mess

Röran är total, men det reder upp sig. Jag har landat och jag trivs! :)

Ge mig...

...helg! Ge mig imorgon. Fy vad jag ser fram emot helgen i Stockholm men mitt hjärta <3

Men nu först måste det jobbas lite. 7-13 tidigare och 15.45-21.30 senare :)

Burr!

Fy fanders vad kallt. Ute, okej det är 13 grader. Inte på värsta viset. Men inne! Bara 15 grader varmt här hemma, jag fryser ihjäl! Jag som gnäller när det är under 25 grader inne. Jag är en fryslort, men det här är inte okej! BURR!

Respekt

Jag har kommit på något som jag verkligen avskyr. En viss grupp av människor. Hundägare. Det är banne mig ett respektlöst folk. Ja, ni som känner mig vet att jag inte är någon djurmänniska och verkligen ingen hundmänniska. Men ska man ändå envisas med att gulla och kela så visst, det är en rättighet. Och det är ju tur att det finns människor som tycker om djur, annars vore det ju kanske synd. Men ska man ha hund, måste ju hundrana få gå ut. Men koppla fast satygen för i helvete!

Jag var ute och gick häromdagen och blev inte direkt glatt överraskade när en stor jävla hund i full huggning sprang emot mig. Alla ägare säger att deras hund är snäll och har minsann aldrig bitit någon. Visst. Men det är en hund. Vill din hund bita mig, så gör den det. Bara för att hundägarna älskar sina djur, behöver inte alla andra göra det. Denna ägare sa till mig "Han är så leksjuk och vill bara hälsa". Det skiter jag i, ha djuret i koppel och låt den hälsa på någon annan.

Jag får stå ut med och respektera att ni rastar era hundar ute, då borde ni respektera mig och sätta fast dom!


Det tar sig

Tiden går, ohej vad den går fort. Denna vecka har jag hunnit med en sväng med magsjuka och nu har influensan slukat mig. Hur coolt? Men det känns som att jag är på bättringsvägen iaf :)

Tänk vilken vändning mitt liv har fått på bara några månader. Det har svichat till och dragit iväg med en väldig fart. Och det reder sig, fy vad jag mår bra. (förutom influensan dock) Har studieuppehåll just nu och ett år framöver, känns både skrämmande och spännande. Var himla bekymrad över ekonomi och den biten, men det reder upp sig och det reder upp sig fortare än väntat. Har fått jobbat mycket inom barnomsorgen, bådevaradagar och helger. Sen nu så har jag fårr jobbat lite inom älderomsorgen och har även fått ett vikariat som jag börjar på nästa Måndag och går på en månad! Underbart! :D

Alla hjärtansdag är det idag också. Började min allahjärtansdag tillsammans med F. Världens bästa start på en bra dag. Nu väntar jag på att han ska komma hit till mig och mysa :)


Glad allahjärtansdag :)

RSS 2.0