.

Glad midsommar!

Snor, jobb och träning

Igår började jag den första av två intro-dagar inför mitt sommarjobb på Ringshög. Gick jättebra och andra dagen är idag. Börjar klockan 16.00 så lite ledig hinner jag vara innan :) Kände mig blev som ett glas mjölk idag så jag smög iväg till solariet här på stan och stekte lite fläsk i 20 min. Vet inte om det blev någon större skillnad men det var ju värt ett försök.

Eftersom jag är och har varit sjuk en längre tid fram och tillbaka nu har träningen blivit lidande. Tränade med feber, snorfyllt huvud och halsont igår. Inget vidare smart eftersom det är direkt livsfarligt att träna med feber. Men jag gjorde det och jag överlevde. Idag är jag ännu sämre, förmodligen eftersom jag tränade igår. Men jag hoppas det ger sig snart, jag vill ju cykla spinning! Igår somnade jag ungefär halv elva och vaknade halvt medvetslös av att Erik ringde och väkte mig idag klockan 10. Nästan 12 timmars sömn och jag är fortfarande inte utvilad och pigg.. Hm. Men det har väl säkert också med förkylningen att göra.

Nu ska jag smörja in min nysolade kropp sen går jag nog ut och går någon timme. hörs!

Kreaktiv tjej

Dagarna springer ifrån mig så jag hinner inte med någonting tycker jag. I Lördags samlades en massa tjejor här för att fira mig och syster som fyllt år. Var väldans trevligt, vi spelade en massa spel, drack vin och kollade på fotboll, eller jag iaf. :b Fick inte en enda bild på hela kvällen, inte likt mig.

På Söndagen blev det fotbollsmatch, hemma mot Krokom dvärsett. En riktig jävla surmatch. Båda lagen spelade ganska dåligt och med fem sekunder kavr gjorde KD det avgörjande 2-1 målet. Ett jävla skitmål dessutom. Kändes så onödigt att behöva förlora med bara fem sekunder kvar.

Igår var först AM här och fikade lite. Så roligt att få se hennes face lite. Idag sticker hon ju vidare ut i världen och blir borta två månader :( Blä! Efter hon hade åkt kom min lilla solstårle Molly hit och lekte medan föräldrarna var på Ikea :) Hur mysigt som helst, hon blir så stor!

Idag vaknade jag 07.47 av att jag inte kunde andas. Har åkt på förkylning, halsont och örvärk, IGEN! Herregud, jag blir ju aldrig riktigt frisk :( Gick upp och kokade teh och svepte i mig kokhett te med honung. Sen var det ingen idé att lägga sig igen. Så sen dess har jag hunnit med att städa hela lägenheten, dammat, dammsugit, torkat, tvättat två maskiner tvätt, hängt tvätt, bytt sängkläder, bytt gardiner i sovrummet, storstädat badrummet och köket och lagat mat. Jädrans vad kreaktiv.
Ska snart dra på mig lite varmare kläder och ta en promenad till ren för att hämta Mollys vagn. Funderar om det får bli den enda träningen för idag eftersom jag är klen, men jag skulle vilja dra mig till gymet och lyfta lite. Samtidigt som jag bara vill vara hemma och mysa med sambon. Vi får se...

<3

Firar i andras ära


Blev en random-utgång med en massa studenter igår. Matilda blev myssjuk och gav upp tio i tolv och åkte hem. Jag och Millan fotsatte firandet av hennes student enda tills Tranan stängde. Mycket trevlig kväll i trevligt sällskap :)

Sjung om studenternas lyckliga dar...

Det har varit rätt fullt upp i denna stuga några dagar nu. Igår stod studenten på schemat och min fina student fick fira. Min fina, lilla, lillasyster tog studenten. Hon har tagit steget ut i vuenlivet, har även fått jobb i 7 veckor och ska på Måndag jobba för första gången i sitt liv. Tänk, vad dom växer! Fan, vad gammal jag är!

Skumpa

Inte helt otippat så gick Anton först i studentledet med flaggan
En svettig student! :)

Söta

Mamma och en liten Matilda :)

En otålig far.

