Helgen...

 

... i bilder. :)







Kul helg :)


....


:)

call it whatever you want


I call it love! <3

Tomhet.

Helgen är snart slut, och jag måste säga att denna helg har varit lite random. Fredag och Lördag bjöd på utgång med mina fina vänner, hur kul som helst. :) Fredagens utgång var väl roligare men gårdagens utgång vad nyttigare. Har rett ut en del frågor som jag skulle kunna grubbla ihjäl mig över så det känns skönt. Har också fått uppenbarat för mig att jag är en dåligt kompis, och jag fattar inte att jag kunde vara så dum. Men, jag kan inte spola tillbaka tiden, kunde jag hade jag gjort det...

Så helgen har bestått av en massa fina vänner och alkohol. Det som har varit tufft är att Erik befinner sig i Östersund och har varit där sen i fredags. :( Trodde jag skulle längta efter honom, men jag håller fan på att saknar ihjäl mig efter honom. Helt sjukt. Tre dagar... Men mysigt är det :)

Nu blir det kroketter, rostbiff och potatissallad. mumma!

Lördag natt

Jag vet att du läaser min "jävla blogg"...

Jag saknar oss.

Äckligt eller sött

Jag ligger just nu i sängen med datorn på magen, med min sambo snarkandes bredvid mig. Livet är underbart. Jag trivt. Förutom den onda dumma knuten som knutit sig i ryggen som känns ända fram till bröst korgen. Erik tror detta kan bero på fel eller sned-lyft på gymet. mycket möjligt, aj fan, vad ont det gör. Men annars mår jag toppen! :)

Ligger och tittar på hundar på blocket just nu. Ja, ni som känner mig vet min ställning till djur. Jag tycker inte om djur. Spelar ingen roll sort på djur. Jag är rädd och äcklas av dem för de är (oftast) fula och luktar äckligt. Men jag bor i hop med en som tycker om dessa varelser. Och hans bedjan är att skaffa hund när vi investerar i ett hus. Jag känner mig skeptisk. Men den enda hudras jag överhuvudtaget skulle kunna tänka mig att skaffa är en fransk Bulldog, och Erik är helt med på det. Så jag förmodar att det bli en sådan inom en framtid.


Måste ju erkänna att denna lilla bulldog är otroligt söt.

Men det är just det här med djur. Ett djur är ju ett djur. Ett djur är som en växt för mig. Råkar jag glömma att vattna den så dör den ju inte. Nu är det så att jag aldrig haft ett djur, eller jag hade en kanin när jag var liten som pappa tog hand om. Jag är oerhört pedant och skulle förmodligen kasta ut djuret om det blev skitigt av den inne. Jag tycker djur luktar illa också. Och att ha hundar i bilen är som att röka i bilen, äckligt alltså. Jag vet inte hur det ska gå att ha mig som matte åt en hund, men det får vi väl se. Men jag kanske vänjer mig, eller nåt.

Jag har liksom aldrig förstått det fina i att ha djur. Att stänga in fiska i skålar, ha fåglar i burar och att lägga pengar på en katt? hm

Tur att vi är olika och att det finns människor somhar stora hjärtan och älskar dessa djur så de får det bra. :)Själv är jag kanske ine en av dem...


Nytt

Japp, då var man en erfarenhet rikare.

Har idag för första gången i mitt liv varit på bilprovningen.
Och pärlan gick igenom utan krusiduller. Tihi!

Jag kommer, innan denna dag är slut, bli en erfarenhet till rikare idag.
För idag ska jag nämligen till tandläkaren. Och det är lite speciellt denna gång.
Jag ska gå dit själv, utan mamma. För första gången! Herregud, jag är 20 år
och har alltid haft mamma med mig. Det är liksom dags nu. Och ja, jag är nervös...



Duktig tjej

Dagens uppgifter:

  • Besiktiga bilen [x]
  • Dammsuga  [x]
  • Torka golv [x]
  • Damm-torka [x] 
  • Byta och tvätta sängkläder [x]
  • Diska [x]
  • Plugga
  • Gå till tandläkaren
  • Simma


Har redan avverkat många av punkterna och klockan är inte ens 10.00. Nice. Jag är så kreaktiv. :)


Onsdag

Det är en helt vanlig Onsdag, fylld med ja... Inget.
Plugg och inget mer. Rätt tråkigt. Men det är en bra dag, för jag mår bra. Livet är underbart! :)


Bjuder på en svettig bild från ett 40 grader varmt Turkiet - Sommaren  2009

Det finaste som finns...


