Smile


Jag ler på utsidag

Hur kan livet vara så fruktansvärt orättvist

Trots att det kanske var väntat, har man inte velat tro.


Jag orkar inte slåss, det är bortom min kontroll

Att synas utan att verka, ser enkelt ut på håll. Men jag lever på inpuls nu, via fjärkontroll.

Hade nästan glömt hur bra dom är.

Singel

Let´s do things as singels do. Erik är i Rättvik ikväll på 30-års kalas. Så jag är singel hela kvällen. Skönt att vara för sig själv men givetvis saknar jag honom... Men ikväll ska jag ha mys för mig själv. Ska dänga igång dvd´n och börja om på Sex and the city-boxen, serien tänkte jag. Blev än en gång SATC-frälst efter jag sett film nr2 igår på bio. Helt underbara serie. Så jag intar ryggläge i soffan med popcorn, vatten och lung och ro. Hur länge står jag ut innan jag blir rastlös? ;)



För övrigt var gårdagen underbar. Kvällen bjöd på bio med älsklingen. Han följde villigt med på SATC med mig, inte alla karlar som skulle göra det. Det var ca 100 pers med kvinligt kön och ca 3 med manligt kön i salongen. En av dessa tre var min Erik :) Sötis. Innan bion åt vi sushi, var på biltema och Ikea. Efter filmen åkte vi hem, jag bytte om till partymode och åkte upp till Kicki och drack lite vin och hade det mysigt, sen blev det parken. Härligt kväll som slutade sent :)

Hej, jag är döv.

Snacka om Klara i ett nötskal. Har lyckats bokat spinningPuls idag. Jag är inget vidare pigg, har fortfarande örvärk och skulle verkligen behöva vila från träning idag för att ge kroppen en ärlig chans att bli frisk. Men jag har inte kommit ihåg att boka av passet utan kom på det nu när jag kom hem från jobbet. Vilket betyder att det är försent. Och om jag inte vill ha böter på 75:- så måste jag träna. Så jag åker iväg och tränar. Så då kan jag ju inte stå över från fotbollsträningen heller eftersom jag tränar spinning, så då blir det fotbollsträning med lugnt tempo och mycket kläder senare. 

Vill och måste bli frisk!

Fy jag är inte nått vidare pigg. Känner i kroppen att jag inte har ngon anledning att inte träna (så känner jag jämt eftersom det bästa jag vet ar att träna) men idag måste jag erkänna och tillåta mig själv att vila. Har lock och ont i vänster örat, det har släppt lite nu men under dagen har det varit hopplöst. Har nästan inte hört någonting på det örat idag. Känner mig svullen i halsen och matt i kroppen. Så, nej klara! Ingen träning idag. BLÄ! :(

Nu sitter jag och väntar på att smabon ska komma hem från frisören. Då ska jag stoppa in maten i ugnen och sätta fart med potatismoset. :) Är hungrig som en varg! Så ni som är friska, stick iväg och träna med er, ni som kan!


Tihi, söta lillasyster och jag :)

Morgon

Gud vilken natt. Först kunde jag inte sova, så efter någon timmes fem-i-rad-spel på min mobil slumrade jag in. Vaknade efter 02.00 någon gång med världens örvärk! Tänkte att, gud jag dör! Smärtan satte sig liksom i hela skallen och det kändes som att hjärnan var på väg ut genom örat. Men efter två panodil, ett glas vatten och en kopp varm honungsmjölk började smärtan ge sig, och jag kunde somna om igen.

Jag har lock i det örat nu, det gör inte ont men det känns att jag har ett öra om man säger så. Känns inte helt 100. Är toktäppt i näsan också, men halsen känns bättre. Hoppas jag känner mig helt frisk ikväll så jag kan träna.

Nu ska jag fortsätta med att göra mig iordning och äta frukost, blir till att jobba idag. 11-16.30 :) Har fått jobb till imorgon också. alltid skönt att veta en dag innan :)


                   Lillasyster             o                          Jag
Kan inte fatta att du tar studenten om bara någon vecka.


