Kärlek

Jag vill med dåligt samvete ge all min kärlek till min sambo.
Jag älskar dig! <3

Fortfarande jul

Vissa säger att julen är över efter julafton, men det håller jag inte med om. Själva höjdpunkten är kanske julafton, men julen sträcker sig i flera veckor. Jul är det tills man tar bort granen. För mig iaf :)

Juldagen i all sin ära. Jag har varit till Hällbo och fyllt alla hål i magen som fortfarande var tomma på mat sedan igår, och nu mina vänner lovar jag er att det är fullt! FY! Har ätit så jag mår illa! Ikväll är jag förmodligen den ända som är nykter. Julen är helig, och att dricka på julafton är syndigt, i stort sätt, och därför tar jag en lugn dag även dagen efter :) Jag är så städad ;)



Tjockis

...Nu ska jag snart dra till Hällbo och klämma i mig ännumer julmat, jag kommer rulla fram efter jul. Uch, då blir det hårdeträning. Men det är ju gott med mat och jag skyller på att det är jul, då äter väl alla mycket? ;)


Bara för att jag ska till England - London i Mars. Jg är ÖVERLYCKLIG!

Photos

Min julafton i bilder:
     

     

     




Tack för en toppen julafton. <3

Christmas eve

Jag säger det varje år och jag säger det igen. Detta var den bästa julen hittills. Massa mys med först Eriks familj, sen med min familj (Vilket fortfarande pågår). Har kollar på kalle (Igen och som vanligt) ätit mat så jag vill spy, väntat och väntat och till sist öppnat lla fina paket. Fick helt sjuka och fantastiska klappar. Jag ä så nöjd med allting, men måste skryta lite.

Jag, Erik, Matilda och pappa åker till London i Mars. Vi ska bo på hotell, shoppa på londons fina gator och framförallt gå på fotboll!!!!! Vi ska på Fullham-Man.city! Jag är helt exalterad och det kommer bli super!

Fick även:
Kabinväska till resan
Snowboardhjälm
Smycken
Träningskläder
Smink
Frisör schampo
Nikita tröja
Peak jacka (På väg hem)
Pulsklocka
Och en massa mer...

Jag är överväldigad och fattar inte hur jag fått så snäll föräldrar. Jag måste ha varit otroligt snäll i år ;)

da´n före doppare da´n

Jag är spänd. Som alltid innan julafton. Idag har jag gjort och medverkat i min favorittradition - klätt julgranen hos min familj med massor av julmusik, skinka, lax och paket. Alla paketen ligger nu under den otroligt fina granen :) Och imorgon får jag riva upp dem, allihop! :)

Morgondagen börjar med en tripp till Edsbyn där det blir julfrukost med Eriks familj. Sedan far vi vidare hem till min familj och tillbringar julaftonskvällen där. :) En mycket bra och stillsam jul i mina ögon. Nu ska jag nöta lite internetspel så jag blir trött, har bliit fast i detta spelande :P
Bejeweled


My new favorite :)

Spik-pistol

Är det någon som har en spik-pistol att låna mig? Jag skulle behöva en. En med ovanligt långa spikar. Jag vill spika fast fötterna, i golvet -  genom taket, på min granne som bor ovanför. Förstår inte varför man måste stampa så inåt helvete varje natt!


Ren raseri

Black head

Nu har min familj precis åkt hem, Matilda kommer snart tillbaka för att se på film med mig och Erik :) Jag bjöd på kladdkaka och glass, kladdkakan liknade mer smet än kaka men god var den. Gick då åt iaf. Jag tycker om min familj, dom är så söta, och imorgon kommer jag tillbringa hela dagen med dem.

Imorgon bär det av till hudik och farmor för julfirande och mys. Saknar mig bästa farmor-vän. Ingen är som hon, helt galen. Sen blir det träning och slutligen att klä granen hos mor och far. Det är favoriten. Dagen före julafton klär man granen, och alla paket som ligger under granen får man klämma, ruska och skaka på. Härligt :)

Jag har för några veckor sedan färgat håret, väldigt, väldigt svart, och jag är hur nöjd som helst.

