Livet

Oj, vad dagarna snurrar på. Kanske dags att notera vad som händer i livet. Det är ju ändå sånt man vill ha kvar. Men tiden, orken och lusten för att sitta och klicka här har inte funnits. Hur som helst...

Jag och Fredrik väntar barn.
Vi har gått 34 (33+5) veckor. Det har varit härligt, underbart, tufft, skitjobbigt och ett rent jävla helvete.
Började med att misstänka att det fanns ett barn där i magen under en magsjukeperiod på jobbet. Visst, magsjuka tänkte jag. Tanken ändrades när jag gick in i magsjukevecka 3. Det här stämmer inte... Gjorde gravtest = negativt.

Mådde skumt hur länge som helst, tuttarna växte och det kändes som de skulle spricka och jag bara sov och sov och sov... Jag gjorde gravtest = negativt.

Fortsatte spy och mensen var allmänt märklig. Den kommer ju aldrig regelbundet så det tänkte jag inte på men när den väl kom så var det inte som det brukar. Jag gjorde gravtest = negativt.

Jag gjorde åtta gravtest varav ett på ungdomsmottagningen som ska vara säkrare än de man köper på apoteket. Alla negativa.

9/4-11 - positivt gravtest. Alla åtta tidigare var vi också gravid. 9/4 var vi nämligen i ca. v 6. Så tjejer, lita aldrig på gravtest, lita på magkänslan!

Jag har kräkts i stort sätt hela graviditeten. Vissa veckor har gått battre än andra men över lag har det varit mellan 6-20 gånger/dag.

Trots alla dessa mottgångar så försker jag njuta av de dagar jag får må bra, för då mår jag verkligen jättebra! Och nu bara längtar oh väntar jag och Fredrik på att vårat liv ska börja. På att det lilla livet ska komma ut. ca. 6 veckor kvar till BF nu. Helt jävla sjukt vad tiden har gått fort.

Jag är från och med idag sjukskriven från jobbet denna månad ut, sedan hoppas jag att det löser sig med havandeskapspenning fram till pyret tittar ut. Så från och med nu är jag ledig och kan konsentrera mig på att förbereda mig och på att vara en bra flickvän istället för ett kolli. Stackars Fredrik. <3

RSS 2.0