Sumer time

Det vankas sommar, eller hur? Och till sommar´n å gö´lite somri´t.
Balkong 1:





Balkong 2:







Nu är det sommarfint! :)


Pic

Här kommer en bildbomb från lilla Elliots dop.

Charlotta i kyrkan :)

Dopljus

Suddig bild på fina familjen!


Far och son :)









En trött hjälte efter dopet :)


Sunny morning

Började dagen med en sovmorgon. Fick reda på att lektionerna är inställd idag så jag låg kvar i sängen till ca09.15. Skönt. Solen skiner uutanför mitt fönster så jag ska nog ta mig ut i solen, har precis börjat med en bra frukost. Två kuddmackor med keso och tomat, en hink te och en skål vaniljfil med russin. Härligt :)


Ändrade mig precis nu, tar en cykeltur till gymet istället till 11.00 och kör lunchspinning med Schlagertema! Haha, jag och schlager är som hund och katt i vanliga fall. Tycker den form av musik är rena smörjan. Men när man kombinerar med träning så blir allt roligt. :)


Oh happy day!

Vilken fin kväll det blev :) Tog en timmes promenad med Sophie ikväll. Härligt att äntligen kunna prata riktigt med henne. Hur kul som helst :) Tiden bara flös iväg. Efter det blev det en panikartat simskola. Jag var svettig och stressad men barnen var duktiga :) Kastade mig i bilden och åkte upp på fotbollsträning. Har ont i knär sedan några dagras ansträgning så jag fick lov att låta bli fotbollsträning och körde fys istället med Camilla. :) Behövs? JA! Känner mig som en stor tjock degklump. Men nu så hoppas jag på lite träningsvärk imorgon!

Nu ska jag ta min onda hals och dricka lite te. Sen duscha och lägga en hårinpackning. Inte en dag för tidigt!

Sen ska jag tillbringa den lilla delen av kvällen som återstår
medmin älskling :)


Du är galen och jag är galen i dig! <3

Refresh the air


:)

livet

Vaknade imorse med panik. klockan var 07.02. Jag hade slem i halsen så jag inte fick någon luft. Men efter en rejäl harkling så var andan tillbaka igen. Lyckades somna om lagon till kvart i åtta. Åtta ringde klockan. Jag somnade om och väcktes än en gång 08.14. Aina denna gång. Hektiskt morgon, började jobba 09.00 till 14.00. Var på Delfinens förksola idag. Har aldrig varit där förut, det gick bra och det var mysigt :)

Jag fattar inte hur livet kan vara så otroligt orättvist? mäniskor som är goda, omtänksamma och alltid vill andra väl. Varför ska de råka ut för sånt som ingen människa borde få råka ut för? Du finns i mina tankar, liksom din familj gör. Jag tänker på er hela tiden och försöker förstå. Men det gör jag inte. Hur kan livet vara så fruktansvärt orättvist?! Du har hela livet framför dig. Jag hoppas och tror på mirakel. Kan inte göra annat... <3

Jag är så otroligt tacksam och glad över att jag är frisk, att min familj är frisk och att jag har det starka band som jag har med min familj. Jag tycker man ska vara glad åt det man har istället för att vara ledsen för det man inte har.


Slagen hjälte

Helgen har varit bra. Igår spelade jag match med feber, öronvärk och halsont. Inte smart men värt. Vins med 3-1. Senare på kvällen åkte jag, Matilda, Erik och Anton iväg och fiskade. Myspys :) Idag har vi fyra tillbringat dagen i söderhamn. Jag är inte något vida pigg, men jag får som sagt skylla mig själv.

Här kommer lite bilder från Valborg i Uppsala!

Jag i bilen på väg ner

Sophie körde :)

Charlotta och jag :)

Kicki :)

Söta Sophie säger skål!

Valborgs morgonen, skumpan öppnas.

Skål!

Vi var inte ensamma

Sophie :)

Kicki :)

Jag!


Pic

Har tänkt länge nu att lägg ut bilder från fina Elliots dop, men har licksom inte blivit av.
här kommer iaf en bild :) Fina familjen!