  

Strålande jul

Ja, jag erkänner. Jag är ett jul-freak. Jag älskar julen, och jag håller på att går åt här hemma i väntadet efter julafton, toment, granen, maten, musiken, ja allt. Jag vill ha jul NU! Jag är som ett litet barn som faktiskt inte förstår hur jag ska kunna överleva dessa två dagar fram till jul utan att längta ihjäl mig.. Men det är bara att bita ihop och komma igen. Snart så! :)

Ja, det har varit lite tyst på mig blogg och lika så på träningsbloggen. Men jag har inte dött och inte slutat träna. Bara glömt bort att bloggen finns. Prioritering? Har just nu inget för mig, så jag klottrar lite. Kom precis hem från Hällbo, där jag, mamma och syster var och hämtade granen. Dom är så söta mormor och morfar :)

Dagen började med ett tidigt besök på gymet med Charlotta. En superstart på dagen, träning och en dos av charlotta, underbart!

Ikväll kommer mor och far hit, så jag ska väl leta fram damsugaren och ta bort allt grus och damm så vi ser varandra ikväll, ha! :)

         
   I love her! <3            Dessutom älskar jag min mössa! :)

Måndag

Vaknade tidigt idag. Hoppade in i duschen med detsamma, sedan bänkade jag mig här i soffan. En timme senare, äntligen klar med rapporten till experimentet. Är det såhär det känns att vara klar med något i tid? Det håller sig inte till det normala precis! Men skönt är det. :) Blev dock för långt; 1537 ord, skulle vara mellan 1000-1500 ord, men det struntar jag i. 37 ord tänker jag inte bry mig i.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, kommer väl stryka omkring här och städa lite, känns som det behövs om man säger så. Annar ska jag bara lata mig tror jag till ikväll då blire trääääning! :)

Barnvakt

Nu ska jag duscha, sen blir det till att bränna till edsbyn och hämta lilla Molly :) Ska få passa Molly, eller det är väl kanske morbor-Erik som ska passa men jag också :D Lilla söta barn.

Idol

Ja, som jag har sagt tidigare i bloggen har jag hållt alla tummar på Tove. Jag är fortfarande bitter över att hon åkte ut förra veckan. Men sånt är livet. Så nu håller jag tummar och tår för... Trumvirvel!!!


Erik, klapp, klapp, klapp!


Idolfinal

Uch vad trött jag är. Kom nyss hem från mamma och pappa där det bjöds på mat efter ett pass på gymet. Behövligt! Nu ligger jag i soffan i väntan på att duschen ska bli ledig, sen ska jag plocka fram naturgodis Winter-chokladen och en cider och krypa ner i soffan bredvis min underbara sambo och glo på idolfinalen :) Mysig Fredakväll och perfect uppladdning inför morgondagen! :)



Min andra halva <3


Ett skäpp kommer lastat

Nu kände jag att det var i god tid för ett inlägg. Dagarna rullar på så jag tar mig inte tid att skriva blogg längre. Men nu fick jag lust, så kanske kommer bättre uppdatering här nu. Idag är jag lycklig! Det snöar, jag har sovit ut, det är Fredag och imorgon ska jag till Ramundberget och åka snowboard! Vinterns första åk! :) SUVERÄNT!

Nu ska jag nog slänga mig in i duschen, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra för att fylla ut all tid. Skulle behöva skriva klart rapporten om experimentet. Skrev klart allt utom resultatdelen igår, då jag lyckades radera hela skiten, så jag blev arg, bröt ihop, kom igen och gjorde om. Är sjukt nöjd att jag gjorde den där skiten två gånger :P Så nu ska den bara kompliteras och justeras :)

Ikväll blir det gym eller simning, eller båda? Kanske spinning?

Dålig uppdatering

Ja, nu har det varit tyst från mig ett tag. Helgen var trevlig. Fedagen bjöd på bandy, väldigt trevligt :) Och på Lördagen blev det Birsta City på dagen och tuppens på kvällen. Var roligt i stort sätt hela kvällen men som vabligt blir det någon tradegi till slutet på mina utevällar. Men men, det får väl helt enkelt vara så :P

Idag har jag pluggat med brudarna, sen har jag bara drivit omkring med lillasyster. hon är bäst :)

Nu håller Erik på att bakar bröd, han är så duktig min karl :) Sen blir det spinning och lite gym.

RSS 2.0