, jag blir också nöjd efter passen, men energin tar liksom aldrig slut. Jag känner alltid att jag vill ge allt och när jag gjort det vill jag ge mer. Jag nöjer mig liksom aldrig och känner mig aldrig riktigt super-duktiig efter ett träningspass. Man borde ju vara tok-nöjd med sig själv när man tränat, för det finns så himla många som aldrig rör på sig. Och enligt min filosofi så mår kroppen och själen bra av att träna och röra på sig oavsett om man är stor eller lite, tjock eller smal. Det spelar ingen roll. alla borde träna. Men också, alla borde känna sig nöjd efter träning.

Jag har ju massor med mål med min träning, precis som många andra. Men jag tror jag har missat det allra viktigaste målet. Det viktigaste är väl ändå att man är nöjd med sig själv och att man är nöjd med det man presterat? Detta är något jag från och med nu ska sträva efter.

För att nå mina mål, måste jag våga nöja mig. Vila kanske inte är så dumt ändå.
Känner mig väldigt duktig då jag kommit fram till detta helt själv.
Det känns alltid bättre när man knäcker koden själv utan att någon tjatar på en :)


(Bild från google)


feeling

Jag har en känsla. En brännande känsla i bröstet. Ett rus. En klappande känsla i hjärtat. En känsla jag känner för någon. En känsla jag aldrig känt för någon annan. En känsla jag aldrig känt förut. Jag har satt ord på känslan.
Jag kallar känslan för Kärlek!

Du är den finaste jag vet.                                min Erik!        <3

Värme och plogmaskin

Godmorgon solstrålar. Tyvärr har de solstrålar som strålade på himelen för någon timme sen gömt sig bakom tjocka moln, synd... Jag måste erkänna, tröttheten är total. Förstår inte vad det är för fel på mig. Är totalt slut och förbaskat trött hela tiden. Idag vaknade jag utav plog-traktorn som skyflade bort snön prcis under mitt sovrumsfönster, lät ungefär som att traktor-fanskapet var inne i sovrummet och letade snö! Vakande upp och höll på att flya bort, satan vad varm det var i sovrummet. Men nu, en dusch, en talrik havregrynsgröt med kanel och äppelmos och ett öppet vädringsfönster senare känner jag mig glad, dock väldigt trött, men ack så glad :)

Bjuder på en bild från balen 2008, ge mig sommar!


Picture

Har tänkt det länge nu, men det är förän nu jag fått tummen ur...
Så, här kommer några bilder från Kent i Gävle - 2010. Underbart.





Du sa att känslan den går över, men den där oron stannar kvar.   <3


Over and out


Jag låter bilden tala för sig själv.

Finaste




Ska snart gå över till Sophie på lite middagsmys med dessa fina brudar :)
Sen blir det Träning, Nordic power, efter det tar jag med mig Carina hem
för att följa slaget mellan Sandviken-Bollnäs på tv. Kom igen nu, Bollnäs! :)
Everyday is a grate day!

Koma

När tröttheten tar över, och kroppen inte orkar. Där är jag nu. Så vansinnigt trött, men skönt trött. Trött efter spinning, trött efter god, nyttig mat. Palt koma, kallar jag det. Nu ska jag vila, måste vila. Ikväll; Nordic Power, Bandy och myes :)

Futtiga veckor kvar

Fy, jag var helt vansinnigt trött igår. Somnade tidigt och hade inte en suck att vakna till alarmet imorse. Jag sov över. Så jag släpade mig ut sängen runt nio-tio tiden. Sen gick jag och sophie till gymet, körde på bra. :) Nu väntar jag på att bulguren ska koka klart så jag kan äta lunch, sen blir det en promenix i vårsolen med Sophie :) Härlig dag!

Ikväll hinner jag knappt träffa min älskling :( Han jobbar nu, och jobbar till tre. Kommer hem halv fyra, ska träna fyra. Sen har jag simskolan klockan 18.00-18.45 sen fotbollsträning 20.00. Blir liksom lite svårt att få in tid med varandra. Men vi delar ju säng och sovrum så vi hinner ju sova med varandra iaf :) Såhär är nästan hela våra veckor. Men snart, snart! Får vi vara tillsammans i flera dagar ostört. Snart är det dags för LONDON! Bara några futtiga veckor kvar nu.

Ha en bra dag min vänner, för det ska jag ha! :)

Blåbärssoppa

Hej ho, let´s go!
06.25 Söndag 7/3-2010, nu kör vi.

Jag är uppe med tuppen, vaken som aldrig förr och taggad till max. Idag smäller det. Jag har själv kommit på att jag inte är riktigt klok och att hela den här idén är vansinnig. Men att jag inte är klok och gillar vansinniga träningsutmaningar är ju inget nytt, så då kör vi, vasaloppen på en spinningcyckel. Alltså lite drygt fyra timmar på en skavade spinningsadel, underbart! Nu ska jag dricka upp mitt te och packa ner lite stuff som kn behövas när man ska svettar fyra timmar. Ha en bra Söndag! :)


Hr lagt ut den här bilden många gånger förr, nu passar den bättre än någonsin.


Strålande sol

Underbart väder, helg och fotbollsträning.

Berusad av vackra toner

Åh, jag lever på ruset, på kicken, på musiken. Älskade kent, tack för att ni berusar mig och gör mig glad. Fan vad bra det var igår! Åkte med Matilda, Lisa och Maja ner till Gävle, förövrigt är min syster, Junior, kung på att köra i främmande städer. När vi kom till Gävle åkte jag och syster och hämtade upp Charlotta och Björn på stationen. Sedan brännde vi iväg till läckerol arena igen, där vi släppt av Lisa och Maja. Spelningen, stämningen och sällskapet var underbart! För er som inte har upplevt det, ni har missat nåt!

Charlotta drog tifdigare från konserten så hon skulle hinna med tåget till Uppsala, Björn åkte med oss hem :) När vi åkte hem surrade vi runt lite innan vi hittade ett öppet matställe, Max. Kom hem runt halv tre, helt utmattad, men det var det värt!

Har varit i skolan idag, har varit tungt och tröttsamt, men det är väl så det ska vara antar jag? Nu ska jag snart göra mig i ordning för att dra på träning. Först lite gym, sen fotbollsträning på konstgräs, yeah! :)


Bara för att jag är stolt över mig lillasyster och för att hon är
världens finaste! <3


Känsla






Vacket sällskap, vacker musik.


HappyDay

Åh what a grate day!
Började med att kliva upp tiiidigt och frächa till mig. Trog till en förskola och jobbade 4 timmar. Myspys. Nu har jag precis kommit hem, ska äta lite lunch. Sen blir det något varv med joggingskorna runt vågen, gymat har ju lunchstäng! Grr..Sen ikväll, ikväll smäller det! Kent live i läckerol arena - Gävle! Grymt! Tredje gången jag ser dem nu, och det är kommer inte vara sista gången jag ser dem. Jag åker härifrån och tror att Björn åker med mig, sen möter vi upp charlotta som kommerdirekt från Uppis :) Kommer bli svårslaget!


RSS 2.0