valborg och vänner

Först en tanke sänd till min vän i uppsala. Hoppas du blir
piggare och orkar med oss i helgen. Vill ju så gärna åka ner till dig!

Valborg har ju aldrig varit den högtid som jag längtat till. Valborg har alltid känts överskattad för mig, men iår var planerna för en gångs skull att hitta på nåt. Nåt kul och utöver det vanliga. Hoppas det blir av.  Och hoppas min Lottis blir bra, är orolig!

Hjälp

Godmorgon. Börjar Onsdagen med bedjan från er. Hjälp, tips, tack! Varför är jag så trött? Jag har varit ständigt skittrött i snart en månad. Varje dag sover jag över och varje kväll somnar jag tidigt. Är helt borta hela dagarna för jag är dödstrött. Orkar ingenting. Vad är felet? Någon som kan ställa en diagnos?

Nu ska jag slänga i mig gröten, sedan åka till biblioteket och plugga lite. Sen blir det uträttning av en massa ärenden.

Pigga och glada när vårsolen är framme? Finns ingen pigg och glad här inte...

Det vackraste jag vet

Erik Persson

<3


Narkolepsi

Började dagen med ett trevligt samtal från Helen:
H "Du vet vad du har gjort va..., igen!"
Jag: "Ömn, aa... Sovit över...."
H: Du har sex minuter på dig, ses snart!"
Jag: "aa, lugnt. Jag kommer nu!"

Kastade mig iväg halvt påklädd med smink, frukt och matlåda i väskan. Kom fram till stationen och såg tåget åka mot Gävle, utan mig. Så jag cyklade hem igen och började göra mig i ordning. Hatar att sova över, men det är något jag gör allt oftare numera. Är ständigt skittrött och trots att jag sover massor så är jag dödstrött. Tog mig iaf till skolan, en timme försent, målade lite och det var kul, men inte så lärorikt. Efter skolan blev det lite shopping på stan och sedan hemfärd.

Ang. inlägget igår om mina vackra glasögon. Nej, Marie jag behöver inte glasögon. Jag har länge viljat haft glasögon för jag tycker det är sjukt snyggt. Men jag har utmärkt syn. Så mina nya svarta suveränt snygga 70-tals bågar är från bikbok, 69:- och jag älskar dem :)




Bilden är gammal, tagen första gången vi träffades. Du är underbar! <3


Kärlek vid första ögonkastet

call it whatever you want:


I call it love

träna du å...

Ny vecka, nya tag. Nöjd med förra veckans träning, nio träningspass och två långpromenader. Nu gör vi en ny planering för denna vecka.
Måndag: Powerwalk med Sophie 75 min + fotbollsträning 90 min
Tisdag: Gym Mage/ben 90 min
Onsdag: Core 60 min + Spinning 60 min + löpning/fotbollsträning 30+60 min
Torsdag: Spinning 60 min + ev. gym mage/rygg 60 min
Fredag: Valborg = vila
Lördag: Vila
Söndag: Ev. gym armar/axlar 60-90 min

Blir ju i uppsala under Valborg och det är lite osäkert än när vi åker hem, men tror vi åker hem på Lördag, så då kan jag klämma in ett träningspass på Södag eftersom jag missar två fotbollsträningar. :)


Söndag

Veckoslut, Söndag, trött, simskola, glad. - Fantastiskt!

Gårdagen blev toppen. Först en heldag med familjen då Erik var och fiskade. Hann dock knappt träffa honom, men får ta igen det idag :) På kvällnigen blev det utgång med AnnaMaria och Charlotta på Tuppens. Mycket folk och bra musik. Fy sate vad kul det var! bästa kvällen på länge! :)

Idag har jag hunnit med att ha två simskolor, duktig :) Nu ska jag dra med mig Erik på max och äta lunch, precis som alla andra som var ut igår så vill jag äta "bakis-lunch" trots att jag inte är bakis. Inte ens lite eftersom jag var helt nykter och körde bil igår. Och det är jag otroligt nöjd med idag :) Man kan ha kul ändå, och det hade jag verkligen :) Senare idag blir det träning. Sköt om er!


Pooo! Mitt liv är bra, bättre, bäst! :D


putsväck

Äntligen sägnliggande. Efter skola, spinning, fotbollskort, fotbollsträning och massa spring hit och tid. Äntligen får jag vila! :) Huvudvärken är som bortblåst och jag är glad :)

 Och nu är det snart helg! Imorgon blir det ev. jobb. isf en halvdag, sen blir det Valbo och Ikea med älsk :) Tänkte även leta mig nåt snyggt att ha på mig på Lördag då det blir utgång, tuppens, Hofmastero med bästa Charlotta :) Är pepp pepp pepp!

