vardagsliv

Åhej vad tiden går. Har inte skrivit här på evigheter. Närmare bestämt sen midsommar. Medan de flesta andra jag känner har sommarlov eller semester just nu så jobbar jag nästa varje dag känns det som. Jobbar jämt. Men det är inget jag lider av, faktiskt. Men jag har helt enkelt glömt bort, inte haft tid och struntat i att blogg. Mn nu fick jag ett infall och fick för mig att kladda ner några rader. :)

För er som inte vet så jobbar på inom älderomsorgen, på Ringshög i Rengsjö. Trivs toppen. Är på samma ställe som i fjol. Visst är det lite surt att jobba när det är finväder ute och visst skulle jag hellre ligga ute och bli brun än att jobba, men det hinner jag med en annan gång. Måste ju kunna försörja mig :)

Denna helg har jag varit ledig, eller jag är ledig för helgen är inte slut än. I Fredagskväll var jag och min Erik barnvakt åt finaste Molly. Efter sju tiden fick vi hjälp av Emma också :) Iår solade jag och Erik hela förmiddagen, sen åkte vi på kalas i Kilafors. Min kusin har fyllt 22 år. Sen på kvällen kom Jonna hit och grillade med mig, sen dök även Charltta och Therese upp :) Blir roligheter och skumparty på Tranan. Galet!

Mina föräldrar är ute och ränner i spanien just nu. De har nu tagit sig från Caella (första stället dom bodde på) till Barcelona. Härligt för dom. Matilda är i Malmö på simtävling så jag och Erik har huset för oss själva :) Dock kommer sötsyster hem ikväll vilket jag tycker ska bli roligt för jag saknar henne! :)


Hittade en bild på mig och sys :) Sitter vid hennes dator just nu.


RSS 2.0