17/6

Mitt i juni och var är sommaren? Jag tycker inte detta är kul, jag vill ha värme nu!

Ge mig värme och uppehåll under midsommar!

15/6

Premiär spelade match igår. Första gången på lite mer än ett år. Kändes hur bra som helst och jag kände ingenting i knät, kan inte förklara vilken lättnad det är. Äntligen. Spelade dock inte så mycket men jag fick känna på i ca. 20 minuter så jag nöjer mig med det. Inte nog med att jag fick vara med så fick jag även göra ett mål. Kändes bra och nu är jag snart tillbaka helt :) Vi vann över Järvsö med 10-1, så mitt mål blev bara ett i mängden men vad gör det :D

14/6

Gårdagen bjöds på fotbollsträning och stadssvängen med Erik. På kvällen kom Fredrik, Gugge och Lotta hit. Vi spelade Buzz, pratade skit och vissa drycker slank ner hos några. mysigt var det iaf :)

Idag är jag otroligt nöjd över att jag diskade och gjorde iordning allt på diskbänken redan igår trots att det var mitt i natten så jag kunde vakna utan att känna att det var något jag var tvungen att ta tag i. Bra gjort av mig :) Jag är också nöjd över att jag klarade hemtentan, helt otroligt. Jag lyckade inte få rest. Det är inget som har varit normalt den senate tiden. Men nu jäklar ska jag ta tag i det som ej är klart. Jag jobbade hela förra veckan på Björkackens förskola och de behövde mig nästa vecka också men de har planeringsdag på Måndag, så jag ska banne mig inte ta något annat jobb på Måndag utan göra klart det jag har i skolan istället. Tycker detta är ett bra intiativ.

Som det har varit nu har jag helt enkelt inte hunnit gjort klart, enligt mig själv. Men i själva verket har jag prioriterat bort plugget. Jag har en tendens att göra det när jag inte klarar av det eller när det börjar bli svårt. Det har varit mycket nu, först har jag jobbat nästan varje dag sen jag hade sista dagen i skolan, sen har jag fått börja träna fotboll fullt ut så jag lägger enormt mycket tid på det, gymet tar tid för jag vill bli smal, Erik tar tid för jag vill spendera så mycket tid med honom jag kan, vilket inte är mycket eftersom vi har olika intressen, så på veckorna sover vi iprincip bara med varandra :p Lägenheten tar tid, för jag är otroligt pedant och kan inte slappna av om det finns disk i köket eller tvätten fyller tvättkorgen. Men nu måste jag börja prioritera, jag måste plugga det som måstest och efter det måste jag börja slappna av och försöka vila lite ibland. Vet inte när jag vilade sist...

Idag är det match mot Järvsö som gäller. Jag gör min debutmatch sedan skadan som skedde den 11 juni, för ett år sen! Kan inte förklara hur härligt det känns att jag är tillbaka. Det är ingen som tror på att det är helt förutom jag och sjukgymnasten så jag gör allt för att bevisa det. Jag har dock oturen att ha en enormt överbeskyddande far som tränare, så jag får väl spela 10-15 minuter, men klarar jag det kanske det lir mer sen :)

12/6

Grattis till min lillasyster som fyller 18år idag!

<3
     
Äntligen fredag, nu ska jag mysa med min sambo :)

8/6

Jag hatar mig själv för jag är så värdelös.
Borde plugga, men det bli inget gjort,
och jag fattar inte vad jag läser.

7/6

VAD ÄR DET FÖR EN DAG?
ÄR DET EN VANLIG DAG?
NEJ, DET ÄR INGEN VANLIG DAG.
FÖR DET ÄR KLARAS FÖDELSEDAG,
HURRA HURRA HURRA!

;)


Mina föräldrar är bäst!

Jag har nu fått en massa fina presenter under dagens lopp. Tack så mycketför det, och jag är evigt tacksam. Men jag måste säga att mina föräldrar är bäst! Jag har äntligen fått min efterlängtade kamera. Min alldeles egna D60:


<3 Men mina föräldrar hade varit bäst även om jag inte fått en kamera, men jag är så sjukt glad. :)

6/6

Heja Sverige! Idag är det vårt lands nationaldag och Sverige - Danmark på tv. Nu laddar i för EM kval. Yes!

Idag är det lite av fullt upp hela dagen. Nu på morgonen tänkte jag att jag skulle hinna plugga eftersom jag är värdelös och oansvarlig som inte hunnit klart. Sen ska jag och Erik iväg till hans mamma och fira hennes födelsedag :) Efter det skall det skyndas hem för att fira mig på en dag för tidig 20 års dag. Fyller egentligen imorgon, men jag hinner inte träffa släkten imorgon :) Sen på kvällen vaknas EM-kval, mys med Maria och utgång, fantastiskt! :)

Igår var mina brudar här på fika, det var väldigt trevligt! Saknade dock Anna och Frida, och Sophie och Johanna, men förövrigt var det riktigt kul att se alla :) Fick några riktigt fina presenter och vissa lite mindre seriösa men roligt ;) haha.

Nu ska jag försöka plugga innan jag ska ge det ett seriöst försök att få liv i min sambo.

5/6

Min vackra vän, Sophie på balen igår! Gud vad fin du är!


Nu ska jag fortsätta plugga, det har inget slut... gah! Sen kommer brudarna
hit på fika så tänkte hinna plocka ihop lite här också :)

4/6

Prom. Ja, idag är det studentbal i stan. Jisses det är mer än ett år sedan jag själv var på balen, och jag minns ett den 29/5 för ett år sen hade jag mins tre miljoner fjärilar i magen. I år är det Sophies tus, så jag ska ner i regnvädret och kolla på min prinsessa :) Och alla andra också för den delen.

Idag har jag mycket att göra:
Jobba [x]
Plugga(!!!!)
Träffa sjukgymnasten
Kolla på bal
Plugga meeeeera.
Städa
Baka
Träna
Plugga.
Det enda jag fått gjort än så länge är jobba, men ska ta tag i plugget nu.

Bakas och donas ska det göras ida, för imorgon kommer mina brudar hit och ska mumsa fika. Ska nämligen fira mig själv som fyller år på söndag. Men denna helg blir fullproppad med planering så jag får inte in fikat då, så fick klämma in det imorgon :)


Jag på balen - 08.

3/6

Okej, jag tar livet av mig. Tack skolan och alla uppgifter för att ni tog död på mig.

Over and out!

3/6


Såhär känner jag mig nu. Och ja, jag kommer nog drunkna i mina papper
och allt som har med plugg att göra. Jag har suttit i tre timmar nu med
samma uppgift och tycker bara jag ältar och har fått gjort om jag vet inte
hur många gånger! Det är ät inte collt!

Men nu så, åter igen in i utvecklingspsykologiboken och nötanötanöta!!!!...

2/6

Jobbade både igår och idag på Pionens föraskola trots att jag inte har tid. Borde plugga, och SKA plugga. Ikväll och hela natten antar jag. Brukar kunna bli det när jag väl sätter igång.

Ikväll blir det träning, städning och massor med plugg.

RSS 2.0