Kommer bli en grym heg!


Tycker om dig, fina vän!

Galen huvudvärk

Huvudet gör ont. Vila? - Alvedon? Hinner inte vila... Alvedon!




            -                 Ge mig sommar, nyss!

Workout

(V.16) Veckans träning (+ promenader):
Måndag: Fotbollsträning 90 min
Tisdag: Gym 90 in mage/rygg) + Powerwalk 90 min
Onsdag: Core 60 min + Spinning 60 min + löpning/Fotbollsträning 30+60 min
Torsdag: SpinningPuls 60 min + Fotbollsträning 90 min
Fredag: Ev. gym (om jag inte får jobba) Powerwalk ca 60-90 min
Lördag: Fotbollsmatch
Söndag: Spinning eller vila


Nytt(igt) liv?

Onsdag, vad har denna dag att erbjuda? Plugg? Ja. Träning? Ja. Mys? Ja. Jobb? Nej.
Tackade nej till jobb idag. Damen ringde om ett kortjobb, 9-13. Kände att det inte var värt det så då kan jag få lite plugg gjort istället. Hade det varit en heldag hade jag hoppat plugget och jobbat. Men fyra timmar är lite trist.. :)

Hoppade upp och ÄNTLIGEN har jag kommit någon vart med finplaneringen. Inte klar än, men jag tror jag har målat upp det som svårare än det faktiskt är. Inga problem ju :) Stoppade i mig en nyttig jätte-frukost. Osockrad yoghurt med banan och varma hallon, the, vitamindryck (pressad citron och pressad grape). Nu är jag proppmätt! Till lunch blir det sallad med quinoa och tonfisk :) Mitt nya nyttiga liv har startat. Härligt! Eftersom jag lätt blir otroligt sockersugen så gick hela gårdagen ut på att inte äta sött och onyttigt. Så jag åt bananer istället :b Hur många som helst. Men vad gör man inte. Det är ju snart sommar, beach 2010!


Aktiv och hungrig

Åhej, kära Tisdag. Har varit i skolan idag och ritat lite. hehe, skämt och sido, men det var så lektionen började idag :) Rätt lattsamt. Efter skolan gick jag hem och jnåpade lite på planeringen till mitt tema-arbete. Går sådär. Har fått ner lite kladd men det blir liksom inget mer... :/ Trög i starten? JA!

Efter det åkte jag till gymet, Sophie dök upp och sällskapade. Blev mest kvaletetstid och en massa prat, men vi tränade en del också ;) Blev mage/rygg 90 min. Efter träningen åt jag mellanmål sen dök Sophie och Helen upp härhemma och sen gick vi ut och gick i ca 90 min. Härligt :)

Försöker också att äta nyttigare, tycker inte jag gör något annat än att äter :b Bananer hur många som helst!

Nu ska jag rå om min älskling!

oteknisk med glad ändå

Åhej, åhå! Jag sov över idag. Vaknade tio i åtta av att Helen ringde och underade var tusan jag höll hus. Gnuggade mig i ögonen och insåg att "helvete!"... Blev därför ingen skola vilket jag känner ånger över :( Men Såär det ibland. Måste skärpa mig på den fronten nu.

Har istället hunnit varit iväg till solariet och stekt på brännan lite och hämtat ut ett inloggningskort till min internetbank som jag förövrigt hatar. Fan, jag hatar att förslora. Speciellt när jag förlorar över något om inte lever. Vilket i detta fall är tekniken. GAH! Blir galen när saker inte fungerar som de ska.  

Fick en fin komentar idag när jag var in på spelbutiken. När jag var påväg ut stoppade en farbror mig och sa;
"Du ser ut som en vacker blomsteräng i dom där byxorna"
Tack sa jag. Det tar jag som en komplemang
"Gör det vackra flicka".
HAHA! Shi fick du, Erik! Mina byxor (blomiga leggins) är fiiiina!

Och mitt dåliga humör från igår är som bortblåst. Idag är jag glad! :)


Long time no se!

HEJ TRÄNINGVÄRK!
Herregud, jag kan inte röra mig!
Det märks tydligt att det var lääängesen jag befann mig på ett core-pass. Gudars, idag straffar Gud mig för det. Mina muskler ömmar och värker. Har tamefan ont överallt, bröst, mage, masida/framsida ben, axlar, nacke och framförallt rumpan! Jisses! Ja, Core... Tråkigt är det, och jobbigt som tusan. Men jag kan inte säga något om att det inte är bra träning. Så nu ska jag ta tag i detta och börja köra core oftare. Beach 2010?


