Söndagsmys

Ja, nu funderar ni väl om det slagit slint alldeles, men nej då. Jag vet att det är Onsdag. Tänkte bara visa lite från min och Eriks Söndags-mys-kväll på albertina.

Precis när vi satt oss ned för att snabbt kolla igen menyn hörde jag en bekant röst bakom mig; Klara Åhlström!
Det visade sig att halva min högljudda släkt från hudik befann sig på samma ställe och jag fick kramas med min fina farmor. På samma kväll som jag fick sitta på en av mina favoriresturanger och äta sjukt god mat med en fin grabb. Härli Söndag? JA!

Erik blir fotat mot sin vilja.

Fantastiskt goda mat! Mhmmm!

Dagens lunch


Jag är rätt huslig ändå, duktig att laga mat och sådär. Eller?...
Inte direkt, men det är gott med macka också :) + en stor kopp kaffe.

Let´s work it

Dags att komma igång? JA!
Bäl, vad dålig jag har varit under sommaren att träna.
Känner mig som en fläskig, föräten padda!

Var på gymet med Sabrina imorse, 15 min trappmaskin, 30 min mage/rygg och 30 min intervall-löpning. Jävlar i mig vad vi svettades, eller jag iaf ;b Just nu är jag sjukt nöjd med mig själv och passet.

Nu har jag lite hussysslor att ta i tu med, ikväll blir det fotbollsträning!

...

Den vackraste stunden i livet var den när du kom...

Vin Diesel


Olagligt snygg!

Att tänka steget längre

Jag har gjort något som jag aldrig trodde att jag skulle göra.
Jag har gjort något som jag egentligen skulle gjort för längesen.
Jag har gjort något som för mig är otroligt jobbigt.
Jag har fattat beslutet.
Jag har slutat spela fotboll.


Efter att ha gått igenom fem titthålsoperationer, två korsbandsoperationer och två och ett halvt år med ren rehabträning och en jävlig envishet, måste jag nu svälja stoltheten.

Var nöjd och glad för det du har, istället för att sörja det du saknar

Sure, rubriken är bra. Men jag saknar, åh vad jag saknar! Jag älskar mitt liv och jag är nöjd. men inte riktigt riktigt nöjd. Livet går i perioder, lika så humöret. Jag vill så jätte, jätte, jättegärna ha ett hus. Mitt alldeles egna lilla hus med en alldeles egen trädgård. Eller inte helt egen, tillsammans med Erik förstås. Det hör dock till saken att jag äslakr våran lägenhetet och stormtrivs med att bo mitt i stan, men jag är trött på att leva som en tånnåring. Jag är trött på att komma hem och behöva gå upp för en trappuppgång och möta grannar, höra grannar och se grannar hela tiden. Missförstå mig rätt nu. Det är inget fel på våra grannar, inte alla iaf, men jag vill bort från det. Jag vill ha mitt eget!

Oj, vad bittert detta inlägget blev, men jag är inte bitter. För att pigga upp mig tillbringade jag dagen med Matilda och anton. Vi åt mat, gick på stan och åt glass. Jag gjorde en liten shopping som plåster på såren.


Söta trosor och en Bandeau BH från LindexBandeau BH - 100% Polyamid
Beandeau

Söta trosor :)

:)

Cross

Tillbringade kvällen på crossbanan i Alfta

Tuff kille!

Jag, Erik och Matilda var och bevittnade en brutet heat och ett vunnet!


Galej

En bild säger mer än tusen ord. Så här kommer en bildbomb från helgens partaj hos Jenny och niklas i Rengsjö :)

Värdinnan och A. Norling äter

Ett partyglatt gäng


En rökig Charlotta :)

Anna :)

Jenny och Lottis

Glada :)

Arga blicken ;)