Mygg, grill och korv

I Onsdags efter träningen brassade jag, Erik, Matilda och Antson iväg till Bolletjärn för att grilla korv. et var nåt fruktansvärt med mygg, med efter vi fått igång elden avtog de snabbt. Erik var mest rädd att det skulle komma björn, Matilda var förtvivlad över alla myggor som åt på henne, Anton är galen och badade och jag var mest nöjd när jag fick äta. Ungefär som en vanlig dag i detta sällskap, och ack så mysigt det var. :) Mindre mysigt tyckte Erik, när vi insåg att klockan sprungit ifrån oss och tiden på dygnet hade passerat läggdags för Erik för länge, länge sen!

Älskling



Anton fixar eld och Matilda viftar bort mygg. Fin bil? haha ;D

Eld blev det och myggen försvann :)

Själv var jag blev och åt en massa korv. ;) haha

rest


Typiskt mig.

my day

Denna dag har jag spenderat stora delar av i min soffa. Har nämligen pluggat. Har skrivit klar min elva sidor långa slutrapport som jag ska lämna in imorgon, en dag försenad är den också. Har också hunnit med att lucha med mamma, varit på stan med pappa och sedan varit på stan med fina AM :)

Nu har jag nyss kommit hem efter en fisketur med baby! Jag fick fem fiskar och Erik tre. Alltså vann jag! Eriks fiskar var dock betydligt större än alla min. Men flest räknas eller hur? ;)

Jag, iklädd regnrock, stövlar och mössa! :)

storfiskar´n!


En fiskare :)

En suddig bild, men ack så mycket kärlek!


Vad är det för en dag?...

...Är det en vanlig dag?
NEJ DET ÄR INGEN VANLIG DAG! Det är MIN FÖDELSEDAG!
Hurra hurra hurra! För mig!

Gammal blir äldre. 7/6 = idag blir jag 21 år! :)


GLAD

Jag vet att många tror att dom har de bästa föräldrarna i världen. Men faktum är att det är fel. För jag har de bästa föräldrarna i världen. Eller okej, jag och Matilda, eftersom vi delar på dem ;) Tack vare dem kan jag nu cykla runt hela världen hela sommaren på min vackra vackra vackra cykel. Min alldeles egen Sjösala cykel med enorm sadel som rymmer hela min jättebak! :D haha! Underbart!

Fick den som tidig födelsedagspresent eftersom pappa jobbar imorgon när det är min rikitga födelsedag :)

Viktigt. Viktigt som fan!

Skön helg! Igår var det otroligt härligt väder. Började dagen med en skön promenad med bästa Maria i morgonsolen. Varm och skönt och väldigt härligt att få prata av mig :)  Efter det blev det en snabb makeover och iväg till Edsbyn i rasande fart. Två kalas avklarades fort. Sen snabbt hem och fotbollsträna. Efter träningen kom Sophie hit och satt med mig på balkongen i solen. Helt härligt! Efter ett tag satte vi oss på gräser nera på långnäs med alla människor son hade tagit sig dit i sommar värmen. Vi var kvar till jag höll på att frysa ihjäl så vi förflyttade oss hem till mig :) Runt elva tiden knatade vi iväg till Tranan och kollade på DBA. eller ja, vi var i samma lokal och tvingades lyssna. Lät inte bra. Men kvällen blev otroligt lyckad! Tacka för det alla inblandade.

Idag har jag hunnit med att spela fotbollsmatch. Hemma match mot Remsle. vinst med 2-1. Så jääävla skönt! Tredje raka segern som nykomlingar i div.2. Hur bra? ASBRA! I´m happy och firar med ostrokar. så jag är väl tvungen att gå ut och gå sen om jag ska bli av med dem. haha. ;)



Matchen idag spelades med svart sorgband på höger arm. En gest för att hedra vår älskade Linnéa Mattsson. Och vem vet, kanske hon såg på. Från sin plats där hon är nu, utan smärta. Tänker på dig! <3


Balbalbal

Matilda på bal 2010


Jag på bal 2008


Korta klänningar och samma håruppsättning. Finns vissa likheter ;)
Men hon är snyggare och jag är avundsjuk! :)

sisters


Jag och min heta syrra innan hennes bal :)

Babysitter

Har spenderat hela dagen med min kompis Molly idag. Mysig dag med en mysig tjej :)

Molly blev lite trött :)

Jävla klantskalle!

Åh vad jävla förbannad jag blir! Helt sjukt hur typiskt! Någon har backat in i våran bil. På våran parkering. MIN BUBBLA! Jag blir galen! Den står på EXAKT samma ställe varje jävla dag! Hur fan kan man vara så kass?!

Om jag är arg? ATT JAG ÄR ARG!

RSS 2.0