Glöm bort alla sorger och besvär

YES! Finaly! Första segern i div.2! Kom idag mot Ope(?). Hela laget kämpade och ääääääntligen! Iggesundsmatchen kan dra åt nå håll där solen aldrig skiner. Idag visade vi vad vi kan! Jag är glad!

Ladda

Uch, jag har ont i halsen, ont i öronen, trött i kroppen, ont i huvudet. Laddar upp med alvedon, halstabletter och fiskbullar inför match. Ibland får förnuftet sättas åt sidan. Nu är det fokus och fullfart i nittio minuter som gäller!

För alla er som inte vill läsa arga inlägg, läs inte det här!...

...För er som ändå är nyfikna;
Har spelat DM-match idag. Mötte Iggesund, div 3. Ett pissgäng rent utsagt. Vi förlorade med 2-1. Behöver jag säga att jag är arg? NÄ! Det behöver jag inte, men jag gör det ändå. jag är så JÄVLA arg! Har varit ute och sprungit runt vågen (så långt jag kom pga. översvämmning, så jag fick vända) av ren jävla aggresion. Bara för att få ut mig skiten. Är arg, arg, arg!


Work & work out

Hejhå, mitt huvud går i 1000 varv. Är helt slut. Har fått vickat två dagar på min praktikplats eftersom det har fattats lite personal. Idag känner jag att jag lever. Känns som jag bara tjatar på förskolan. Samma ramsor hela tiden. Men det är härligt. Härliga barn och härliga fröknar :)

Nu ska jag vila lite innan jag cyklar iväg till sporthallen för Core och spinning :) Ska bli skönt att äntligen få träna. Har bara hunnit med fotbollsträning Måndag och Tisdag och någon promenix. Men fotbollsträningarna ger 0 nu för tiden. Är bara urtråkigt att vara där för ingen lägger manken till. Trist... Så idag ska jag ÄNTLIGEN få träna! :D

Veckans träning:
Måndag:
Fotbollsträning 90 min
Tisdag: Fotbollsträning 90 min
Onsdag: Core 60 min + spinning 60 min
Torsdag: Fotbollsmatch 90 min
Fredag: Ev. Fotbollsträning 90 min eller spinning 60 min + Gym (mage/rygg) 60 min
Lördag: Fotbollsmatch 90 min'
Söndag: Vila.

Stålmannen

Jag erkänner mig själv besegrad. Jag, enligt mig själv, är ju stålmannen och inget biter på mig. Men fan! Idag har jag huvudvärk och hela världen rasar. Har kännt mig tjatig hela dagen idag; sluta med det där. Man får inte slåss. Ge tillbaka bilen. Lyssna på vad jag säger. sluta. sluta. Nej. Nej. sluta... Nackdelen med att vara fröken.

Huvudet värker! Nu går jag ut i solen. Hej!

Tomt

Har varit dåligt på bloggfrånten. Jag har tappat tråden. Insperationen finns liksom inte, inte till någonting just nu faktiskt. Vill bara få ordning på det som inte funkar. Och behålla och tycka om det som funkar. Eller så har jag ett så pass fullt-upp-liv att jag inte tar mig tid att dela med mig av det... Kanske. Jag skulle iaf inte vilja byta liv med någon, älskart! trots att inlägget har en neggativ klang. :)


Kallt

Jag fryser ihjäl!

Avslagen cola

Nackdelen men att jobba på förskola är att man utsätter sig för en mängd baciller och bakterier. Härliga, ärliga, äckliga baciller hittade min kropp någon gång under denna vecka, och igår kväll bröt dessa bakterier ut sin rätt. Härliga magsjuka!

Idag är jag orkeslös, har fått i mig tre skedar yoghurt, en piggelin och två munnar avslagen coca cola på hela dagen. Blä. Mår inte illa idag iaf och har tillochmed lyckats skura badrummet efter nattens härlighet utan att spy. Så imorgon är jag back on track. 

Imorgon  väntas Järvzoo med femåringarna och sedan träning träning träning. Detta är andra dagen i rad som jag inte tränar. Känns sjukt. Är inte van att vila två dagar i rad från träning.