11/4 = 25 månader tillsammans! Jag tycker om dig, pluppen! <3

Gammal bild, från Frankrike 2008 tror jag. :)


Proud

Dagens hunnit-med:
Promenerat 1,45 h med Sophie
Vilat
Solat
tränat core
Varit på ett hemligt uppdrag med Erik ;)
Tränat fotboll
Pluggat
fixat meterial till skärmvägg
Duktig tjej.

Känns ändå himla skit att jag inte kunde åka till skolan eftersom det blev andra bokningar som krockade. Men hoppas jag inte missade någonting helt livsviktigt. Imorgon ska dagen börja med en långpromenad med Sophie, sedan ska jag plugga lite. Efter det blir det förflyttningsteknik. Sen massa träning :) Härligt! Tänkte ha en "egen-tid-timme" imorgon också. Vill försöka slappna av och vara själv i lucn och ro en dag i veckan. Visserligen har jag hela dagarna när Erik jobbar. Men jag behöver lite tid innan jag ska sova för att slappna av. :) Duktig tjej!


Full fart

Fullt upp hela dagen. Som jag vill ha det. Har hunnit med att promenera med Sophie i 1.40 min, vilat, ätit lunch, fikat med syster, lagat mat, tvättat. Nu ska jag och Erik snart på ett hemligt äventyr sen ska vi träna :) Skynda vidare!

Kreaktivitet

15.02. Ja, jag har hunnit med en del idag. Det jag hade tänkt att hinna med har jag hunnit med, och det är ju huvudsaken :) 07.30-11.30 var jag på förflyttningsteknik. En utbildning inför sommarjobbet. Efter det åkte jag hem till mamam och pappa på ren. Åt lite lunch på bron i solen, sedan tvättade jag pärlan. Nu är våran bil sådär fin som bara en nytvättad bubbla kan vara :) Världens finaste bil!

Efter det har jag suttit på balkongen och solat samtidigt som jag kladdat ner lite inför mitt temaarbete som ska utföras på min partnerskola :) Var även dit idag för att träffa Rebbeca (handledare) men hon var inte inom landets gränser. Härligt!

Nyss har jag också hunnit med att damsuga, och nu väntar jag på min babe! Idag är det träningsfritt som gäller, så jag ska nog tvinga med mig älsklingen på en promenix. Kanske till ren och hämta våra cyklar? :)


sun

Älska vädret!

kota för kota

Nu säljer jag min svanskota. Den är billig. och den tar livet av mig. det gör ont. Men det var det värt!

Var till Järvsö igår med Totte. :) sedan en bra dag i backen, "en vältuggad macka", härliga backar, blöt snö och två gryma kracher senare åkte jag med ömmande rumpa till Edsbyn med Erik. Där kollade vi in på Edsbylack. Funderade flera gånger över vad jag gjorde där, men jag är en bra flickvän då ställer man upp, och ibland får man räkna med att befinna sig på knepiga ställen :)

Senare på kvällen kom Sophie och Charlotta hit. Väldans trevligt :) Mina favoriter. Vi satt och drack drinkar och pratade. Sedan gick vi över till Tranan. Var dock rätt dött där, men med rätt sällskap är sånt bara bagateller.

Imorse när jag slog upp mina bruna ögon var första tanken, FAN, vad ont det gör i rumpan! Är öm i hela höger skinka och svanskotan tar livet på mig. Men efter de två vackra kracherna jag gjorde på boxarna i backen igår så är det nog lindriga smärtor. Goch! Tröstar mig med att Totte också ramlade! Mehehehe...

10/4

Det är ingen vanlig dag, för det är pappas födelsedag. HURRA HURRA HURRA!!!!!


Väldans gamla bilder, på en väldans gammal man!


Hinna med

Oj, vad den här dagen har gått fort. Vaknade med ett ryck 11.01 idag av ett sms från Johanna. Texten i smset avslöjade att hon ville träna. så jag kastade mig ur sängen och gjorde mig i ordning för gym. Iklädd gymkläder och med en rejäl gröt-frukost i magen bar jag iväg. Blev 60 min ben idag. Är just nu helt stum, och misstänker träningsvärk imorogn.

Efter träningen städade jag hela lägenheten, diskade, och gjorde i ordning för kalas. Sedan kom Erik hem, vi gjorde en lov på stan sen fortsatte förberedelserna innan folken dök in. Trevligt med kalas. :)

Ikväll har Erik varit på invigningen av appertiff butiken så jag har hängt med systeryster :) <3

Imorgon ska jag till Järvsö med Totte. Äntligen bär det av! Blir andra åkdagen någonsin på min nya bräda, och första gången någonsin i min nya hjälm. Wop wop!