Du är inte perfekt, jag är inte perfekt, men tillsammans är vi oslagbara.
Du är mitt allt och jag älskar dig, du är det finaste jag vet och du är underbar,
precis som du är. För den du är.                    -              Min Erik      <3

The end


Helgen är snart slut, en toppen helg! I Fredags blev det spinning, pizza, mys och let´s dance under kvällen. På Lördag blev det skoter och massa korvgrill i hällbo. Idag har dagen bestått av simskola, tupplurar, film och myspys. Helt härlig helg rakt igenom! Imorgon är det Måndag, ny vecka och nya tag. Tåger går 06.39 från Bollnäs och ta oss ner till Gävle, Högskolan och nya kurser. Känns sådär, men men!...

Godnatt!

Lugnad

Tack Marie för komentaren. Jag har frågat mamma och hon sa att hjärtat inte sitter där jag hade ont, och hon trodde också att det var en sträckning eller träningsvärk. Och det är nog lite bättre idag, så det stämmer nog. :)

Idag har dagen mest bestått av träning. Började dagen med en sväng på stan och mobackes med Sophie och Helen. I jakt efter 20-års present. Seda blev det ett kortare gympass med Maria, Sophie och Helen kom också dit. Både Sophie, Maria och Helen var betydligt duktigare än vad jag var men ändå :) Efter gymet blev det lunch med lillasyster. :)

Har nyss kämpat igenom ett spinningpass och efter det tryckt i mig en pizza :) Mums. Det var jag värd den här veckan! :) Nu ska jag tillbringa kvällen i soffan bredvid min älskling. :) Efterlängtad helg! Med Min Erik <3


Let´s go...

...Work out.

Nu; Spinning Sen; Fys-pass

Hjärta

Jag har ett litet bekymmer. Något som jag haft i ca tre dagar nu. Det började i Måndags, efter spinningpasset på morgonen. När passet var klart var jag helt färdig och hade tagit ut alla krafter jag hade, efter jag klev av cykelt kände jag en smärta i bröstet, liten och irriterande. Det var inget jag täkte mer på. På kvällen körde jag ett löpass med fotbollen, efter det kom smärtan igen, fast tydligare. Absolut inte så att jag tror att jag ska dö eller så men tillräckligt för att jag ska börja fundera vad det är för nåt. Sen på kvällen när jag skulle sova kom det igen. Men bara när jag vek kroppen åt venster.

Igår kom det igen efter step och spinningpassen, precis samma känsla och lika var det är jag skulle sova. Även när jag skulle ta mig upp ut sängen imorse då jag vek kroppen åt vänster. Smärtan är i insidan av vänster bröst ungefär, är det någon som vet om det är där hjärtat sitter? Själv har jag kass koll men börjar oroa mig. Förstår inte vad det kan vara. Det är ju ingen ihållande och hämsk smärta, men det är något jag inte känt förr...

Slött

Idag var det trögt att kliva upp ur sängen, ligger fortfarande kvar. Men min knorrande mage tvingar väl upp mig snart nog. Jag är trött och lite grinig idag, vet inte varför men det går väl över efter mat och en dusch :) Sen är jag nog på toppenhumör igen, och laddar om för kvällens träning. :)



Nä nu blire lunch!


2010-03-20

Ja, jag längtar.


Fulham - Manchester City. Graven cottage - London 

En glad tjej...

Klara Åhlström

                      -                                       Livet är till för att leva.

Ego-girl med exakt samma hår, smink och leende olika dagar. :)

Nöjd

Det har hänt nåt med mig. Bra sådär, typ över en natt. Jag har, precis som många många andra komplex för konstiga och kanske ovesentliga saker. Jag känner också ofta att det är så mycket mer jag vill få ut av livet än jag får ut av det idag. Jobb, hus, familj, mm... Jag vill också vara smal och fit. Men en dag, förra veckan, Vaknade jag och känder mig bara helt glad och nöjd. Vilket håller i sig än. Visst, jag känner fortfarande att jag vill ha ett hus och familj, vara smal osv... Men det är ju sånt som kommer med tiden. Jag har kommit på att för att nå dit och vara nöjd med det när man når det, så måste man försöka vara nöjd med det man redan har och uppskatta livet som det är nu.

Jag mår bra, jag mår jävligt bra!
Jag har en underbar familj, där alla bryr sig om varandra.
Jag har en fantastisk sambo som jag älskar.
Jag bor i en fin, stor och härlig lägenhet som jag trivs i.
Jag har snart gjort hälften av en utbildning som leder till att jag får jobba med det jag vill senare i livet.
Jag är frisk och kan röra på mig och träna.
Jag är snart helt frisk efter den andra knäskadan.
Jag har underbara vänner.
Jag kan helt enkelt inget annat än att vara nöjd med livet, just nu, precis som det är. Och det som kunde varit bättre, kommer så småning om. Jag är nöjd.