MysLördag

Efter en timme och fyrtiotvå minuters promenad i morgonsolen med min älskling kan dagen börja. Fick med mig Erik ut på promenad och nu är han nöjd :) Duktig! Nu har vi ätit pyttipanna och duschat. Ska göra oss iordning och ta en sväng på stan och ta en glass i solen. Sen brassar vi upp mot Ren och ska tvätta bilen. Sen ska jag hinna med ett fotbad också :) härlig Lördag.


Idag är det massa vatten som gäller. Uppladdningen inför morgondagens match har börjat!


Lördag i ottan

Godmorgon.  Somnade som en däckad igår. Runt halv tolv, tolv var det slut. Skönt! Vaknade 08.13 utvilad imorse. Inte varje ördag jag vaknar så tidigt men skönt. Nu har jag ju hela dagen på mig att göra nåt vettigt. Ska ge mig ut på en långpromenad nu snart. Ska låta klockan bli nio så ska jag höra om Erik vill haka på, vilket jag tvivlar på. Hehe. Men fråga kan man alltid göra.

Seriepremiär i div.2 imorgon. Frösön borta. Vilket innebär ca. 7 timmars bussresa. Jobbigt, långt, spännande och superroligt! Tydligen är detta lag vi möter ett av favoriterna i serien så vi får ta det som det är och göra vårat bästa. :)

Träning:
Sumering av veckans träning; nio pass än så länge. Tio med fotbollsmatchen på söndag. Ja, jag är nöjd. Känns skönt att jag håller igång. Hade ju som mål att träna minst åtta pass denna vecka, eller det är väl ett mål som jag har varje vecka. Mindre än åtta pass känns klent. Har även hunnit med lite promenader, men det räknar jag inte som träning. Bara avslappnande och skönt :) Men det behövs ju också ibland, imellan passen.


Tidsoptemist och jävligt duktig

Hej hopp vad tiden går. Har gjort första veckan klar på praktiken nu. Ungarna är otroliga och underbara och jag trivs bra :) Har varit sjukt trött idag, men det är väl för att man har vant sig med skolan. Nu i ca ett halvår har vi gått ungefär 1-3 dagar/veckan och mycket halvdagar. Lämpligt tycker jag eftersom skolan är tråkigt, men sate vad trött man blir när man kommer ut i verkligheten. Men det är fasligt roligt :)

Fick sluta över en timme tidigare idag, trivs ju super och vill egentligen vara på förskolan så länge jag kan. Men jag var fruktansvärt trött idag så jag blev glad och cyklade hem. När jag kom hem tänkte jag ta tag i det kaos som jag möttes av. Men jag tvärslockande. En halvtimme senare klev jag upp, trött och sur, började städa och det sura gick över. Jag var förstfarande trött så jag tänkte skippa spinningen idag och bara köra fotbollsträning.

Så jag satte mig vid datorn och skulle avboka passet. Alla ni som brukar, eller någon gång, har tränat gruppträningar på sporthallen i bollnäs vet att man kan avboka passen till en timme innan passet börjar. Senare än det går det inte, dyker man inte upp får man böter på 75:-. När jag skulle boka av upptäckte jag att klockan var 15.32, passet börjar 16.30. Alltså två minuter försen.

Men nu är jag otroligt nöjd att jag inte kunde avboka, trots att det var sjukt trögt att ta sig till hallen så är jag nöjd nöjd nöjd. Har inte svettats så mycket under ett spinningpass i mitt liv förutom vasaloppsspinningen. Tummen upp. Nu har jag bytt ut cykel-tränings-kläder till fotbolls-träningskläder. Ja, idag är jag duktigt. Inte så lite heller!

Att lära sig uppskatta det lilla

Jag låter rubriken tala för sig. Jag är nöjd med tillvaron.

  • Jag är frisk i kropp och sinne, knäna håller igen och jag kan träna som jag vill.
  • Jag har en underbar sambo som stöttar mig igenom allt
  • Jag har välrdens bästa familj, utan tvekan!
  • Jag har bara hälften kvar ev utbildningen till mitt drömyrke
  • Jag stormtrivs i min och Eriks lägenhet på stan
  • Jag är nöjd med att vara jag och skulle inte vilja byta med någon annan.

