11/7

Fy vad dåligt jag har bloggat nu ett tag. Men så är det. Den senaste tiden har varit ett rent helsike för mig och därför har jag haft en del andra saker som prioriterats som viktigare än att blogga. Jag har jobbat några dagar på Ringshög i Rengsjö med gamla människor. Efter Måndagen kände jag att jag skulle pka hem och aldrig hemr komma tillbaka. Men det känns lite bättre nu. Tack och lov :) när pengarna kommer är det nog värt det. Det luktar kiss och cigaretter och jag inbillar min att stanken sätter sig i kläderna och sitter kvar. Jag duschar 3 gånger om dagen i panik för stanken. Hm, kanske inte är nåt för mig det här jobbet, menmen.

Jag har också lyckats sätt mig själv i en viss situation som jag helst hade sluppit och till råge på det hjälper vissa människor till med att trycka ner mig i det värsta. Jag har lyckats tagit mig upp det känns mycket bättre idag bara mot vad det gjorde igår.

Mellan tisdagen och Onsdagen var jag och min Erik i Stockholm. Vi kan kalla det hitta-tillbaka-och-komma-bort-weekend. Vi bodde på hotell, stängde av telefonerna och hade det bara bra. Och det hjälpe oss, som haft det lite svårt innan. Men allt är nu bra igen :)

Ikväll ska jag hänga med min vän Maria. Ska bli otroligt kul, känns som en evighet sen jag träffade flickan! Verkligen efterlängtat! :)

Nu är det tid för en promenad. hejsvejs.


6/7

Hejdå Bollnäs, imorgon drar vi till huvudstaden!

4/7

Ojoj, gårdagen var galen på åde gott och ont. Ikväll blir det också utgång, man lever bara en gång! :)

3/7


Ikväll blir det utgång. Med Carina och Charlotta, yes!

2/7

Ut i solen med er alla bloggläsare. Ja, jag är kass att blogga just nu. Men jag tar vara på sommaren så länge den tänker stanna. Imorgon kanske det regnar...

RSS 2.0