Let´s go

Uppe med tuppen idag. Tidigare än jag borde och måste. Klev upp när F åkte till jobbet, var liksom ingen idé att somna om :) Är fortfarande kvar hemma hos honom, ska snart packa i mig lite frukost, sen mot Bollnäs. Sen bär det av mot huvudstaden för nya äventyr! :D Den här helgen kommer bli grym!

Har legat i bra den här veckan med träningen, och i helgen blir det mer ;D
Och ja, Maria, jag kan ha träningsfritt men det tar imot ;)

morgonstund

Fy, vad trött jag är hela tiden. Men känns som denna dag blir bättre iaf. Har fått sovit ca.7 timmar inatt iaf. Stackars Fredrik fick nog bara ihop 2 så jag ska nog inte klaga :)
Nu har jag precis pekat i mig lite frukost, ska greja på lite ett tag till, sen ska jag iväg och jobba. 13.00-17.00 på fritids. :) Sen blir det helkväll med mys. Snacka om efterlängtat!

the time of my life

Damn, vad jag mår bra. Livet flyter på. Visst, vissa delar är ännu lite oklara, spännande, oplanerade och knepiga just nu. Men jag trivs. Tiden får visa hur saker och ting faller på plats. :)

Idag har jag jobbat 9.00-18-00 på klockargården. Mysigt värre. Hoppas på jobb även imorgon. Efter jobbet blev det Core med Fredrik, sen stack han iväg och jobbade så vi har knappt setts idag. Så imorgon blir det träningsledigt och massa mys istället! :D

Nu kryper denna helg allt närmare. Nu är det nära, som jag har längtat och som jag längtar! I helgen är nämligen http://www.thenikeblast.com/ i Stockholm. Jag och Linda ska svettas och träna en hel helg. :D kommer bli gryyyymt! :)


Prego

Har tillbringat helgen i Itialien. Fint land, fina städer, fint sällskap. Helt fantatiskt. Idag, på eftermiddagen, anlände vi åter i Bollnäs.

För att bota min outhärdliga längtan efter F har jag packat upp väskan, packa ny väska, tränat, tränat och promenerat. Snart ska jag träna igen, fotboll denna gång. (gym och core tidigare.) Kan inte fatta hur man kan längta efter någon efter bara några dagar. Men snart, snart, snart! :D


The last night of your life

Julen blev bra, mycket mycket bättre än förväntat. Jag blev påmind under kvällen att man ska ta vara på det man har, istället för att sörja det man inte har. Jag har faktiskt massor med underbara människor i kring mig, men det är klart det känns tomt. Framförallt på julen.

Nyårsaftonen blev helt perfekt. Middag för två och alldeles underbart! :)

RSS 2.0