31/1

Så var det sista dagen på Januari och jag måste säga att fy vad fort denna månad har gått! Nu är det snart Februari och innan man vet ordet av det är det sommar, och fotbollssäsong! :)

Igår var Fredrik här och lite senare kom hans lillasyster Frida. Hon körde ner oss till sportin men där var det helt dött så vakerna sa åt oss att det inte var någon idé att betala in oss. Så vi for till Max där jag och Erik såg på när Frida och Fredrik åt mat :b Sedan åkte vi hem och la oss. Det var en bra kväll.


Nu har jag precis kommit hem från Fotbollsträningen, det gick bra och knät höll som det skulle väldigt länge :) Jag blev lite skrämd för jag vet hur ont det gör när det vrids i sidled så jag gav upp i slutet, lika bra.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ta en promenad med mamma.


Och ikväll klär vi oss i lila och håller alla tummar
för Team Hanna, och glöm inte att rösta!!!! :)


uppdatering

Idag har det varit en bra dag. Tog en långpromenad till mamma på Granberg för att hämta bilen. Pappa följde med på promenaden. (Jag är fortfarande förvånad!) Vi gick till lilla K´s trädgårdsmatsal och åt lunch sedan fortsatte vi mot Granbergsskolan. Klockan halv tre var jag och pappsen på sjukhuset och tog bort stygnen i mitt knä. Det stack bra nog men det blev bra.

Precis efter operationen, fint va?



Ikväll har jag och älsklingsErik varit och solat samt handlat. Just nu sitter Erik och Fredrik och dricker sprit i soffan, ska gå in och se klart på let´s dance nu! :)


På återseende!

/K


30/1

Godmorgon! Jag måste bara medge att powergym igår gjorde susen för min stackars kropp. Jag har träningsvärk överallt, men det känns otroligt skönt att veta att jag har gjor någonting.
Började med att städa på förskolan sedan for jag till gymet. Körde kondition 30 min sedan powergym med fotbollslaget i en timme.


Nu ska jag ta en promenad till mamsen på Granberg. Ska hämta bilen där sen ta mig till gymet och få bort träningsvärken!
Klockan halv tre ska jag till sjukhuset och ta bort mina stygn efter titthålsoperationen i knät. Ser ut som blå fiskelina i mitt knä för tillfället. :b


På återseende!

/K

29/1

Ja, då var det Torsdag. Blev dock inget gym imorse som var planerat. Blev jobb på Rensbacken mellan 09.00 -13.00. Nu ska jag äta lite korv och mackaroner sedan ska jag släpa iväg mig till gymet. :) Blir lite senrare allting än planerat men det ska bli av! :)

Ska jobba lite ikväll också, har ju min städtjänst på avdelning fjärilen på klockargårdens förskola, tihi :)


På återseende!

/K

28/1

Ja, då har kvällen gjort sitt inbrott och än har jag inte tröttnat på att blogg, bra gjort! Idag har jag varit både dålig och duktig på samma dag, tänk vad jag hinner med saker! Först åkte jag och Jenny till Gävle för att gå i skolan, vi blev rädd för alla engelsktalande människor så vi åkte hem genast! Väl hemma badade jag för Erik tyckte jag behövede tid för mig själv, filade fötterna och gjorde ansiktsmask. När Erik kom hem åkte jag ner på stan och hämtade honom och gick på apoteket (Erik är nämligen sjuk - helt utslagen! Stackars älskling...) Vi åkte hem och gjorde pannkakor till middag sedan sov vi middag som kattungar i någon timme.

Efter min nap gick jag ut och gock med min vän Sophie, skönt och behövligt! Och nu har jag precis varit på Gymet, är lagom seg :) skönt!

Imorgon skall jag möta upp Helen på Gymet klockan 8.00 för ett pass, SKÖNT! Sedan styrkegympa på kvällen! :)

Nu ska jag mys ner mig med Erik :)

På återseende!

/K

Nytt försök...

Jaa, jag hade en blogg på den här adressen, viken jag tappade intresset för. Tänkte att om jag börjar om på en annan adress kanske det blir roligare. Provade därför på blogspot.com Hm förjäves. Det var så otroligt krångligt och aldeles för avnserat för en enkel människa som mig (som papsen skulle sagt) så detta får be tredje försöket för att skapa en blogg. Tredje gången gillt! :)

Ska nu försöka dona till detta så jag blir lite mer motiverad till att blott min liv i ord och bild för nyfikna om för mig själv när jag vill se tillbaka på mitt liv. :)

På återseende!

/K

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0