9/4

Det är ingen vanlig dag, för det är Eriks födelsedag. HURRA HURRA HURRA!!!

En gammal bild, på en gammal man! ;)

stackars döva


Love hangover - jason Derulo - Bra skit!

Candels

Jag gör något jag aldrig gjort förut, typ, jag vilar...

Jag försöker slappna av och bara varva ner. Visst, aldrig vilar är väl att ta i, det gör jag ju. Jag sover ju ibland :) Men jag har tendenser till att hålla igång så länge det bara går tills jag tillslut bara somnar in i utmattning. Jag har dock blivit bättre på dethär efter att kroppen började säga ifrån efter mycket träning och förlite vila. Så ikväll har jag lite egen Klara-tid. Erik ligger i rummet bredvid och sover, vilket känns tryggt :) Själv har jag tänt 34 värmeljus och två levande ljus i vardgasrummet och lyssnar påinstrumental och lugn musik. Känner knappt igen mig själv, men faktiskt, det är skönt. Jag har också tänt en rökelse-pinne som står och brinner. Det luktar en blandning av bränt och vanilj. Inte särskiljt gott men det är tanken som räknas :)

Efter ett rätt hårt gympass (kondition 35 min + gygg/tricep/bicep/ 40 min) och fotbollsträning (90 min) känns det skönt att ge sig tid att varva ner innan man går till sängs. Brukar bli stressad av att jag inte kan sova på nätterna. Men hoppas på att det går lättare ikväll när jag redan är lugn :)

Förberedelser och nålar

Laddar upp för träning med förmodligen världens bästa (?) uppladdning... PIZZA. Hemmagjord pizza dessutom, som JAG har gjort. Nästan. Fick lite hjälp, bara lite. Men satans god blev den! :) Fick dessvärre mumsa pizza själv eftersom Erik är i grannhuset och gaddar in bläck i kroppen. Men det blir nog bra :)

Själv ska jag snart smita iväg till Gymet. Hade tänkt att cykla spinning idag med, men tanken slog mig att det kanske är dumt när jag har ett svagt knä och ska springa 90 min på fotbollsplanen senare. Synd att slita ut knäet. Så jag kör lite överkropp på gymet istället, så kanske kroppen håller någon vecka längre, typ :)

Natti

Färdig-tränad, färdig-äten, färdig-duschad, färdig-allt utom färdig-vilad. Nu blir det kvalitetstid med sängen. Efterlängtat och saknad sömn! Godnatt!

kul

Är trött på att vara trött.


In time!

Tröttheten har varit total hela dagen men vad hände nu? Fick helt plötsligt energi. Men jag börjar sen imorgon så det är ingen större panik. Tåger går 10.50. Men tänkte hinna ge mig ut på en springtur innan dess imorgon bitti :)

Har iaf lämnat in portföljen nu, i tid tillochmed! Fantastiskt! Imorgon är det Onsdag, det är ju snart helg igen för fasen! Shit vad tiden rasar på nu. På Fredag fyller min fantastiska sambo år. 25 år! Herregud vad gammal du blir, älskling. Me än är du ung i några dagar ;D

Motivation?

Goch! Vad har hänt med mig? Motivationen fanns inte där den skulle idag. Efter simskolan bestämde jag mig för att strunta i gymet och gick mot de stora glasdörrarna på sporthallen, men innan jag kom fram slog det mig; Vad håller jag på med?! Jag hade absolut ingen anledning att inte träna. När jag kom ner till gymet kände jag att det var lika bra att kicka igång med trampmaskinen. 20 minuter senare körde jag igång med mage/rygg. Gick superbra! Körde tyngre än aldrig förr sittande rodd. Härligt :)

Men hoppas detta pass får ingång lite motivation, om någon vill insperara mig så är det fritt fram.

Inrutat

Herregud, inatt lös sömnen med sin frånvaro, idag lös tröttheten i sin närvaro, men dagen har flytit på bra.Började med en låång promenad på ca 40-45 min hemifrån till Björktjära. Det är verkligen långt till Björktjära förskola. Men skönt var det förutom skavsår. Jobbade längre än planerat, hade tid till 13.00 men fick lov att stanna till 15.30. Tokmysigt :)

Nu ska jag försöka få i mig lite käk, hur det nu ska gå när jag måste laga maten själv. GAH! Sen blir det simskola, träna, plugga och sova. Imorgon är det skola och kursstart. Snacka om att mitt liv är på tidpunkten inrutat just nu. Dagarna går ju så himla fort, sen är det kväll på nolltid och nätterna är monsterlånga efterso jag inte kan sova. Hm...