Det är klart, som alltid finns det saker man skulle vilja förändra. Som att; jag vill vara klar med utbildningen, ha ett hus, ha en egen familj, vara smalare och väga mindre osv, osv. Men det är sånt som kommer och inget av det är något omöjligt :) Jag trivs. Ta vara på livet, det är för kort för att skyndas på.


Finaly!

Jag har varit i en svacka. Jag erkänner. En reäl svacka. En fotbollssvacka. Har tyckt att träingarna har varit pest och varit på sämsta tänkbara humör efter varje träning i några veckors tid. Men idag, idag hände det. Trots att coach (min pappa) var som en grinig tonårsbrud så gjorde jag en bra träning. Trots att jag blir sur i mellan åt så tycker jag att det var roligt idag. Äntligen!

Ett till äntligen för dagen är att jag träna första träningen för iår i shorts. Har tränat och spelat med långkalsonger under shorts eller knickers-byxor (Längre shorts, kortare än mjukosbyxor) Så, nu är det vår!



Så, här är en ärrig benbild. Sommar!

Träning

Ja, då när jag har ångan uppe. Vi kör en träningssumering för vecka 18.
Måndag: Fotbollsträning 90 min 
Tisdag: Löpning (3 varv runt vågen) 40 min + Fotbollsträning 90 min
Onsdag: Core 60 min + spinning 60 min
Torsdag: Fotbollsträning 90 min + Gym (Mage/rygg) 60-90 min
Fredag: Gym (ben) 90 min Ev. spinning 60 min
Lördag: Löpning/promenad 60-90 min
Söndag: Fotbollsmatch 90 min

Springa, gå, krypa?

Puh! Efter kortdag på förskolan så cyklade jag hem. Grejade lite med tvätt och disk. Sen kastade jag på mig gymnastikskorna och tog mig iväg till vågen. Bor ju i stort sätt på vågen så det är en lämplig runda. Men min kondition har sett bättre dagar än idag. Sprang ett varv, varierade löpning och rask promenad på andra varvet (blev helt slut) Vilade och sträckte ut vaderna, det sista varvet sprang jag. Kände hur jag riktigt tvingade kroppen de sista meterna. Men va fan! Ska det va´så ska det! Nu är det skönt i benen och jag svettas. Ska drick en kopp teh, så jag får svettas ut riktigt. Sen blir det mat innan fotbollsträning.

Har ju alltid varit fast besluten om att löpning är en hoppy och inte en träningsform. Men jag får nog svälja det nu. Det är visst en träningsform. Det är jobbigt och inte alltid sten-kul. :b

Skulle verkligen behöva ett par nya löparskor. Mina används både som spinningskor, gymskor, löpskor, promenadskor, dagisskor. Ja till allt. Inne och ute. Skulle haft mig ett par separata löparskor, som jag INTE får dö-ont i vaderna av. Men sånna skor finns det väl inte...
Men de här skulle jag då inte tacka nej till.
Någon som har 1.399 :- över och vägarna förbi
Stadium som kan köpa vill till mig? ;)


Småbarn och massa kilon tyngre

Så, nu är jag tillbaka i ordning. Vardag, Bollnäs, träning, rutin. Har börjat praktik nu, tillbaka på Kilberg för tre veckor :) Skönt och himla mysigt med alla gullungar igen! K'nn som jag gått upp typ 10 kilo i helgen och tappat halla muskler i kroppen och allt som heter kondition är borta. Men nu, nu ni! ska jag börja ta tag i det igen. Nu är jag hemma och kan ta tag i det. Så denna vecka ska jag hinna med minst åtta pass.

Nu ska jag gulla med Erik, börjar 06.00 imorgon. G-natt!


Vilken helg

Ni som aldrig varit i uppsala på Valborg,
har aldrig varit på en riktigt fest.

Synd att vi inte orkade hela vägen,
men det vi orkade med var galet!

RSS 2.0