Poor baby!


Älskling ligger som en koldolme i soffan under duntäcket och huttrar,
jämrar sig och suckar. Stackarn är jättesjuk! Han är ofta en gnällspik,
men aldrig såhär gnällig.

Ett minne blott

Finaste bilen ever...

På väg hem, helt ny i familjen.

En kall baby!

Vackraste hjärtat! <3

...Rullar numer i Sundsvall.

jobb

Ligger i soffan. Har fortfarande betalt med helg-OB, inte grinar jag iaf!

Jobbig dag

Då var denna dag gjord. nio timmar med begravning, fika, minnesstund, gravsättning och middag. Nu ligger jag hemma i soffan helt slut. Trött efter alla känslor idag, trött i kroppen med träningsvärk i hela kroppen, och febrig och halvsjuk. Så nu ska jag kurera mig, jobb 10,5 timmar imorgon väntar.

Saknad


<3

grillrök och svettlukt

Hektiska dagar bara springer om mig och jag gör allt jag kan för att hinna med. Men nu mina damer och herrar. Jag välkomnar HELG! I mer än en vecka har jag helg. NICE! Imorgon är det begravning, känns inget vidare, overkligt och jobbigt. men det ska väl gå...

På Lördag ska jag jobba, Natt och Dag, förskola. Känn mer som ett sant nöje än ett jobb. 09:00-19:30 härlig summa!

Idag har vi varit i skogen med klassen, grillat och grejat. faktiskt lärorikt och kul :) Så nu blandar jag svettdoft med rökstank. haha. Svett doftar kanske inte... Har gymat och gav armar/axlar/rygg/bröst en rejäl duvning. Jag skakar i musklerna! Skönt,


Light in the dark


Finaste lillasyster! <3

Bravo

Gosse! Jag är så trött så trött så trött! Kom hem från skolan nu istortsätt.(20:30) Har varit i Gävle på eftermiddagen och haft en fullspäckad dag med massa lekar och aktiviteter, sen hem och byta om och cykla till gymet. 30 min rygg + 60 min spinning. Känner mig så jävla nöjd, och så otroligt trött i varenda lite muskel. Har aldrig blivit så trött av spinning som jag blev idag. :)

Nu tittar jag på Idol, kan egentligen stänga av nu eftersom Björn gått vidare. mhmhm, vilken kille! ;D


Jag är inte bitter, eller? Känns som allt går emot mig nu, men jag
viker mig inte. Inte än...

LESS!

Även denna gång är jag svettig. Har precis kommit hem från gymet. mage/bröst/axlar blev det idag. jag svettas och är heöt skakig. härig känsla. Nu ska jag ladda om för att sedan cykla till sävstaås för fotbollsträning. Nice. Behöver få ut lite ilska.


Bollnäs sporthall

Gosse, svetten bara rinner. Körde ben/kondition på gymet idag 80 minuter (ca) när jag skulle ta mina grejer och ta mig hemmåt stoppade en av instruktöterna mig och drog med mig på spinning. Spontant är bra, och jävligt skönt när det är över :) Behöver jag ens säga att Bollnäs sporthall och allt där till är toppen?

Just det, igår, Söndag. Jag hade simskola för första gången på flera månader tror jag. Trodde att jag skulle ha en grupp med sködpaddor (lite äldre barn med vattenvana) men jag upptäckte rätt snart att det var baddare jag hade i min grupp. Småttningar, 3-5 åringar. Izabelle var sjuk så jag hade gruppen själv. jag och 15 3-5åringar. och till min förvåning gick det hur bra som helst.

Nu, dusch!

fritt fall eller falla fritt

kul helg, trött tjej, less. städa, kul? nä!

Suterday fever

Bra recept:
En snygg syster
vin
bra musik
en dålig fil i bakgrunden
en lägenhet

=
Bra kväll, ja tack!


I don´t mind

Tisdag, 14/8 - 2010, 18:18 var tar dagarna vägen?

Har sovit som en skunk inatt. det är sällan jag tycker så illa om Erik som dessa nätter. Tur att det inte är varje natt... Han har nämligen utökat lite på sin tatuering, igång gaddades han igen. Detta innebär att han blir öm och får ont och inte kan sova hur som helst. Han blir alltså tvungen att ligga på sidan åt mig eller på rygg, vilket relaterar till ett fruktansvärt högt, irriterande och jobbigt ljud. Jag blev tillsist galen och bytter rum, utan framgång. Dessa snarkningar träninger igenom betong. Lyckades till sist somna, fich två timmars sömn innan det var dags att hoppa upp och göra sig redo för skola.

Vi gick 09:00-12:00 idag. Jag var dödligt trött men lyckades hålla mig vaken. När jag kom hem tvärsomnade jag och tog en allt för lång nap. Hoppade upp och drog till gymet, duktigt iaf :)


Söt kille!


beautiful monster

Å hej och hå. Ledig i dag och det tackar jag för. Hade förmodligen dött om jag var tvungen att gå i skolan eller jobba idag. Uch. Jag sov nämligen till ca. halv tolv. Helt slut. Så värt, men nu har jag vaknat til liv. Har ändå hunnit med lunch med sys, kört henne till jobbet, gjort stan med Anton, gullat med sambon och gett honom en rosa app... - mössa för att han är så söt och slutligen gymat. Nu är jag skakig och trött, men bara att ladda om för fotbollsträning. yes, jag är tillbaka i träningsnarkoman-takterna. härligt :) bleb tillsagt av pappa att köra mindre överkropp och mer ben på gymet, vad gjorde jag idag, jo. Jag körde överkropp. Ben är så sjuuukt tråkigt! Men men.

Jag har hamnat i någon sorts musik-bero-period. Kan knappt gå ut med soporna utan att jag vill dra på min lurarna och poppa något bra RnB dunk. I love it. Nu ska jag slänga i mig en banan och sedan köra bubblan upp på åsen för lite fotboll! :)


Såhär stark och snygg ska jag bli, någongång. Grr...


U u u uppsala!

Home again. Har spenderat helgen i Uppsala hos min fina vän Charlotta. :) Nu är jag precis hemkommen (för en timme sen) ligger i soffan och är helt död. Herregud vilken natt och vad kul vi hade! Har man aldrig festat med Charlotta, har man inte haft riktigt kul någongång heller :b hehe. Så nu lider jag av den sjukaste bakfyllan någonsin, känns som jag är sjuk och aldrig mer kommer att bli frisk.

Nu står min man i köket och lagar potatisgratäng, bcon och korv till oss. Han är underbar.

var rädd om det du har

Ingenting är kul.
Allt gick så fort

RSS 2.0