Ja, ska försöka få mig lite vila också. Känner mig bitter, lika som igår kväll. Jag är ingen bitter människa, så skärpning.

hjärta


Söta hjärtevän, vad jag tycker om dig.

hard work, work

Lite luddigt inlägg innan, men ville bara få ut det, och jag skiter i om det är luddigt eller inte :) Den här veckan ska jag ta tag i träningen igen. Har varit lite slött nu.

Veckans träning:
Måndag: Fotbollsmatch 90 min
Tisdag: ev. spinning 60 min (om jag inte ska jobba) Gym 60 min Mage/rygg
Onsdag: Fotbollsträning 90 min
Torsdag: Fotbollsträning 90 min
Fredag: spinning 60 min
Lördag: Grm 60-90 min bicep/tricep/axlar
Söndag: Fotbollsmatch 90 min
Fullspeckad vecka..

Personlighet

Ligger hemma i soffan just nu och är helt slut i benen efter matchen. Vinst med 3-1 och det känns otroligt skönt efter två raka förluster. Så dagen är räddad. Erik är i Gävle och har kidnappat stackars Marcus som fyllt år. Så han blir nog borta till kvällen. Så jag ska försöka få upp värmen så ska jag plugga lite så jag har tid att jobba imorgon om det skulle behövas folk :)

Har i min ensamhet suttit och funderat lite. Visst, alla förändras. Men det finns väl förfan gränser? Jag skulle aldrig kunna utesluta än vän och "säga upp bekantskapen" med den utan att ens försöka prata om det. (Jag anser nämligen att man faktiskt säger upp bekantaskapen när man plötsligt inte ens kan säga hej eller le. Eller angå i en dialog utan att ljuga för att slippa umgås med den andre.) Ja, jag är besviken, men Äh. Kanske det inte handlar om  en förändring, jag kanske helt ärligt har varit blind innan när jag tyckt att vissa varit underbara. Eller vissa, EN, Du... Men men, whatever.


Sommartider

Fick plötsligt en liten längtan till sommaren. Härliga bilder

Jag och Matilda. M steker hos Sabrina på avslutningsfest

S-o-m-m-a-r

Steker fläsk

Bada


Toffel och fryslort

Kvällen blev mysig. Jag och Erik åkte och köpte en engångsgrill, korv ketchup och bröd. Vi åkte till Vevlinge drä det var bäcksvart. Vi letade oss till belysningen som fanns vid toaletterna och satte oss på en upplyst bro och grillade. Efter en stund kom pappa, Matilda och Anton dig och mumsa lite också.

Nu ligger jag och Erik på en varsin sida av soffan och pekar på en vasin dator. Tv´n agerar bakgrunssällskap. Väldigt bra kväll. Gilla.

Imorgon är det dags för match mot Trönö, tagga. Hejs!


Söt

Happy påsk-helg

Nu var det längesen jag skrev ett endaste dugg här. Allt har gått i 200 denna helg. Fredagen bjöd på en heldag i Borlänge/sågmyra men shopping och bad. En helt bra dag :) Fick med mig ett par jeans shorts från barnavdelningen, ha! Jag älskar barnavdelningar, det är snyggare kläder till halva priset. Kan det bli bättre? Nä.

Igår blev det påsklunch hos moromor och morfar i Hällbo. Mumsigt och trevligt. Efter det fick jag stressa ihop en dugbar frisyr sedan bar det vidare på partaj hos Charlotta. Vi samlades några ur gänget, BF är grejen. ni är toppen! :) Efter messa mys, mat och spel frog jag Sophie, Johanna och Charlotta vidare till Dönje för 20 års fest. Det var ju sådär där kan man säga. Mest småfolk och rätt skränig musik. Men i rätt sällskap blir det mesta roligt. For sedan vidare till Tranan där vi trängdes med nästan niohundra andra människor. Fick typ panik på dansgolvet så hänge mest omkring och var trevlig. Härlig kväll i fina vänner sällskap! Tack till Johanna som höll ut hela kvällen. :) Var skitkul att träffa dig igen, måste styra det här nu, babe! :)

Fina Johanna på balen :)

Tyvärr så saknades lilla Carina mycket igår. Känns tungt att du lämnat oss för 6 månader! :( Lillfia, hoppas du har det bra på Cypern!

Lilla söta Carina! :)

Idag blir det lugnare är någonsin. Ska bara mysa med Erik-älsk. Har köpt en engångsgrill så vi springer nog ut och grillar lite korv och fricker pomac ikväll. ;) Jag trivs med livet. Speciellt idag. Speciellt nu.

K Ä R L E K ! <3

RSS 2.0