Carne con chili

Herregud vad jag sover länge om dagarna. Sov till halv tolv idag igen. Jag vaknar doch första gången runt åtta sen en gång i timmen. Får alltid panik när klockan är mer än 11.00. Då har ju hela dagen gått? Vilket innebär att jag är vaken typ hela natten för att jag är pigg som en lärka. Igår var det en bra dag. Jag sov länge, upptäckte att jag hade fått lön i förkott, jag solade, tränade magen på gym och sedan fotbollsträning. En fotbollsträning som för övrigt var riktigt skoj och gick jättebra. Kom nyss på att mina äckliga, leriga, stinkande fotbollskläder låg i en påser i klädkammaren, jag öppnade påsen och var ruggigt när på att kräkas i den. Fy fasen vilken stank! Så nu ligger dessa snusk-kläder i tvättmaskinen. Kan inte förstå hur folk som bor i lägenhet står ut med att inte ha egen tvättmaskin! Uh!

Idag känner jag mig överkörd. Vet inte var det beror på. Har ont överallt och vill ingenting. så jag tror jag skiter i allt. Blir nog träningsfritt idag. Har tränat på bra denna vecka so far och en träningsfri dag är helt okej :) Även om jag tycker att känslan efter ett riktigt bra och hårt pass är underbar.

Nu ska jag skriva en handlingsnota för chili con carne. Jag har fått för mig att jag ska laga mat idag, önska min lycka till. Det är ingen hemlighet att jag är fullkommligt oduglig i köket. Poor baby som tvingas äta min mat, men än har han inte klagat :)


Sweet! <3

Tisdag

Så har snart denna Tisdag sprungit ifrån mig. Eller halva iaf. Började dagen klockan halv nio med morgonspining. Svettigt och skönt pass. Efter det hann jag sova en halvtimme innan jag åt lunch. Sen gick jag till frisöten och fick äntligen min kalufs friserad. Nu ser jag mer ut som en människa än en varulv, nice!

Nu har jag precis skottat i mig min hemagjorda brocoligratängsom tydligen blev lyckad eftersom Erik är inne på andra portionen ;) Vi ska snart sko om till tränignskläder för att dra till gymet och svettas. Blir ett benpass idag :)


En bild på två av mina fina friends från helgens partaj! :)

semester

Tiden rusar iväg. Jag går nu in i min andra och sista semestervecka. Har varit en skön veckan. Jag och Erik packade bubblan full och drog iväg på bilsemester förra Måndagen. Det blev en bra resa men det blev lite för kort tycker jag men så är det när plickten kallar. Vi styrde bubblan mot Smögen. första dagen åkte vi ca. 50 mil och parkerade på en camping vid klipporna i Smögen. Erik var väl sådär nöjd med att behöva bo i tält medan jag tyckte det var kanon! Vi vaknade tidigt och gjorde oss i ordning för att duscha, till min fasa upptäckte jag att det inte fanns en gnutta varmvatten i duschan. Vattnet var fullkommligt ISKALLT! Efter jagc duschat klart talade Erik om för mig att man skulle stoppa mynt i en behållare för att f varmvatten, hur fan skulle jag kunna veta det?!

Kall men glad satte jag mig i i bubblan igen bredvid min man och vi fortsatte resan. Vi åkte längre in mor Smögen, gick på smögenbryggan och hade det bra. På eftermiddagen åkte vi in till göteborg. Vi försökte få ett hotellrum inne i Gbg, men det var fullt istort sätt överallt, så även denna natt fick vi tillbringa på camping. Lissbergscamping, med varmvatten, frächt badrum, massa duschbås. Toppen tycker jag! Vi parkerade bilen på campingen och gjorde oss i ordning för Lisseberg, där vi tillbringade hela kvällen. Jag älskar karruseller men Erik är en fegis, så på så sätt hade jag kunnat haft roligare sällskap. Men Erik är ändå bäst :)
Efter Lisseberg tog vi oss en kvällspromenad runt i Göteborg för att sedan krypa in i tältet för ännu en natt.

Sista natten bodde vi på hotell i Karlstad. Min otroligt snälla pappa bokade in oss på hotell. Otroligt skönt med tanke på att allt vi hade i tältet sista natten var blött efter ett skyfall. Summa sumarium; fantastik semester! :)


Smögen


Min man på Smögen-bryggan

En båthamn


RSS 2.0