Dessutom är jag snart tillbaka. Då kan jag leva som jag vill leva, på fotbollsplanen. <3

Bra börjar...

har ett bra slut? Eller.

Denna dag började iaf bra. Vaknade och var trött som ja, jag vet inte vad. Förstår inte att jag är så trött nu för tiden, jätteseg att komma igång, och morgonhumöret är riktigt illa. Men efter en stund tinade jag upp även idag. Drog på mig träningskläder och kastade in mig i bilen och drog till Sporthallen. Där blev det 60 min Spinning. Skyndade mig hem och gjörde lax och grönsaker och duschade, sen stressade jag iväg till sjukhuser och sjukgymnast. Fick fina besked och behöver inte komma dit mer :) Hur härligt som helst!!! Nu är det bara tuta och köra med träningen på egen hand, nice!

Nu ska jag försöka plåga mig igenom lite plugg och städning. Ikväll blir det Nordic Power :) Så vi hoppas att denna dag forsätter i samma fina årdning som den gjort och avslutas lika bra som den börjat :)

Skola

Skoladag idag, det gick väl som det skulle antar jag. Är ju inte kalaskul, men nu har jag helg och är ledig till nästa Måndag, gäller att mjukstarta ;)

Har haft simskola ikväll med mina fina vän Maria, sedan träing på HH-hallen. Gick kissdåligt. Har nån knepig känsla pga. närverna i ett av mina opererade ben och det är inte skönt. Sprang skitdåligt och lite, sjukt besviken. Men det tänker jag komplitera med tre pass imorgon. Spinning, Nordic Power och Box´n fun :) NICE

Ska även till Tapio imorgon och kolla hur det står till med knät och hur rehaben funkar. Nu ska jag kasta mig över Erik som sitter bredvid mig och ser söt ut :)

Fina vänner







Ni är så fina! Tycker om er, och Fredagen bör sättas i repris bra nog! :)

Helg

Åhej vad trött jag är. Helt fruktansvärt. Förstår inte varför, somnade som en stock innan ett igår (vilket är tidigt för att vara mig)Har förövrigt varit en fantastisk helg. Kanon! I Fredags blev det middag hos Helen men alla brudarna ur BF-klassen. Hur mysigt som helst! Igår blev det bandy med mor och far, sedan förfest och utgång med Sophie och Charlotta. Jag var nykter och gick hem innan tolv, men huvudsaken var att jag fick häga med mina brudar :)
Idag har jag haft simskola, och nu ska jag snart dra tillbaka till sporthallen och köra lite spinning. _:)

Rengsjö

Igår tillbringade jag kvällen i Rengsjö hos Helen och Jocke. Vi var brudarna från gamla BF-gänget. Kalasmys! God mat, mycket alkohol, spel och en massa kackel. Måste göras om snarast. Har kameran i Rengsjö så det kommer upp lite bilder när jag får tillbaka den, har fått beordning om att lägga upp bilder från andra tillfällen också som finn på kameran, har inte dömt den på evigheter. Kommer nog upp en massa på Facebook :)

Nu ska jag få bort huvudvärken, sen blir det träning. Gym.

Ingen mår så bra som jag

Å gudars, jag kan inte röra mig. Om träningsvärk synter utåt som ett sår skulle hela jag vara ett illrött sår. Ajaj. Men som någon ur laget sa igår, träningsvärk är den ända positiva värken. Men just nu kan jag inte hålla med. Det ömmar i armar, axlar, ben, mage och rygg. Inte okej. Men för övrigt är det en bra dag, det är alla dagar nu för tiden :)

Jag ligger ännu i sängen, men funderar på att kliva upp och gör lite frukost. Gröt eller smoothie blir det idag. Fast iof, jag borde göra lunch nu... Hm, undrar vad det ska bli?

Ja, nu ska jag ta tag i dagen. Hörs sen :)

Hår

Sitter och kollar på en massa bilder på mig själv just nu, känner att det
är perfekt tillfälle att förändras på just nu, bara en liiiten förändring.
Så varför inte värga håret, funderar på att fylla i utväxten och bli aningen
mörkare, eller bli ljus som i somras. Ljusbrunt med ljusa slingor... Hm,
vilket dilemma!


Birthday

Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag? NEJ,
det är ingen vanlig dag, för det är min mammas födelsedag,
HURRA HURRA HURRA!!!!!!!!

Världens bästa mamma, dvs. min mamma, fyller år idag! <3


Att känna glädje

Åh, vad jag tycker om livet. Jag är glad och jag är pigg. Idag kan inget döda mig. Jag är helt enkelt för bra för att stoppas i dessa tider. Känns underbart att äntligen kunna sträcka på mig och säga; Jag mår bra. Jävligt bra!

Träningen går bra, skolan funkar (tillskillnad mot innan) min sambo är bäst, min familj är underbar, mina vänner är de finaste och ja, allt bara flyter just nu. Idag är jag nöjd över att vara jag, jag är nöjd över att leva mitt liv. Det finns alltid sånt som gnager någon stans, men det är ovesentligt just nu, jag kör mitt och jag skrattar idag.

Insperation

Ison & Fille - Jag skrattar idag.


Syster och jag på julafton. Innan denhär bilden togs sa jag:
"Nu ska vi se allvarliga och snygga ut." detta blev resultatet. Haha :)


Ego-Girl

Klara Åhlström

Bara för att jag älskar att vara jag, för att jag älskar mitt liv. 
                   -           Livet är underbart


Livet

Idag har jag sovit länge, slöat, umgåts med Maria, hängt med lillasyster, struntat i plugget, ätit på tranan, och haft en allmänt bra dag!

Har nyss komit hem från Tranan, var där och åt med ett gäng! :) Nu sitter jag, Matilda och Erik här i soffan och kommar på american pie bandcamp med en varsin cider :) Myspys!


Friends

Hej och hå vad helgerna går fort. I Fredags blev det en massa mys på relaxen med fotbollsbrudarna. Trevligt! Blev bastu, bubbelbad, cider, vin, sncks, let´s dance och massa mys :) Super trevligt, förstår inte varför man inte gör sånt oftare, kostar ju nästan ingenting om man är några och det är sjukt mysigt :)
I Lördags kom Charlotta och Carina hit, även Sophie och Fredrik tittade förbi en sväng :) Trevligt. Efter massa mys, lite alkohol (För dem, inte för mig) och spel gick vi vidare till Tranan, roligt :) Alltid roligt på ett skitställe med rätt sällskap ;)
Igår mös jag med Erik hela dagen, sen gick jag över till Sophie och hängde med henne, Charlotta och Carina. Myspys. Blev också en lååång nattpromenad med Sophie :) Väldigt bra helg, rätt och slätt, favoritisar!

Jag har tänkt en del över det här vän-grejen. Jag har varit deppad stora delar av 2009 över att ha tappat vissa vänner som jag faktiskt tycker hemskt mycket om. Jag har grubblat, tänkt och funderat över vad jag har gjort för fel och varför det inte är som förut. Men kanske man måste inse faktum, tiden idag är inte densamma som tiden förr... Tycker givetvis fortfarande att det är onödigt och tråkigt att det blir sånna förändringar, för vissa av dessa var faktiskt min bästa vän. Rätt sjukt att det kan ändras för andra genom en handvändning, och jag vet faktiskt inte vad jag gjort, men jag hoppas att jag någon dag kommer få reda på vad som hände, det skulle hjälpa mig mycket, eftersom jag saknar den här personen enormt mycket. Men men, jag får nog leva med det... Jag har också kommit på att trots att det finns de vänner som man saknar och grubblar över så finns det alltid guldkorn. Och det är jag evigt tacksam över. Synd bara att min ena hälft bor i Uppsala, en annan hälft bor i Borås också har vi dem som bor betydligt närmare, typ i Glössbo, huset bredvid eller på Gärdet. Men där har jag mig själv att skylla, jag är förmodligen kass att höra av mig. Men jag tycker om mina vänner. Jag har också kommit på att jag ska under detta år sluta grubbla över sådant som jag inte kan ändra på, jag ska koncetrera mig på sånt jag kan ändra på istället. 2010 kommer bli toppen, och jag ska vara rädd om mina fina vänner :) Fånig liten text, men den är till för mig.





Student.

Nu har jag precis kommit hem från gymet. Skön, men jag var rätt lam idag. Blev ett kort pass. Nu sitter jag i köket och tittar på när Erik gör mat. Mumma, blir lax ikväll :) Alla borde ha en lika bra sambo och pojkvän som mig, men de är sällsynta ;)

Sitter förövligt också vid samma bord som jag suttit vi alldeles för länge nu. Här runt mig ligger studentlitteratur och frågepapper och små post-it med kom-ihåg-lappar inför hemtentorna som jag håller på med. Är trött på att vara student! Är trött på att måsta plugga, är trött på att vara fattig och är trött på att måsta vänta på att få jobba med det jag vill! SUGER!

Men jag är ingen bitter människa så jag knyter näven och hänger i :) Ikväll ska jag på relaxen på badhuset för bubbelbad, bastu och massa mys med fotbolssbrudarna :) Fantastiskt! Sen ska jag hem och rå om min sambo, han är bäst! Tonight gonna be a good night!


Kallt

Jag kan inte förstå att jag är så trött nu för tiden. Sover jättemycket om nätterna och massor med timmar, men den senaste månaden har jag varit dö-trött. Förstår inte varför. Men jag har lyckats släpat mig upp ur sängen och till detta hör att jag ställde klockan på 08.00 och kom upp halv elva! Illa! Har hunnit peka i min lite frukost och kollat runt lite på internet. Nu måste jag gå och klä på mig en massa mer kläder, är så sjukt kallt här hemma! Buuurr!

Idag blir det plugg, plugg, träning och plugg. Sånna dagar behövs men är sisådär. Träningen är bra men plugget hade jag gärna sluppit.

Har även börjat uppdatera träningsbloggen igen, ta en titt; http://klarasworkout.blogg.se

Nä nu fryser jag snart ihjäl, hörs sen.

Pluggångest?

Hej hallå. Måndag i all ära. Börjar få lite koll på dagarna igen nu. Har varit helt dagblind den senaste tiden. Men idag har livet börjat i vanlig årdning. Erik jobbar och jag har kommit igång med träningen. Var på årets första pass idag och det känder kalas. Nu är det hårda dag som gäller.

I Lördags bestämde jag och Charlotta oss för att gå ut och dansa, helt nykter. Helt galet bra kväll och allt var perfect. Med bra sällskap och glatt humör kan kvällen inte bli annat än fantastisk :)
Igår vaknade jag upp helt utan bakfylla och Söndagsångest, så jag och Erik bestämde oss lite spontant att bränna ner till gävle. Det gjorde vi. Spanade lite, handlade lite och käkade på mc.donalds. Min aldeles egna favorit, men slut med det nu :b

Idag vaknade jag tidigt för att dra till gymet och köra spinning+mage gym. Skönt. Nu väntar jag på syster, blir en sväng på stan. Sen måste jag komma igång med plugget, bäch!



Nya året firades in i Edsbyn, använde bara kameran i början av kvällen så här kommer lite bilder:








2010

Tjugohundratio, välkommen! Sett ska bli ett bra år, mitt år, vårt år. Bort med det gamla, in med det nya.

Jag ägnar lite tid åt en lista som jag stulit av Maria! (http://mariaakesson.blogg.se/)

Lista

2009

Under 2009 har jag hittills:


[x] du har hittat ny musik du gillar
[x] du har fått nya kompisar
[x] du har varit utomlands
[x] du har varit ledsen
[ ] du har velat dö
[x] du har varit glad
[x] du har druckit alkohol
[x] du har blivit kär (är kär)
[x] du har känt dig sviken
[x] du har känt som att ingen har sett dig
[x] du har suttit vid datorn mer än innan
[  ] du har skrivit en låt
[x] du har känt hat 
[x] du har varit "sjuk"
[x] du har varit sjuk
[x] du har dansat
[/] du har bråkat med dina föräldrar
[x] du har bråkat med din älskling/kompis
[/] det har vart ett dåligt år med andra ord
[x] du har varit så uppjagad att du gjort misstag
[x] du har gråtit för något som hänt i ditt liv
[  ] du har kallat någon hora/slampa
[x] du har slagit någon
[x] du har spytt
[  ] du har knarkat

[x] du har sovit i motsatta könets säng
[x] du har kysst en främling
[/] du har rymt hemifrån
[x] du har bakat
[  ] du har sovit utomhus
[  ] du har åkt bil med fyllon
[x] du har varit full
[x] du har varit/är kär    
[x] du har saknat någon
[x] du har badat i havet
[x] du har solat utomhus
[x] du har solat i solarium
[x] du har snackat i telefon mer än 2 timmar
[x] du har fått blommor av någon från motsatta könet
[x] du har gett någon blommor
[  ]
du har sett en död människa

Nej, 2009 har inte varit perfekt. Jag har inte varit perfekt, men jag har lovat bättring. Något mer jag lovat är mig själv. 2010 ska bli bra! Året har börjat bra och jag hoppas på en god fortsättning :)


RSS 2.0